Tecia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kasienkaa214 napisał(a):a ma ktoś wyniki BIS JUNIOR ? :) I BOG drugiej grupy? ;) BIS Junior I dla boksera - który zszedł z ringu pomyłkowo po selekcji ale sędzina dobrze sobei go zapamiętała i się o niego upomniała:) nie znam się na bokserach ale ten gość zrobił na mnie duże wrażenie:) II dla setera irlandzkiego, która też wygrała BIS oddziału Krosno:) III dla malamuta Quote
Kisses Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 A jak się ten seterek na BIS oddziału zwał, wie ktoś? :D Quote
Tecia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 sunia sie zowie - [FONT=MS Shell Dlg 2]Evenflow Spring Wake Up[/FONT] Quote
IrishDevils Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 To ja sie pochwale umiejetnosciami Handlerskimi ;) Salford Wizard z Arislandu - w.o 1, Best Puppy Neiven AMOR'S ARROW - dosk1, CWC EVENFLOW SPRING WAKE UP - dosk1, Zw.Mł, NJwR, BIS Junior2, Najpiękniejszy pies oddziału Krosno!!! Meldor-Sett Deep Emotion Lofty - dosk1, CWC, Zw, BOB,BOG 3 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, szególnie dla "mojego" cudnego Desska :)!!! Brawo Ewa! Quote
Tecia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Jeszcze raz wielkie dzięki Olu za gratki:) a jeszcze większe za pomoc w wystawieniu Demci bez Ciebie nie miała by szansy pokazać się na grupie :) raczej ciężko było by mi wystawić dwa psy :) A ja jak wiesz nie każdy może wystawić:) Buźka i do następnego razu już szykuję niespodziankę:) Quote
Kasienkaa214 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Tecia napisał(a):BIS Junior I dla boksera - który zszedł z ringu pomyłkowo po selekcji ale sędzina dobrze sobei go zapamiętała i się o niego upomniała:) nie znam się na bokserach ale ten gość zrobił na mnie duże wrażenie:) II dla setera irlandzkiego, która też wygrała BIS oddziału Krosno:) III dla malamuta Dzięki :) shadow9 pięknie wystawiasz psiaki ;) Widziałam Cie przed ringiem, miałam podejść ale stwierdziłam, że wyjde na idiotke mówiąc ''kojarze Cie z dogomani'' :lol: Tym bardziej, że dosyć żadko się tu udzielam :lol: Quote
Kisses Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ja w Kato do niej podeszłam (do Oli) zaraz po tym, jak w myślach dedukowałam, czy shadow9 i 'ta dziewczyna przy seterach to ta sama osoba :evil_lol: Ola, boskie zdjęcie z Demcią! Przez to jeszcze bardziej żałuję, że nie mam pamiątki z Katowic z nią :D Quote
IrishDevils Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Tecia napisał(a):Jeszcze raz wielkie dzięki Olu za gratki:) a jeszcze większe za pomoc w wystawieniu Demci bez Ciebie nie miała by szansy pokazać się na grupie :) raczej ciężko było by mi wystawić dwa psy :) A ja jak wiesz nie każdy może wystawić:) Buźka i do następnego razu już szykuję niespodziankę:) Intrygujące ;). Cała przyjemność po mojej stronie i polecam sie na przyszłość ;). Kasienkaa214 napisał(a):Dzięki :) shadow9 pięknie wystawiasz psiaki ;) Widziałam Cie przed ringiem, miałam podejść ale stwierdziłam, że wyjde na idiotke mówiąc ''kojarze Cie z dogomani'' :lol: Tym bardziej, że dosyć żadko się tu udzielam :lol: Bardzo dziękuje, ciesze się, że ci się podobało :). Następnym razem koniecznie podejdz ;) Kisses napisał(a):Ja w Kato do niej podeszłam (do Oli) zaraz po tym, jak w myślach dedukowałam, czy shadow9 i 'ta dziewczyna przy seterach to ta sama osoba :evil_lol: Ola, boskie zdjęcie z Demcią! Przez to jeszcze bardziej żałuję, że nie mam pamiątki z Katowic z nią :D No widzisz, i nie ugryzłam :). Zazwyczaj ta najmłodsza przy seterach to ja ;). Ja na wystawach mam ze sobą zawsze prywatnego fotografa i mase takich pamiątek ;) Quote
Darianna Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 taaaa... "zawsze" :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Albo awansowałam albo o czymś nie wiem :cool3: Quote
Darianna Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Też tak myslę, ale uderzyłam do tego "zawsze" pod kątem tego weekendu ;) Quote
