Shetanka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 wysłałam zgłoszenie czy trzeba przesłać kopię rodowodu? i jak wysłać zgłoszenie na MP? Quote
ewka122 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Shetanka ja wysłałam mailem i mnie przyjeli ;) Quote
Shetanka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 to wyślę jutro, bo dzisiaj już mi się nie chcę :P Quote
Marcin Z Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 My juz tez zgłoszeni.Debiut w młodzieży Naomi . Quote
Judit Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 my też się na Łódź piszemy! ;-) będzie to debiut naszej najmłodszej niuni w bejbikach :D Quote
Asiaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Hawanka']My tez mieliśmy być ale BRAK transportu :( szkoda że nie mieszkam w pobliżu Warszawy bo Asiaczek zawsze super transport organizuje <bravo> Czy tak zawsze jest super, to nie mnie się wypowiadac, ale fakt - sporo się jeździ... [quote name='sabra']Asiu i ciasto i kotleciki Twoje były super smaczne, że nie wspomnę o ogóreczkach................:-) Już nie mogę się doczekać;-) . Hm, z ogóreczkami może byc problem, bo nie wiem, ile jeszcze mam słoiczków... Teraz przez święta troche zejdzie... No nic, najwyżej kupię takie mocno chrupiące konserwowe. TYLKO firma KRAKUS takie robi:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Asiaczek']Czy tak zawsze jest super, to nie mnie się wypowiadac, ale fakt - sporo się jeździ... Hm, z ogóreczkami może byc problem, bo nie wiem, ile jeszcze mam słoiczków... Teraz przez święta troche zejdzie... No nic, najwyżej kupię takie mocno chrupiące konserwowe. TYLKO firma KRAKUS takie robi:) Pzdr.[/QUOTE] Ogóreczki to mogę załatwić, bo u nas takie zapasy, ze ho ho. Quote
Asiaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 O, Zuzka, jakby Mama dała zgode na taki słoiczek lub dwa - byłoby super! Poproś Ją ładnie w moim/naszym imieniu, co? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Asiaczek']O, Zuzka, jakby Mama dała zgode na taki słoiczek lub dwa - byłoby super! Poproś Ją ładnie w moim/naszym imieniu, co? Pzdr.[/QUOTE] Nawet nie ma co prosić, bo mam zawsze chętnie. Do wyboru: kiszone, konserwowe i jedne z moich ulubionych w zalewie musztardowej. Quote
Asiaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Cholibka, sama nie wiem, które wybrac. Może kiszone i te w sosiku musztardowym...? pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Asiaczek']Cholibka, sama nie wiem, które wybrac. Może kiszone i te w sosiku musztardowym...? pzdr.[/QUOTE] OK na pewno zabiorę coś dobrego ;) Te musztardowe na pewno. Quote
Elitesse Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ogoreczki ?? w jaki dzien jestescie ? :eviltong: Quote
Zuza i Noddy Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Elitesse']ogoreczki ?? w jaki dzien jestescie ? :eviltong:[/QUOTE] Ja to jestem w oba dni, ale te dodatki do ogóreczków to tylko w sobotę jak Asiaczki będą. Quote
Elitesse Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 a jak ladnie poprosze to dostane sloiczek tych ogorkow musztardowych ? :cool3: jestem megafanka ogorkow :loveu::loveu: kilka lat temu moje 2 szczeniaki pojechaly do Niemiec do - landu "ogorkowego", dostalam od ich wlascicieli takie wielki kosz roznistych regionalnych przetworow ogorkowych - bylam w raju !! :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Elitesse']a jak ladnie poprosze to dostane sloiczek tych ogorkow musztardowych ? :cool3: jestem megafanka ogorkow :loveu::loveu: kilka lat temu moje 2 szczeniaki pojechaly do Niemiec do - landu "ogorkowego", dostalam od ich wlascicieli takie wielki kosz roznistych regionalnych przetworow ogorkowych - bylam w raju !! :loveu:[/QUOTE] Ok będę pamiętać, żeby zabrać jeszcze w niedziele ;) Quote
IrishDevils Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 To jak by ci coś jeszcze w niedziele z tych ogórków zostało to ja też jade :). Quote
Asiaczek Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Elitesse']a jak ladnie poprosze to dostane sloiczek tych ogorkow musztardowych ? :cool3: jestem megafanka ogorkow :loveu::loveu: kilka lat temu moje 2 szczeniaki pojechaly do Niemiec do - landu "ogorkowego", dostalam od ich wlascicieli takie wielki kosz roznistych regionalnych przetworow ogorkowych - bylam w raju !! :loveu:[/QUOTE] Jak posmakuja Zuzkowe ogóreczki - to pewnie i o przepis poprosisz:) [quote name='shadow9']To jak by ci coś jeszcze w niedziele z tych ogórków zostało to ja też jade :).[/QUOTE] W sobote to pewnie nic nie zostanie, a w niedzielę, to juz się musisz sama umawiać... pzdr. Quote
Kaya Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Widzę, że się ogórkowa impreza szykuje ;) Ja fanką ogórków jestem owszem, ale tylko na kanapce :P Za to może uda mi się jakieś inne smakołyki przygotować :) Quote
Agasia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Sepy jedne objadaja dziewczyne z ogoreczkow :D Wpadne tam do Was, upichce cos slodkiego jak nie zapomne :) Quote
mrowa23 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Asiaczek']O, tak, dorzuć coś do puli:) Pzdr.[/QUOTE] myslalam, ze do Puli chcecie cos dorzucac :P Quote
Asiaczek Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Agasia']Sepy jedne objadaja dziewczyne z ogoreczkow :D Wpadne tam do Was, upichce cos slodkiego jak nie zapomne :)[/QUOTE] Wpadaj, wpadaj! Zawsze jestes w gronie baskowym mile widziana:) [quote name='mrowa23']myslalam, ze do Puli chcecie cos dorzucac :P[/QUOTE] Za cienkie bolki jesteśmy, aby dorzucać cokolwiek do Puli:) Pzdr. Quote
Agasia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Wpadaj, wpadaj! Zawsze jestes w gronie baskowym mile widziana:) Pzdr.[/QUOTE] No to wpadne z malym ciapkowanym potworem :) Quote
Asiaczek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Agasia']No to wpadne z malym ciapkowanym potworem :)[/QUOTE] Napisz mi, czy wszystkie maile z fotkami doszły - Agasia... Pzdr. Quote
Recommended Posts