Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JustynaJK napisał(a):
bylebyś zdążyła

Oj ja to trzymam kciuki aby moja suka jeszcze się trzymała i nie dostała cieczki przez jakieś 2 -3 tygodnie :roll:.
Na razie się stara ;).
A zgłoszenia są do 25 więc loozik.

Posted

Ja na drugi termin zostawiam zgłoszenie, te kilka ulic przejechać to akurat mi problemu nie robi ;)
Ale tak się już nastawiłam na wystawę, że zgłosiłam małą do Bydgoszczy na 3.05.

• 3 weeks later...
Posted

No, więc właśnie, też się nad tym zastanawiam. Teoretycznie sędzina, która miała Nas sędziować widnieje na rozpisce. Oddział powinien podać informacje tak jak zrobił to Inowrocław...

Posted

Ludzie co jest z tymi ustawami ,to jest chciałem napisać wystawami na stronie wisi że zapisy do 07.05 ,a w oddziale mi mówią że przyjmowali do 10.05 to komu te trzy dni były potrzebne:shake::angryy:

Posted

No ale tak naprawdę co w tym złego? Więcej psów, większa konkurencja, większa satysfakcja z wygranej. No i też więcej pieniędzy dla oddziału, czy na fajniejsze nagrody na finałach.

Posted

asia_i_bora napisał(a):
No ale tak naprawdę co w tym złego? Więcej psów, większa konkurencja, większa satysfakcja z wygranej. No i też więcej pieniędzy dla oddziału, czy na fajniejsze nagrody na finałach.
O święta naiwności

Posted

EdiKris napisał(a):
Jegor nie puszczaj bąków po kątach tylko pisz o co chodzi, bo zachowujesz sie jak byś był PiS-u
Jak odpuszczą zamierzoną ustawkę to i ja odpuszczę a jak nie to będę ryczał na cały internet i niech mnie do sądu podają