Judit Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [SIZE=-1]Sobota - 06.03.2010 Grupy-FCI II, IV, VII, IX [/SIZE] [SIZE=-1] [/SIZE] [SIZE=-1]Niedziela - 07.03.2010 Grupy-FCI I, III, V, VI, VIII, X[/SIZE] [SIZE=-1] [B]Termin zgłoszeń do 10.02.2010 [/B][/SIZE] Miejsce wystawy: [SIZE=-1]Wojewódzki Ośrodek Sportu i Rekreacji ul. Olimpijska 20 Drzonków koło Zielonej Góry [/SIZE] [SIZE=2][B]OBSADA SĘDZIOWSKA[/B]:[/SIZE] [CENTER][B][COLOR=#990000]Sobota - 06.03.2010 II, IV, VII, IX[/COLOR][/B] [/CENTER] [SIZE=-1]II.[/SIZE] [B] Maria Bruska[/B] - Molosy w typie górskim [B]Piotr Król[/B] - Pozostałe rasy [B]Andrzej Mania[/B] - Dobermany, pinczery [B]Siegfried Masuch[/B] - Dogi niemieckie [B]Waldemar Mrowiec[/B] - Psy szwajcarskie [B]Zbigniew Ostrowski[/B] - Sznaucery [SIZE=-1] IV.[/SIZE] [B]Małgorzata Lorenc[/B] [SIZE=-1]VII.[/SIZE] [B]Małgorzata Lorenc[/B] [SIZE=-1]IX.[/SIZE] [B] Iuza Beradze[/B] - Chihuahua [B]Maciej Kozber[/B] - Małe molosy [B]Mirosław Redlicki[/B] [B]Magdalena Świętoń[/B] [B]Maria Zasada[/B] Młody prezenter - [B]Lech Siejkowski[/B] [CENTER][B][COLOR=#990000]Niedziela - 07.03.2010 I, III, V, VI, VIII, X[/COLOR][/B] [/CENTER] [SIZE=-1]I.[/SIZE] [B] Waldemar Mrowiec[/B] [B]Mirosław Redlicki[/B] [B]Zbigniew Szcześniak[/B] - ON [SIZE=-1]III.[/SIZE] [B] Iuza Beradze[/B] - Teriery w typie bull [B]Piotr Król[/B] - Teriery toy i westie [B]Magdalena Świętoń[/B] - Pozostałe rasy [SIZE=-1] V.[/SIZE] [B] Maria Zasada[/B] [SIZE=-1] VI.[/SIZE] [B]Maciej Kozber[/B] - Pozostałe rasy [B]Leszek Siejkowski[/B] - Rhodesian'y [SIZE=-1] VIII.[/SIZE] [B] Małgorzata Lorenc[/B] [B]Jan Ryk[/B] - Labradory [SIZE=-1] X.[/SIZE] [B]Leszek Siejkowski[/B] Młody prezenter - [B]Maria Bruska[/B] [URL="http://zkwp.zgora.pl/wystawa/wdz-pl.html#3"]więcej informacji[/URL] [SIZE=-1] [/SIZE] Quote
Shetanka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 czy ktoś wie, czy można zgłosić się na tą wystawę inaczej niż tradycyjną pocztą? bo nie znalazłam takiego info... Quote
Shetanka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 czy wie ktoś, jak zgłosić się na tą wystawę inaczej, niż tradycyjną pocztą? bo nie widzę takiego info.. Quote
gidelskie-psy Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 mają na stronie oddziału formularz zgłoszeniowy Quote
Shetanka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Wie ktoś jak zgłosić się na MŁODEGO PREZENTERA? Wysłałam jakoś w czwartek mailem na ten podany w kontakcie, nie dostałąm potwierdzenia - dzisiaj napisałam do oddziału zza pytaniem czy moje zgłoszenie przyjęte i nadal bez odpowiedziedzi :C Quote
gidelskie-psy Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 http://www.zkwp.zgora.pl/wystawa/2010/Raport2010D.pdf Quote
bogi Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Oddział ma niezłe tępo - cudownie:multi: Quote
Judit Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 gdyby był ktoś z aparatem przy ringu seterów to prosiłabym bardzo o jedną fotkę czerwono-białego seterka. Będzie tylko jedna suczka w klasie pośredniej ;] Quote
