Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja się ślicznie uśmiecham o fotki basenji i afgana ....
Mała basenji była 3 na BIS Baby a afgan 2 na grupie więc może ktoś nas uchwycił , ja niestety zapomniałam aparatu :placz:

Posted

Aniu, gdzieś mam Wasze zdjęcie, niestety z ringu nie mam bo leciałam akurat do wyżłów... Zresztą ja wiecznie latałam, cud że mi rudych nie ukradli :diabloti:

pudliszony...

IJABA BINGA Loewonschwanz i EBONY ERBI Safari Kadamba

brygada ogarów

Posted

Pogoda w Krośnie iście "górska" raz słonko, raz zimno a na koniec deszcz ;)

Ja wróciłam zadowolona:
Najmłodsze dzieciatko obszczekało pół wystawy, napyskowało szczeniorowi akicie amerykańskiej :D dało sie wszystkim chętnym obmacać, wymiziać i obfocić. To jest socjalizacja :D
Do tego WO1 i chyba, skoro na szybko zorganizowali finały BIS Baby (to jest organizacja ;) ) to Najlepsze Baby w Rasie?
Tatko dzieciaczka V1 i NWwR a przyszywana ciocia, V1, CWC, BOS, BOB BOGIII (I grupa FCI) i tym samym skończony ChPL :D

Kurczę, teraz widzę, że Anka z Karatem była a ja nie poznałam... :/ a chciałam golaska obejrzeć i przytulić :(

Ps. Ma ktoś może fotki z BOG I grupy (1. owczarek australijski, 2. ON, 3. Owczarek szetlandzki)?

Posted

[quote name='McDzik']Gratulacje wszystkim!
A jak wyglądło podium grupy IX ?

pierwszy był maltańczyk, który cały czas chciał Karata dziabnąć w gołe doopsko

Kurczę, teraz widzę, że Anka z Karatem była a ja nie poznałam... :/ a chciałam golaska obejrzeć i przytulić

a ja jakiegoś manieńkiego szelcika miziałam /śniady/ koło colaków - strasznie to słodkie maleństwo było

Posted

Gratulacje dla wszystkich!
Nasza mała Irvier's Classy Chassy- "Figa", na 2 wystawie w doroslej klasie- 1, CWC, Winner Bitch, Best of Breed i na koniec BEST OF GROUP!!!!
[SIZE=2]Przygotowywany przeze mnie sznaucer olbrzym Aston Martin Hajko Nerita- Zw.Mł, BOB Junior,
Best of Breed i res. BEST OF GROUP!!![SIZE=4]

:multi::multi::multi:

Posted

AnkaW napisał(a):

a ja jakiegoś manieńkiego szelcika miziałam /śniady/ koło colaków - strasznie to słodkie maleństwo było

Były dwa szelciki maleństwa: mój (taka zadziora, co pół wystawy obszczekała :evil_lol: ) i koleżanki (marcheweczka).

Kurcze, to trzeba mieć "szczęście" widzieć się a się nie poznać :oops: