Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasienkaa214 napisał(a):
a ma ktoś wyniki BIS JUNIOR ? :) I BOG drugiej grupy? ;)

BIS Junior
I dla boksera - który zszedł z ringu pomyłkowo po selekcji ale sędzina dobrze sobei go zapamiętała i się o niego upomniała:) nie znam się na bokserach ale ten gość zrobił na mnie duże wrażenie:)
II dla setera irlandzkiego, która też wygrała BIS oddziału Krosno:)
III dla malamuta

Posted

To ja sie pochwale umiejetnosciami Handlerskimi ;)

Salford Wizard z Arislandu - w.o 1, Best Puppy

Neiven AMOR'S ARROW - dosk1, CWC

EVENFLOW SPRING WAKE UP - dosk1, Zw.Mł, NJwR, BIS Junior2, Najpiękniejszy pies oddziału Krosno!!!

Meldor-Sett Deep Emotion Lofty - dosk1, CWC, Zw, BOB,BOG 3

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, szególnie dla "mojego" cudnego Desska :)!!! Brawo Ewa!

Posted

Jeszcze raz wielkie dzięki Olu za gratki:)
a jeszcze większe za pomoc w wystawieniu Demci bez Ciebie nie miała by szansy pokazać się na grupie :) raczej ciężko było by mi wystawić dwa psy :)
A ja jak wiesz nie każdy może wystawić:)
Buźka i do następnego razu już szykuję niespodziankę:)

Posted

Tecia napisał(a):
BIS Junior
I dla boksera - który zszedł z ringu pomyłkowo po selekcji ale sędzina dobrze sobei go zapamiętała i się o niego upomniała:) nie znam się na bokserach ale ten gość zrobił na mnie duże wrażenie:)
II dla setera irlandzkiego, która też wygrała BIS oddziału Krosno:)
III dla malamuta

Dzięki :)

shadow9 pięknie wystawiasz psiaki ;) Widziałam Cie przed ringiem, miałam podejść ale stwierdziłam, że wyjde na idiotke mówiąc ''kojarze Cie z dogomani'' :lol: Tym bardziej, że dosyć żadko się tu udzielam :lol:

Posted

Ja w Kato do niej podeszłam (do Oli) zaraz po tym, jak w myślach dedukowałam, czy shadow9 i 'ta dziewczyna przy seterach to ta sama osoba :evil_lol:

Ola, boskie zdjęcie z Demcią! Przez to jeszcze bardziej żałuję, że nie mam pamiątki z Katowic z nią :D

Posted

Tecia napisał(a):
Jeszcze raz wielkie dzięki Olu za gratki:)
a jeszcze większe za pomoc w wystawieniu Demci bez Ciebie nie miała by szansy pokazać się na grupie :) raczej ciężko było by mi wystawić dwa psy :)
A ja jak wiesz nie każdy może wystawić:)
Buźka i do następnego razu już szykuję niespodziankę:)

Intrygujące ;).
Cała przyjemność po mojej stronie i polecam sie na przyszłość ;).

Kasienkaa214 napisał(a):
Dzięki :)
shadow9 pięknie wystawiasz psiaki ;) Widziałam Cie przed ringiem, miałam podejść ale stwierdziłam, że wyjde na idiotke mówiąc ''kojarze Cie z dogomani'' :lol: Tym bardziej, że dosyć żadko się tu udzielam :lol:

Bardzo dziękuje, ciesze się, że ci się podobało :).
Następnym razem koniecznie podejdz ;)

Kisses napisał(a):
Ja w Kato do niej podeszłam (do Oli) zaraz po tym, jak w myślach dedukowałam, czy shadow9 i 'ta dziewczyna przy seterach to ta sama osoba :evil_lol:
Ola, boskie zdjęcie z Demcią! Przez to jeszcze bardziej żałuję, że nie mam pamiątki z Katowic z nią :D

No widzisz, i nie ugryzłam :).
Zazwyczaj ta najmłodsza przy seterach to ja ;).
Ja na wystawach mam ze sobą zawsze prywatnego fotografa i mase takich pamiątek ;)

Posted

Tecia napisał(a):
A były były i troszkę namieszały:)

Copper's Its A Kind of Magic - Magic ex. II

Meldor-Sett Deep Emotion Lofty - Demcia- CWC, BOB, BOG III

no i w końcu nasze dziecko:)
Lofty Desperado -Dessi - CWC, BOB, BOG I no i na koniec BIS !!!

nawet pogoda nie była w stanie popsuć mi humoru :)

Na BIS obok staneły na II American Staffordshire Terrier i na III Siberian Husky

Ewunia serdeczne gratulacje!!! Pokazaliście klasę!!! :-)

Irviers napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich!
Nasza mała Irvier's Classy Chassy- "Figa", na 2 wystawie w doroslej klasie- 1, CWC, Winner Bitch, Best of Breed i na koniec BEST OF GROUP!!!!
[SIZE=2]Przygotowywany przeze mnie sznaucer olbrzym Aston Martin Hajko Nerita- Zw.Mł, BOB Junior,
Best of Breed i res. BEST OF GROUP!!![SIZE=4]

:multi::multi::multi:
[B]

Brawo!!!!!!!!

Posted

To ja się pochwalę - bostonka z mojej hodowli, IDEA OF Dreams Become A Reality FCI, w klasie szczeniąt, oc. wybitnie obiecująca i Najlepsze Szczenię w Rasie :-) To była ich ostatnia wystawa w klasie szczeniąt :-) Czy ma ktoś fotki bostonków?

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ewunia serdeczne gratulacje!!! Pokazaliście klasę!!! :-)

Dzięki za gratki:)
Nie wiem co mój młody pokazał ale chyba się spodobał hihihi :) Wiesz jak to jest biegniesz i nawet nie widzisz jak drugi koniec ringówki się prezentuje:)
Dopiero po efekcie możesz wnioskować jak było :)
Kilka razy już mi się zdarzyło stawać ze swoimi potworami na różnych stopniach podium ale BIS to nowe doświadczenie i powiem szczerze całkiem milutkie hihihi :)

Posted

Tecia napisał(a):
Dzięki za gratki:)
Nie wiem co mój młody pokazał ale chyba się spodobał hihihi :) Wiesz jak to jest biegniesz i nawet nie widzisz jak drugi koniec ringówki się prezentuje:)
Dopiero po efekcie możesz wnioskować jak było :)
Kilka razy już mi się zdarzyło stawać ze swoimi potworami na różnych stopniach podium ale BIS to nowe doświadczenie i powiem szczerze całkiem milutkie hihihi :)

I oby tak dalej :-) Emocje opadły i dopiero dotarło, co? :-)

Posted

A czy jakaś dobra dusza uzupełniła by mi stawkę dogów niemieckich:

Czarny/arlekin
Klasa młodzieży
CALIMBRA Platinum - I dosk, Zw.Młodzieży, Najlepszy Junior, BOB

Klasa otwarta
LUCY Moloseum - I dosk

Żółty/pręgowany
Klasa młodzieży
EGRI BIKAVER Jantarowa Saga - I dosk, Zw.Młodzieży, Najlepszy Junior, BOB

Klasa modzieży
ELEKTRA Jantarowa Saga - I dosk, Zw.Młodzieży

Podobno brakuje dwóch suń: błękitnej i z żółto/pręgowanych :-)

Posted

Czy ktos moglby zerknac do katalogu i podac mi stawke softow + sedzia? Jesli nie bylo softow, to kto sedziowal inne teriery wysokonozne, np kerry blue albo foxy?
Z gory dziekuje :)
Paulina