Hawanka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Gratuluje wszystkim sukcesów :) i czy Fotki bendą ???????? i czy moge prosic o stawke Hawańczyka ???? Quote
Darianna Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 staffików nie mam, gdzies chyba koło owczarków niemieckich byliscie a tam sie nie zapuszczałam ;) najpierw trochę prywaty czyli irlandy ;) Quote
zanetta Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 To ja się ślicznie uśmiecham o fotki basenji i afgana .... Mała basenji była 3 na BIS Baby a afgan 2 na grupie więc może ktoś nas uchwycił , ja niestety zapomniałam aparatu :placz: Quote
Darianna Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Zaraz dam basenji - popstrykałam mu kilka fot w kocyku i zaczepiałam Was o hodowlę :diabloti: Quote
AnkaW Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Darianna śliczne zdjęcia, a mój grzywek czasem nie wpadł w biektyw? Quote
Darianna Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Aniu, gdzieś mam Wasze zdjęcie, niestety z ringu nie mam bo leciałam akurat do wyżłów... Zresztą ja wiecznie latałam, cud że mi rudych nie ukradli :diabloti: pudliszony... IJABA BINGA Loewonschwanz i EBONY ERBI Safari Kadamba brygada ogarów Quote
Darianna Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 przesłodkie maleństwo - rasy nie rozpoznałam :loveu: Ania i KARAT Pastoral dla wielbicieli wyżłów więcej fot tu: http://picasaweb.google.pl/dariaszmatula/CACKrosno# dla rodezjanowych: http://picasaweb.google.pl/dariaszmatula/CACKrosnoRR# Więcej fot raczej nie mam :diabloti: Quote
zanetta Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Darianna bardzo Ci dziękuję - śliczne foty ! Już kojarzę osóbkę pytającą o naszego rudaska ;) Quote
Darianna Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 No i trochę prywaty ;) Zamówione u mnie na Krosno rozetki :) Setery irlandzkie ogar polski i gończy polski grzywacze chińskie Quote
Nikon Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Jak nazywa się Amstaf, który był II na BIS? A czy ktoś pamięta jakie psy finały powygrywały? Quote
aniaDark Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Pogoda w Krośnie iście "górska" raz słonko, raz zimno a na koniec deszcz ;) Ja wróciłam zadowolona: Najmłodsze dzieciatko obszczekało pół wystawy, napyskowało szczeniorowi akicie amerykańskiej :D dało sie wszystkim chętnym obmacać, wymiziać i obfocić. To jest socjalizacja :D Do tego WO1 i chyba, skoro na szybko zorganizowali finały BIS Baby (to jest organizacja ;) ) to Najlepsze Baby w Rasie? Tatko dzieciaczka V1 i NWwR a przyszywana ciocia, V1, CWC, BOS, BOB BOGIII (I grupa FCI) i tym samym skończony ChPL :D Kurczę, teraz widzę, że Anka z Karatem była a ja nie poznałam... :/ a chciałam golaska obejrzeć i przytulić :( Ps. Ma ktoś może fotki z BOG I grupy (1. owczarek australijski, 2. ON, 3. Owczarek szetlandzki)? Quote
McDzik Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Gratulacje wszystkim! A jak wyglądło podium grupy IX ? Quote
AnkaW Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='McDzik']Gratulacje wszystkim! A jak wyglądło podium grupy IX ? pierwszy był maltańczyk, który cały czas chciał Karata dziabnąć w gołe doopsko Kurczę, teraz widzę, że Anka z Karatem była a ja nie poznałam... :/ a chciałam golaska obejrzeć i przytulić a ja jakiegoś manieńkiego szelcika miziałam /śniady/ koło colaków - strasznie to słodkie maleństwo było Quote
edunia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 zmokły mop maltańczyk ;) przepraszam, że kogos chciał szczypnąc w d.... mój maltańczyk - niesamowite przeżycie, pierwszy BOG Quote
Irviers Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Gratulacje dla wszystkich! Nasza mała Irvier's Classy Chassy- "Figa", na 2 wystawie w doroslej klasie- 1, CWC, Winner Bitch, Best of Breed i na koniec BEST OF GROUP!!!! [SIZE=2]Przygotowywany przeze mnie sznaucer olbrzym Aston Martin Hajko Nerita- Zw.Mł, BOB Junior, Best of Breed i res. BEST OF GROUP!!![SIZE=4] :multi::multi::multi: Quote
Kisses Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Figaaa :loveu: Czemu nie wpadłaś do Rzeszowa już po? Dużo ciastek miałam :evil_lol: Quote
aniaDark Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 AnkaW napisał(a): a ja jakiegoś manieńkiego szelcika miziałam /śniady/ koło colaków - strasznie to słodkie maleństwo było Były dwa szelciki maleństwa: mój (taka zadziora, co pół wystawy obszczekała :evil_lol: ) i koleżanki (marcheweczka). Kurcze, to trzeba mieć "szczęście" widzieć się a się nie poznać :oops: Quote
Kasienkaa214 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 a ma ktoś wyniki BIS JUNIOR ? :) I BOG drugiej grupy? ;) Quote
Recommended Posts