Siamensis Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 no to spoko...my pierwsi nie idziemy...damy rade;-)) Quote
Kisses Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Pogoda w Rzeszowie całkiem całkiem, mam nadzieje, że u Was też, w sumie to niedaleko. Od 10 trzymam kciuki :P Quote
Kasienkaa214 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 My już po :lol: Mój Boy - Zw.Mł., NJwR :lol: jestem ogromnie przeeeeszczęśliwa, i dumna z mojego chłopca :oops: Na finały nam się juz nie chciało zostawać, bo mielismy ponad 2 godz czekania a jeszcze dowiedziałam sie, że w Rzeszowie pada i ta pogoda pewnie dojdzie do Krosna ;) [SIZE="2"]A poza tym tacie się na F1 spieszyło... :angryy: Quote
McDzik Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Barrosław wystawiany przez wujka dosk1, CWC, skończony reproduktor :D mogło być lepiej, ale handling konkurencja miała lepszy :P Quote
twipsy Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Bardzo proszę o stawkę papillonów. Z góry dziękuję Quote
maciek_axa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Wielkie brawa dla wszystkich !:multi: Bardzo prosiłbym o stawkę i wyniki nowofundlandów (albo chociaż samą stawkę);) Quote
Darianna Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 ja znam ! BIS IV - jamnik :P BIS VII - seter irlandzki Desperado Lofty, wyżeł niemiecki, seter angielski Deep Emotion Lofty A dalej nie wiem, na bisach akurat pogoda sie popsuła i spadł deszcz... Quote
Kisses Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 :O Były Lofciaki? Fajniee :D Daria, ale mi o BIS chodzi, a nie BOG :D Ja wiem, ze BOG 2 Irvier`s CLASSY-CHASSY :D Quote
Kasienkaa214 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Kisses']Gratulacje dla 'mojego' misiowatego Boy`a !!! :* Dzięki :biggrina: [quote name='twipsy']Bardzo proszę o stawkę papillonów. Z góry dziękuję PSY: Klasa Młodzieży: - HARY POTTER Skellige Klasa Otwarta: - ROMEO Skellige [quote name='maciek_axa'] Bardzo prosiłbym o stawkę i wyniki nowofundlandów (albo chociaż samą stawkę);) WYników nie znam ;) a stawka następująca: Psy: Klasa Młodzieży: - ARTEZ ( w katalogu tak pisze, także nie wiem czy bez przydomka czy co ;) ) - JORNEY OF DREAM SUKI: Klasa Młodzieży: - INSIDE THE HEART Królowej Mórz - TRINI Mondaga Klasa Pośrednia: - ELZA z Filmowej Krainy Klasa Otwarta: - BONITA z Potockiego Dworu Gratulacje dla wszystkich :) Quote
maciek_axa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Kasienkaa214']Dzięki :biggrina: PSY: Klasa Młodzieży: - HARY POTTER Skellige Klasa Otwarta: - ROMEO Skellige WYników nie znam ;) a stawka następująca: Psy: Klasa Młodzieży: - ARTEZ ( w katalogu tak pisze, także nie wiem czy bez przydomka czy co ;) ) - JORNEY OF DREAM SUKI: Klasa Młodzieży: - INSIDE THE HEART Królowej Mórz - TRINI Mondaga Klasa Pośrednia: - ELZA z Filmowej Krainy Klasa Otwarta: - BONITA z Potockiego Dworu Gratulacje dla wszystkich :) Dziękuję bardzo za stawkę niufów! A po kim jest ten ARTEZ ?? Quote
Kasienkaa214 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 prosze bardzo ;) po ''ARMANI VELA LATINA'' i ''ZULA" :p Quote
AnkaW Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 My też już wrócili, pogoda wytrzymała do finałów i zaczęło troszkę padać a od 8 grupy baardzo padać i straszyć grzmotami Moja grzywka KARAT Pastoral - dosk 1 , cwc, Zwycięzca psy, BOB i finałowa 5 na na BOG Bardzo dziękuję sponsorom za piękną grzywkową rozetkę i pucharek za Zwycięztwo Rasy. na BISie 1 seter irlandzki Quote
Tecia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Kisses']:O Były Lofciaki? Fajniee :D Daria, ale mi o BIS chodzi, a nie BOG :D A były były i troszkę namieszały:) Copper's Its A Kind of Magic - Magic ex. II Meldor-Sett Deep Emotion Lofty - Demcia- CWC, BOB, BOG III no i w końcu nasze dziecko:) Lofty Desperado -Dessi - CWC, BOB, BOG I no i na koniec BIS !!! nawet pogoda nie była w stanie popsuć mi humoru :) Na BIS obok staneły na II American Staffordshire Terrier i na III Siberian Husky Quote
Kisses Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Demcia jak poszalała :loveu: Stęskniłam się za nią od występu w Katowicach :) Gratulacje :)) Quote
McDzik Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Tecia']A były były i troszkę namieszały:) Copper's Its A Kind of Magic - Magic ex. II Meldor-Sett Deep Emotion Lofty - Demcia- CWC, BOB, BOG III no i w końcu nasze dziecko:) Lofty Desperado -Dessi - CWC, BOB, BOG I no i na koniec BIS !!! nawet pogoda nie była w stanie popsuć mi humoru :) Na BIS obok staneły na II American Staffordshire Terrier i na III Siberian Husky Gratulacje wielkie !!!!!!!! :D :loveu: wielkie mizianko dla mojego najulubieńszego z bandy Lofty :loveu: Quote
Darianna Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 No, Desperado dał czadu ;) Gratulacje jeszcze raz :D Quote
Tecia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Dzięki za gratki, chłopak sam się dziś wystawiał i za to kocham go najbardziej :) Quote
Jagoodka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Tecia ogromne gratulacje dla Ciebie za wyhodowanie takiego dzieciaka, a dla mojego ulubieńca Desika mnóstwo buziaków :) Quote
Recommended Posts