IrishDevils Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 W ten weekend to był wyjatkowy fotograf :). Quote
panienkabubu Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Tecia napisał(a):A były były i troszkę namieszały:) Copper's Its A Kind of Magic - Magic ex. II Meldor-Sett Deep Emotion Lofty - Demcia- CWC, BOB, BOG III no i w końcu nasze dziecko:) Lofty Desperado -Dessi - CWC, BOB, BOG I no i na koniec BIS !!! nawet pogoda nie była w stanie popsuć mi humoru :) Na BIS obok staneły na II American Staffordshire Terrier i na III Siberian Husky Ewunia serdeczne gratulacje!!! Pokazaliście klasę!!! :-) Irviers napisał(a):Gratulacje dla wszystkich! Nasza mała Irvier's Classy Chassy- "Figa", na 2 wystawie w doroslej klasie- 1, CWC, Winner Bitch, Best of Breed i na koniec BEST OF GROUP!!!! [SIZE=2]Przygotowywany przeze mnie sznaucer olbrzym Aston Martin Hajko Nerita- Zw.Mł, BOB Junior, Best of Breed i res. BEST OF GROUP!!![SIZE=4] :multi::multi::multi: [B] Brawo!!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 To ja się pochwalę - bostonka z mojej hodowli, IDEA OF Dreams Become A Reality FCI, w klasie szczeniąt, oc. wybitnie obiecująca i Najlepsze Szczenię w Rasie :-) To była ich ostatnia wystawa w klasie szczeniąt :-) Czy ma ktoś fotki bostonków? Quote
Tecia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 panienkabubu napisał(a):Ewunia serdeczne gratulacje!!! Pokazaliście klasę!!! :-) Dzięki za gratki:) Nie wiem co mój młody pokazał ale chyba się spodobał hihihi :) Wiesz jak to jest biegniesz i nawet nie widzisz jak drugi koniec ringówki się prezentuje:) Dopiero po efekcie możesz wnioskować jak było :) Kilka razy już mi się zdarzyło stawać ze swoimi potworami na różnych stopniach podium ale BIS to nowe doświadczenie i powiem szczerze całkiem milutkie hihihi :) Quote
panienkabubu Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Tecia napisał(a):Dzięki za gratki:) Nie wiem co mój młody pokazał ale chyba się spodobał hihihi :) Wiesz jak to jest biegniesz i nawet nie widzisz jak drugi koniec ringówki się prezentuje:) Dopiero po efekcie możesz wnioskować jak było :) Kilka razy już mi się zdarzyło stawać ze swoimi potworami na różnych stopniach podium ale BIS to nowe doświadczenie i powiem szczerze całkiem milutkie hihihi :) I oby tak dalej :-) Emocje opadły i dopiero dotarło, co? :-) Quote
Tecia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 panienkabubu napisał(a):I oby tak dalej :-) Emocje opadły i dopiero dotarło, co? :-) Oj tak dotarlo :) i chcial by sie jeszcze :) Quote
simbik Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 A czy jakaś dobra dusza uzupełniła by mi stawkę dogów niemieckich: Czarny/arlekin Klasa młodzieży CALIMBRA Platinum - I dosk, Zw.Młodzieży, Najlepszy Junior, BOB Klasa otwarta LUCY Moloseum - I dosk Żółty/pręgowany Klasa młodzieży EGRI BIKAVER Jantarowa Saga - I dosk, Zw.Młodzieży, Najlepszy Junior, BOB Klasa modzieży ELEKTRA Jantarowa Saga - I dosk, Zw.Młodzieży Podobno brakuje dwóch suń: błękitnej i z żółto/pręgowanych :-) Quote
Darianna Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 błękitny suka młodzież INGRID z Gardeminki żółty/pręgowany suka młodzież ULTIMA C Quote
simbik Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Darianna napisał(a):błękitny suka młodzież INGRID z Gardeminki żółty/pręgowany suka młodzież ULTIMA C Dziękuję :-) Quote
UTAAP Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Czy ktos moglby zerknac do katalogu i podac mi stawke softow + sedzia? Jesli nie bylo softow, to kto sedziowal inne teriery wysokonozne, np kerry blue albo foxy? Z gory dziekuje :) Paulina Quote
Zebra Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Soft miał być jeden KHOLA Top of Ben Nevis, ale nie dojechali.. kerraki, foksy i inne terriery sędziował pan Jarosław Grunt. Quote
Chimera Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Czy ma ktoś może zdjęcia z BOG gr X? Moja sunia zdobyła I miejsce a mi aparat padł :-( Quote
Recommended Posts