Shetanka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 O, już jest wykaz przyjętych psów. U nas wszystko w porządku, również jesteśmy sami w rasie ale za to jeszcze jest ciocia Syriuszka tylko ona jest miniaturowa ;D Czy mógłby ktoś pożyczyć mi psa do konkursu Młody Prezenter? Szukam na dwa dni, rasa obojętna - byleby wiedział o co chodzi w wystawianiu i poszedł z obcą osobą :D Quote
ryjkomanka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 jest juz katalog z planem sedziowania: http://zkwp.zgora.pl/wystawa/2010/Katalog_2010D.pdf Quote
Shetanka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 WOW! Tempo mają niezłe :D przed nami 30 psów... Dalej szukam psa na MŁODEGO PREZENTERA na sobotę i niedzielę Quote
Zuza i Noddy Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No i duży plus dla nich, bo wszystko sprawnie jak na razie robią. Quote
Shetanka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Shetanka']Dalej szukam psa na MŁODEGO PREZENTERA na sobotę i niedzielę Już tylko na sobotę Quote
Zuza i Noddy Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Shetanka']Już tylko na sobotę A co masz w niedziele? Quote
Shetanka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):A co masz w niedziele? Springerkę albo goldena :P Quote
Shetanka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Przepraszam, że tak post pod postem ale dalej szukam psa na Młodego Prezentera na sobotę... wolałabym uniknąć szukania psa na wystawie.. Quote
Zuza i Noddy Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Prezentowane przeze mnie psiaki. Cavalierka Azalea IMMACULATE kl. sz. wo. I, Naj. Szczenie w Rasie Seter szkocki gordon DREAMER Misialinka kl. u. dosk. I, ZW., BOB, BOG III Quote
maga18 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 grzywacz chiński - [SIZE="4"]BRUNO BANANI Gattaca - wystepujac w klasie młodziezy dostał [SIZE="4"]Zw.Mł, BOB Jr i BOB :) jestem z niego dumna bo to dopiero druga wystawa :) Quote
Judit Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 gratulacje dla wszystkich zwycięzców! od nas: ARWENA Shadow Dog - CWC, BOB ;-) Quote
Nasza Sfora Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 To my się pochwalimy:lol: Chiński Grzywacz: BARCELONA Artagasamazis Najlepsze Szczenie BIS SZCZENIĄT Lhasa Apso: Ti LA Shu Din-PA Zw.Mł Naj.Jun.w Rasie Zwycięzca BIS JUNIOR FRENCH CWC Zwycięzca Zwycięzca Rasy BOG II Terier Tybetański: AYANA Adevebballen BIS SZCZENIĄT II Proszę o fotki na priv jakby ktoś miał i chciał udostępnić (aparat nam sie rozsypał). naszasfora@op.pl :Dog_run: Quote
Tofipom Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Gratki dla wszystkich :) ja również poszukuję kogoś kto uwiecznił na swoim aparacie szpice miniaturowe zarówno z ringu nr 10 jak i z konkurencji finałowych, a szczególnie z BOG V :) Quote
bogi Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Z ringu mam szpice -na finały nie zostaliśmy wkleje Ale jutro.jutro Quote
J.G Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 A w dziale POMERANIAN nie ma wieści z tej wystawy! Gratulacje dla zwycięzców. Quote
Hawanka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [FONT=Franklin Gothic Medium]:multi::multi:Gratulacje dla wszystkich !!!:multi::multi:[/FONT] Ps:Zuza i Noddy macie fotki ???:D Quote
Recommended Posts