Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Termin do 31.03.2010 r.

Opłaty:
I pies - 100 zł.
II i nast. - 90 zł.
baby, szcz - 45 zł.
MP - 20 zł
Para hodowl. - 45 zł.
Gr.hodowl. - 45 zł.
weterani i rasy polskie - bezpłatnie

Pzdr.

Posted

Właśnie zauważyłam że w oba dni wystawy Młodego Prezentera ma sędziować p. Joanna Szczepańska-Korpetta czy to błąd czy naprawdę tak będzie?

Posted

Czy ktoś z Okolic Kołobrzegu wybiera sie na wystawe i ma miejsce dla właścicielki i pieska piesek mały 4,5 kg Dokładam sie do Paliwa :) trasa Kołobrzeg -Łódz , Łódz-Kołobrzeg

Kontak ta PW

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Hawanka']Czy ktoś z Okolic Kołobrzegu wybiera sie na wystawe i ma miejsce dla właścicielki i pieska piesek mały 4,5 kg Dokładam sie do Paliwa :) trasa Kołobrzeg -Łódz , Łódz-Kołobrzeg

Kontak ta PW
PRZYPOMINAM SIĘ !!!!jeżeli nie bede miała transportu to nie bede mogła złosić psa :(:(:(

• 2 weeks later...
Posted

Judit napisał(a):
a ktoś wie gdzie będzie wystawa? w hali czy na dworze gdzieś na stadionie?

Byłam na trzech ostatnich wystawach i zawsze były na tym samym stadionie (łatwo trafić bo przy głównej drodze) duży parking na terenie wystawy, mnóstwo drzew - po prostu super!
Mam nadzieję, że w tym roku też tam będzie, bo zgłaszam psiaki.
Ubiegłoroczny adres to stadion START przy ul. Św Teresy od Dzieciątka Jezus.

Uwielbiam łódzka wystawę, piękne rozpoczęcie, super zorganizowane BISy. Tylko nie wszystkim pieskom podoba się grająca na bisach orkiestra tramwajarzy.

• 2 weeks later...
Posted

aniada napisał(a):
Jeszcze warto podkreślić,że jest to wystawa z kwalifikacją na Cruft's 2011.

no też gdzieś o tym czytałam, ale dziwi mnie, że nie ma o tym żadnej wzmianki ani w folderze wystawy ani na stronie związku... dziwne... chyba warto dodać taką informację, to przecież najlepsza reklama :roll:

Posted

spidzior napisał(a):
no też gdzieś o tym czytałam, ale dziwi mnie, że nie ma o tym żadnej wzmianki ani w folderze wystawy ani na stronie związku... dziwne... chyba warto dodać taką informację, to przecież najlepsza reklama :roll:

Ja na folderze widzę znak "Crufts 2010 Qualification" po prawej stronie u dołu, trudno go nie zauważyć.
My tez już jesteśmy zgłoszeni :-)

.

Posted

[quote name='Asiaczek']My tez, my tez!

Sabra - to co, kotleciki czy ciasto? Jak na majówkę przystało, to i to i to by się przydało...;)

Pzdr.

Asiu i ciasto i kotleciki Twoje były super smaczne, że nie wspomnę o ogóreczkach................:-)
Już nie mogę się doczekać;-)

.