al'akir Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Energy napisał(a):Może nie zdążył, nie zakładajmy najgorszego, choć dla mnie, gdyby mój pudliszonek się odnalazł:-(nie było by nic ważniejszego. Feliksik wielkie dzięki, zawsze można naCiebie liczyć:loveu: o jakiego Twojego pudliszonka chodzi? Quote
Energy Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 GPooLCLD napisał(a):o jakiego Twojego pudliszonka chodzi? Mój srebrny pudelek Kaj, miniaturka, zaginął15.07.2002. Podkopał się pod płotem i ślad po nim zaginął, miał 9,5 roku. Szukaliśmy go tak bardzo, ale niestety bezskutecznie:-(:-(:-( Dlatego Zerduszko sprawdzała mi piąte palce na przednich łapkach u Supełka, mój Kaj ich nie miał. Kaja nas uratowała:p Quote
al'akir Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Energy napisał(a):Mój srebrny pudelek Kaj, miniaturka, zaginął15.07.2002. Podkopał się pod płotem i ślad po nim zaginął, miał 9,5 roku. Szukaliśmy go tak bardzo, ale niestety bezskutecznie:-(:-(:-( Dlatego Zerduszko sprawdzała mi piąte palce na przednich łapkach u Supełka. Kaja nas uratowała:p a ja tak pytam, bo przed Kubą miałam pudelka znajdkę, ale był czarny Pewnie Waszego też ktoś przygarnął ! Quote
martka1982 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Właściciel go odebrał. Myślę,że schron wziął na niego namiary, więc jak jeszcze raz do tego dopuści,że pies u nas wyląduje, to będzie lanie;) całe szczęście,że ta historia ma taki koniec:) Quote
martka1982 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Dziękuję Wam wszystkim za zaangażowanie i chęć niesienia pomocy. Jeśli pojawi się u nas jakiś pudel w schronisku, to będę wiedziała,że mogę na Was liczyć:) Dzięki!:) Quote
al'akir Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 martka1982 napisał(a):Dziękuję Wam wszystkim za zaangażowanie i chęć niesienia pomocy. Jeśli pojawi się u nas jakiś pudel w schronisku, to będę wiedziała,że mogę na Was liczyć:) Dzięki!:) wspaniałe wieści ! polecamy się na przyszłość :) Quote
Energy Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 GPooLCLD napisał(a):wspaniałe wieści ! polecamy się na przyszłość :) Super wieści, bardzo się cieszę z takiego zakończenia:lol: Quote
Mameczka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 o rany ale fajnie :) mam nadzieje ,ze pan juz nie pozwoli mu sie zgubic. Chociaz jedna dobra wiadomosc dzisiaj, niestety drugiemu pudelkowi sie nie udalo... strasznie mnie dobila ta wiadomosc o Supelku :( Quote
Energy Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Talcott napisał(a):A co się stało? Supełek, pudelek z mojego banerka, chory na nosówkę, odszedł dziś za Tęczowy Most:-( Quote
al'akir Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 teraz dopiero przeczytałam o naszym Supełku :( trzymam kciuki za tego pudelka, żeby już nigdy się nie zapodział Wiadomo coś w ogóle o jego właścicielu? Quote
martka1982 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Nie było mnie przy jego odbiorze, więc nie wiem ale schronisko na pewno ma na niego namiary, bo biorą przy tego typu akcjach Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Na do widzenia Pańcio powinien dostać ze dwa kopy w siądźkę żeby lepiej psa pilnował:diabloti: Quote
Mameczka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No powinien .Teraz pewnie sporo bedzie takich biedakow ,ktore uciekaja jak jakas petarda strzeli a glupi wlasciciele puszczaja takie pieski bez smyczy jakby nie znali swojego psa... Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Smycz rządzi! Myślenie tez ma przyszłość - podobno:mad: Quote
Recommended Posts