danka1234 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 mam nadzieje ze Zyta przystosuje sie do nowego zycie i nie bedzie sprawiać problemów,jest jeszcze młoda suczka bo ja z moim Tofikiem straciłam juz nadzieje na jakiekolwiek zmiany,jak wył tak wyje ale jednak sa jakies zmiany na lepsze bo sasiedzi chyba tez juz stracili nadzieje na odzyskanie spokoju i nas tak nie nękaja.:eviltong: W tej sytuacji w zasadzie powinnam byc zadowolona ze przynajmniej niczego nie niszczy.:evil_lol: Quote
danka1234 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Zyta pokazuj sie wysoko,moze kto wypatrzy i pokocha niszczyciela. Ciekawe co nowego pannica zmalowała. Quote
funia Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 dziś w ciągu dnia będą newsy co u Zytki .Zakładamy sie o to czy coś zjadła dzisiaj ??:diabloti: Quote
bianka0 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 funia napisał(a):dziś w ciągu dnia będą newsy co u Zytki .Zakładamy sie o to czy coś zjadła dzisiaj ??:diabloti: Funia ,miałabym zamówienie dla Zytki co do menu. Może by tak zjadła TZ - ta Krysi :diabloti: Quote
danka1234 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dla dobra Pani która dała jej schronienie lepiej zeby zaprzestała tych niszczycielskich praktyk,mam nadzieje ze nie wyrządziła juz wiekszych szkód. Quote
funia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Mam sensacyjną wiadomość Zyta nic nie zniszczyła:crazyeye::crazyeye: Ma nową zabawe ,nosi jablka z koszyka i bawi się nimi .Nawet nie mordując ich zbytnio:evil_lol: Oprócz tego Krystyna prosiła mnie zeby napisac o niej ,ze zgadza się ze wszystkimi psami ,kotami i uwielbia zabawy na śniegu .Ogólnie woli być na zewnątrz niż w domu ,ale z powodu jej włóczegostwa musi byc pod kontrolą Quote
danka1234 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 no prosze ,same dobre wiesci,kto by sie spodziewał. Panna Zyta jest juz jak widać gotowa do adopcji i taka zgodna do wszystkich zwierzaków to raczej nie bedzie problemu ze znalezieniem domku. Dopisze ta informacje w ogłoszeniach.;) Quote
bianka0 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 No tak Zyta nic nie zeżarła bo Krysia była w domu. Jak jutro pójdzie do pracy to piekielna Zyta znowu nam pokaże :angryy: Oby tylko dobrze wybierała produkty do zamordowania :diabloti:. Niedługo przez te szkody, koszty utrzymania artystki wzrosną dwukrotnie.:shake: Zobaczymy, może po sterylce trochę przysiądzie na doopce.:evil_lol: Quote
funia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Nie prorokuj Bianko ,nie prorokuj bardzo Cię proszę .Tam już nie bardzo jest co dewastować:p Quote
danka1234 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Zatem wszystko jasne , wiemy czemu zadnych szkód nie było. Strach pomyślec co tez jej do głowy jutro moze przyjśc jak zostanie sama. Quote
bianka0 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Funiu, może będą jakieś nowe fotki Zyty. Ja wyciągam z archiwum, ale już mi się kończy zapas. Quote
funia Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Będa .Na tygodniu ne mam ja pojechac .Koło soboty ,niedzieli postaram się Quote
danka1234 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 strach sie pytac ale ciekawosc silniejsza wiec pytam , czy Zyta poczyniła dzisiaj jakies szkody?:roll: Quote
funia Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Krysia nie Odbiera telefonu ,nie wiem moze zasnęła .Wstaje o 4,30 więc mogła już paśc .Jutro się dowiem Quote
danka1234 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 oj,to niech spokojnie sie wyśpi ale jak sama o niczym nie powiadomiła to pewnie nie jest zle. funia ,nie mozesz miec tak wstawionych banerków,musisz je wstawic w jednej lini. Quote
funia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Wiem ,ale Danusiu za nic nie potrafię tak zrobić .Podpowiedz mi jak to zrobić ..... Quote
funia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 U Krysi tak jak podejrzewałam ,padła wczoraj na polu walki przed 20 .A dzisiaj mówiła mi ,Ze Zyta nic nie zjadła:sweetCyb: Więc proroctwo Bianki ,ze to dlatego iz była z nią Krysia się nie potwierdziło :diabloti: Chce biegać ,bawić się z innymi psami i tylko to mogłaby robić .Jak się zgania porządnie to wtedy leży w domu jak skóra z niedzwiedzia :evil_lol: Quote
bianka0 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Może ta zła passa u Zyty już się kończy ? Pies, który nigdy nie był z człowiekiem też musi się do niego przyzwyczaić. Quote
bianka0 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 funia napisał(a):Wiem ,ale Danusiu za nic nie potrafię tak zrobić .Podpowiedz mi jak to zrobić ..... Kasiu kiedy edytujesz sygnaturę wstaw banerki obok siebie .Jeżeli wkleisz następny pod spodem poprzedniego, to też tak Ci się zapisze w ogólnym widoku. Quote
kajetan Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wpłacę coś na Zytę. Poproszę o numer konta wraz z adresem ( potrzebny do przelewu internetowego). Quote
bianka0 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='kajetan']Wpłacę coś na Zytę. Poproszę o numer konta wraz z adresem ( potrzebny do przelewu internetowego). Kajetan bardzo, bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu: Zobacz ile pieniędzy zebrała Zyta dzięki temu bazarkowi : http://www.dogomania.pl/threads/175661-Grzyby-na-A-wiAE-teczny-stA-A-cena-A-ycia-bezdomnej-zagA-odzonej-suczki-ZakoA-czony Jest bardzo bogata w porównaniu z innymi potrzebującymi psiakami na dogo:shake: Materialnie Zyta jest zabezpieczona, potrzeba jej tylko dobrego człowieka. Po raz pierwszy spotykam się na tym wątku z tak spontaniczną chęcią pomocy materialnej.:multi: Jeszcze raz bardzo dziękuję :loveu: Quote
kajetan Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ja na razie nie mam warunków by wziąć jakiegokolwiek psiaczka- student bez własnego mieszkania, tylko wynajmowane ( choć w domu rodzinnym są 3 PONy). Cieszę się, że wszystko na dobrej drodze i trzymam kciuki:) Quote
bianka0 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 kajetan napisał(a):Ja na razie nie mam warunków by wziąć jakiegokolwiek psiaczka- student bez własnego mieszkania, tylko wynajmowane ( choć w domu rodzinnym są 3 PONy). Cieszę się, że wszystko na dobrej drodze i trzymam kciuki:) Kiedyś będziesz miał mieszkanie i pewnie mnóstwo psów. Kiedy urodzą Ci się dzieci przekażesz im szacunek i miłość do zwierząt.:p To dobrze że w tym kierunku zmierza młode pokolenie ;) Wszystko jest na dobrej drodze :lol: Bardzo dziękuję za wspieranie piekielnej Zyty .:evil_lol: Quote
Recommended Posts