Judit Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 XIX Podkarpacka Wystawa Psów Rasowych Krosno 2010 [COLOR=DarkRed][B]Termin zgłaszania psów - 25 kwietnia 2010 r.[/B][/COLOR] [B]Proponowana obsada sędziowska: [/B] Grupa I Joanna Domańska (ON), Anna Pulikowska-Klimonda, Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska Grupa II Mariola Semik, Anna Chlebek, Andrzej Kot Grupa III Jarosław Grunt Grupa IV Viera Staviarska Grupa V Anna Jaśkiewicz Grupa VI Vladimir Piskay, Viera Staviarska Grupa VII Vladimir Piskay Grupa VIII Maria Zasada Grupa IX Monika Kuriata-Okarmus Grupa X Tomasz Kuszyk [URL="http://www.zkkrosno.vel.pl/index.php?go=wystawa"]więcej informacji[/URL] [URL="http://www.zkkrosno.vel.pl/"]oddział Krosno [/URL] Quote
Błyskotka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jeśli z późniejszych wystaw nie będą nam pasować sędziowie to może się pojawimy ;). Quote
Kisses Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Kisses napisał(a):Raczej będziemy :D Jednak nie będę. Komunia brata... Quote
Błyskotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Zaczynam się poważnie zastanawiać. Jak ktoś ze Śląska lub okolic po drodze byłby chętny na wspólną podróż to "krzyczeć" ;). Quote
AnkaW Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Mam być tylko straszna posucha w portfelu :roll: Quote
Darianna Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Numerki sie chyba odbierało w zeszłym roku na miejscu... Nie pamiętam dokładnie już... Quote
zanetta Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 My również potwierdzenia już mamy a numerki tak jak zawsze do odebrania na miejscu :) Quote
AnkaW Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 nie pamiętam czy Krosno podawało stawki i plan sędziowania? Quote
Błyskotka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Plan sędziowania powinien być na początku przyszłego tygodnia. Również mam potwierdzenie. Quote
Siamensis Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 nam potwierdzenie dali,ale przydałby się plan sedziowania i może spis wystawców... ;-)) Quote
AnkaW Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Dobre Miasto się postarało i już wszystko podali, a my musimy czekać Quote
AnkaW Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 U nas też, ale na tej drugiej krajówce w tym dniu chyba nie wiele więcej. Quote
AnkaW Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='agnethka']skoro już tu jestem - przydałaby nam się pomoc na wystawie ;)[/QUOTE] wszystkie klasy sama obstawiłaś ??? :evil_lol: to na porównaniu zrobisz "najlepszą grupę hodowlaną" :eviltong: Quote
Kisses Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='agnethka']skoro już tu jestem - przydałaby nam się pomoc na wystawie ;)[/QUOTE] Zabije brata za to, że ma komunie, przysięgam :evil_lol: Quote
Siamensis Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='agnethka']nie, nie... mamy zgłoszone 3 psiaki. jedna osoba musi być ze staffikiem, a na jedną przypadają dwa owczarki. niestety nasza młoda handlerka od Dulki nie może jechać. przydałby się ktoś chociaż do potrzymania smyczy psa ;) na szczęście nie idą klasa po klasie[/QUOTE] ja mam dwa psiaki,ale małe i męża ...smycz może trzymać ;-D na którym ringu jesteście ;-)) ??? Quote
Recommended Posts