Asiaczek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Izabela124. napisał(a):Będę zapewne w oba dni ;) Super! Pzdr. Quote
mrowa23 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 jakie cienkie Bolki?! piwko wystarcza w koncu pastuchy wsiowe jestesmy:P Quote
Asiaczek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 mrowa23 napisał(a):jakie cienkie Bolki?! piwko wystarcza w koncu pastuchy wsiowe jestesmy:P Hahaha, wsiowe pastuchy... Pzdr. Quote
am-elle Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Szukamy z koleżanką transportu z 3 małymi psami (2 szczeniaki) na niedzielę z Białegostoku lub oklolic... Czy ktoś wybiera się na tę wystawę do Łodzi i mógłby nas zabrać??? Byłybyśmy baaaardzo wdzięczne. Oczywiście dokładamy się do paliwa... Quote
Nacia_i_Fluffy Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 mam miejsce na sobotę 01.05 z Warszawy :) priv, lub mail Quote
Siberian-NANA Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Witam wszystkich :) MAm takie pytanie bo stosunkowo jestem młodą osobą (16l.) ... i w przyszłości chce zostać hodowcą psów i handlerem :) Dletego pisze z prosbą do osób którzy byli by ak mili i w sobote pokazili mi jak wysatwia się ich rase .... Np. w przerwach miezy wejściem na ring lub po....... chcę się uczyć czegoś nowego próbować na innych psach .... :):) Do tej pory wystawiałem kilkarotnie bouviery , raz siberiana huskiego i sznaucera średniego :):P) Pozdrawiam Dominik Quote
Karilka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ja też będe w oba dni na 99% - z dobkiem-kłapouchem. Bede pewnie krecić sie przy dobermanach, bullowatych i .. wszedzie indziej. Czekam na zaczepki, jak zawsze ;). Quote
Judit Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 macie jakieś "przecieki" dotyczące stawki? planu sędziowania? ;-) Quote
Katarzyna Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 No ja tez ciekawa jestem kiedy beda stawki i ringi Quote
Judit Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 czy ktoś jest może z tego oddziału? bo dzwonie do nich i nic, pisze do nich emaile z pytaniem o stawkę i nic... a na stronie jak byk na czerwono informacja: W dniach 19.04 -14.05 br. Oddział nieczynny w związku z przygotowaniami i rozliczeniem wystawy. wystawa jest 1-2 maj, a oni mają mieć związek nieczynny do 14stego? O___o Quote
Aziza Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Judit']czy ktoś jest może z tego oddziału? bo dzwonie do nich i nic, pisze do nich emaile z pytaniem o stawkę i nic... a na stronie jak byk na czerwono informacja: W dniach 19.04 -14.05 br. Oddział nieczynny w związku z przygotowaniami i rozliczeniem wystawy. wystawa jest 1-2 maj, a oni mają mieć związek nieczynny do 14stego? O___o Do 14V będzie trwać rozliczenie wystawy. Wystawa dla nas wystawiających kończy się BISami, ale organizatorzy muszą wystawę "podsumować" np. przygotować sprawozdanie z wynikami Quote
Judit Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 bardzo ciekawe... zaglądam dzisiaj na stronę oddziału w celu ustalenia czy jest już podana stawka naszych brytyjczyków... i widzę że nastąpiła zmiana sędziego w naszej rasie... ktoś coś napisał o tej zmianie na głównej stronie? nie! :mad: co by było jeszcze fajniej, nas jako jedynych z seterów przenieśli do sędziowania z wyżłami.. :nonono2: jakim prawem? i to na koniec wystawy! :razz: reszta seterów ma swój ring i sędzinę która powinna sędziować całą grupę brytyjczyków.... sędzina ta ma 39 psów, natomiast druga sędzina od wyżłów ma ich aż 71... w tym na samym końcu nasze 4 seterki... :angryy: bardzo mądrze ktoś zrobił................ :mad: :mad: Quote
Shetanka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 fajnie, że już są stawki tylko trzeba się nieźle naklikać ;) my znowu sami. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Czy ktoś mi moze pomóc znaleźć moja rasę - basenji? http://www.zkwp.lodz.pl/joomla/ Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 dostalam dzis potwierdzenie z numerkiem :) Quote
Rachelek Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Asiaczek']Czy ktoś mi moze pomóc znaleźć moja rasę - basenji? http://www.zkwp.lodz.pl/joomla/ Pzdr. Asiaczku, wystarczy najechać na link i pojawia się nazwa sędziego w adresie w dolnym pasku przeglądarki :) Chyba, że sędziego zmienili... Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Elitesse napisał(a):dostalam dzis potwierdzenie z numerkiem :) O, chyba jestes pierwsza,która dostała... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Rachelek napisał(a):Asiaczku, wystarczy najechać na link i pojawia się nazwa sędziego w adresie w dolnym pasku przeglądarki :) Chyba, że sędziego zmienili... Ja sędziego znalazłam. Natomiast niemogę znaleźc nr ringu, na którym będziemy się prezentować. Edit - juz wiem, że przy numerach ringów była pomyłka. Prawdopodobnie jesteśmy na ringu nr 3. Ale zaraz zajrzę na strone O/Łódź i sprawdzę (o ile juz będzie poprawiona pomyłka). Pzdr. Quote
Rachelek Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Tak tak o tym mówię. Jak się najedzie na link z napisem "Ring X" to pojawia się link, w którym widnieje nazwa sędziego i w ten sposób można dość szybko znaleźć swój ring, jeśli się zna sędziego :) Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Dziękije, Rachelek. Juz wszystko znalazłam.:) Pzdr. Quote
Judit Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Elitesse napisał(a):dostalam dzis potwierdzenie z numerkiem :) Asiaczek napisał(a):O, chyba jestes pierwsza,która dostała... Pzdr. a nie :eviltong: bo myśmy dostali wczoraj rano :cool3: Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Judit napisał(a):a nie :eviltong: bo myśmy dostali wczoraj rano :cool3: Ale nie pokłocimy się z tego powodu?;) Shetanka napisał(a):my dzisiaj dostaliśmy ;) My tez dzisiaj:) Wszystko jest OK. Pzdr. Quote
Recommended Posts