Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hawanka']My tez mieliśmy być ale BRAK transportu :(
szkoda że nie mieszkam w pobliżu Warszawy bo Asiaczek zawsze super transport organizuje <bravo>
Czy tak zawsze jest super, to nie mnie się wypowiadac, ale fakt - sporo się jeździ...

[quote name='sabra']Asiu i ciasto i kotleciki Twoje były super smaczne, że nie wspomnę o ogóreczkach................:-)
Już nie mogę się doczekać;-)
.
Hm, z ogóreczkami może byc problem, bo nie wiem, ile jeszcze mam słoiczków... Teraz przez święta troche zejdzie... No nic, najwyżej kupię takie mocno chrupiące konserwowe. TYLKO firma KRAKUS takie robi:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Czy tak zawsze jest super, to nie mnie się wypowiadac, ale fakt - sporo się jeździ...

Hm, z ogóreczkami może byc problem, bo nie wiem, ile jeszcze mam słoiczków... Teraz przez święta troche zejdzie... No nic, najwyżej kupię takie mocno chrupiące konserwowe. TYLKO firma KRAKUS takie robi:)

Pzdr.[/QUOTE]
Ogóreczki to mogę załatwić, bo u nas takie zapasy, ze ho ho.

Posted

[quote name='Asiaczek']O, Zuzka, jakby Mama dała zgode na taki słoiczek lub dwa - byłoby super!
Poproś Ją ładnie w moim/naszym imieniu, co?

Pzdr.[/QUOTE]
Nawet nie ma co prosić, bo mam zawsze chętnie.
Do wyboru: kiszone, konserwowe i jedne z moich ulubionych w zalewie musztardowej.

Posted

a jak ladnie poprosze to dostane sloiczek tych ogorkow musztardowych ? :cool3:

jestem megafanka ogorkow :loveu::loveu:

kilka lat temu moje 2 szczeniaki pojechaly do Niemiec do - landu "ogorkowego", dostalam od ich wlascicieli takie wielki kosz roznistych regionalnych przetworow ogorkowych - bylam w raju !! :loveu:

Posted

[quote name='Elitesse']a jak ladnie poprosze to dostane sloiczek tych ogorkow musztardowych ? :cool3:

kilka lat temu moje 2 szczeniaki pojechaly do Niemiec do - landu "ogorkowego", dostalam od ich wlascicieli takie wielki kosz roznistych regionalnych przetworow ogorkowych - bylam w raju !! :loveu:[/QUOTE]
Ok będę pamiętać, żeby zabrać jeszcze w niedziele ;)

Posted

[quote name='Elitesse']a jak ladnie poprosze to dostane sloiczek tych ogorkow musztardowych ? :cool3:
kilka lat temu moje 2 szczeniaki pojechaly do Niemiec do - landu "ogorkowego", dostalam od ich wlascicieli takie wielki kosz roznistych regionalnych przetworow ogorkowych - bylam w raju !! :loveu:[/QUOTE]
Jak posmakuja Zuzkowe ogóreczki - to pewnie i o przepis poprosisz:)

[quote name='shadow9']To jak by ci coś jeszcze w niedziele z tych ogórków zostało to ja też jade :).[/QUOTE]
W sobote to pewnie nic nie zostanie, a w niedzielę, to juz się musisz sama umawiać...

pzdr.

Posted

Widzę, że się ogórkowa impreza szykuje ;) Ja fanką ogórków jestem owszem, ale tylko na kanapce :P Za to może uda mi się jakieś inne smakołyki przygotować :)

Posted

[quote name='Agasia']Sepy jedne objadaja dziewczyne z ogoreczkow :D
Wpadne tam do Was, upichce cos slodkiego jak nie zapomne :)[/QUOTE]
Wpadaj, wpadaj!
Zawsze jestes w gronie baskowym mile widziana:)

[quote name='mrowa23']myslalam, ze do Puli chcecie cos dorzucac :P[/QUOTE]
Za cienkie bolki jesteśmy, aby dorzucać cokolwiek do Puli:)

Pzdr.