Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam nadzieje ze Zyta przystosuje sie do nowego zycie i nie bedzie sprawiać problemów,jest jeszcze młoda suczka bo ja z moim Tofikiem straciłam juz nadzieje na jakiekolwiek zmiany,jak wył tak wyje ale jednak sa jakies zmiany na lepsze bo sasiedzi chyba tez juz stracili nadzieje na odzyskanie spokoju i nas tak nie nękaja.:eviltong:
W tej sytuacji w zasadzie powinnam byc zadowolona ze przynajmniej niczego nie niszczy.:evil_lol:

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
dziś w ciągu dnia będą newsy co u Zytki .Zakładamy sie o to czy coś zjadła dzisiaj ??:diabloti:

Funia ,miałabym zamówienie dla Zytki co do menu. Może by tak zjadła TZ - ta Krysi :diabloti:

Posted

Mam sensacyjną wiadomość Zyta nic nie zniszczyła:crazyeye::crazyeye:
Ma nową zabawe ,nosi jablka z koszyka i bawi się nimi .Nawet nie mordując ich zbytnio:evil_lol:
Oprócz tego Krystyna prosiła mnie zeby napisac o niej ,ze zgadza się ze wszystkimi psami ,kotami i uwielbia zabawy na śniegu .Ogólnie woli być na zewnątrz niż w domu ,ale z powodu jej włóczegostwa musi byc pod kontrolą

Posted

no prosze ,same dobre wiesci,kto by sie spodziewał.
Panna Zyta jest juz jak widać gotowa do adopcji i taka zgodna do wszystkich zwierzaków to raczej nie bedzie problemu ze znalezieniem domku.
Dopisze ta informacje w ogłoszeniach.;)

Posted

No tak Zyta nic nie zeżarła bo Krysia była w domu. Jak jutro pójdzie do pracy to piekielna Zyta znowu nam pokaże :angryy:
Oby tylko dobrze wybierała produkty do zamordowania :diabloti:. Niedługo przez te szkody, koszty utrzymania artystki wzrosną dwukrotnie.:shake:
Zobaczymy, może po sterylce trochę przysiądzie na doopce.:evil_lol:

Posted

U Krysi tak jak podejrzewałam ,padła wczoraj na polu walki przed 20 .A dzisiaj mówiła mi ,Ze Zyta nic nie zjadła:sweetCyb:

Więc proroctwo Bianki ,ze to dlatego iz była z nią Krysia się nie potwierdziło :diabloti:

Chce biegać ,bawić się z innymi psami i tylko to mogłaby robić .Jak się zgania porządnie to wtedy leży w domu jak skóra z niedzwiedzia :evil_lol:

Posted

funia napisał(a):
Wiem ,ale Danusiu za nic nie potrafię tak zrobić .Podpowiedz mi jak to zrobić .....

Kasiu kiedy edytujesz sygnaturę wstaw banerki obok siebie .Jeżeli wkleisz następny pod spodem poprzedniego, to też tak Ci się zapisze w ogólnym widoku.

Posted

[quote name='kajetan']Wpłacę coś na Zytę. Poproszę o numer konta wraz z adresem ( potrzebny do przelewu internetowego).

Kajetan bardzo, bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu:
Zobacz ile pieniędzy zebrała Zyta dzięki temu bazarkowi :

http://www.dogomania.pl/threads/175661-Grzyby-na-A-wiAE-teczny-stA-A-cena-A-ycia-bezdomnej-zagA-odzonej-suczki-ZakoA-czony
Jest bardzo bogata w porównaniu z innymi potrzebującymi psiakami na dogo:shake:
Materialnie Zyta jest zabezpieczona, potrzeba jej tylko dobrego człowieka.
Po raz pierwszy spotykam się na tym wątku z tak spontaniczną chęcią pomocy materialnej.:multi:
Jeszcze raz bardzo dziękuję :loveu:

Posted

Ja na razie nie mam warunków by wziąć jakiegokolwiek psiaczka- student bez własnego mieszkania, tylko wynajmowane ( choć w domu rodzinnym są 3 PONy). Cieszę się, że wszystko na dobrej drodze i trzymam kciuki:)

Posted

kajetan napisał(a):
Ja na razie nie mam warunków by wziąć jakiegokolwiek psiaczka- student bez własnego mieszkania, tylko wynajmowane ( choć w domu rodzinnym są 3 PONy). Cieszę się, że wszystko na dobrej drodze i trzymam kciuki:)

Kiedyś będziesz miał mieszkanie i pewnie mnóstwo psów. Kiedy urodzą Ci się dzieci przekażesz im szacunek i miłość do zwierząt.:p
To dobrze że w tym kierunku zmierza młode pokolenie ;) Wszystko jest na dobrej drodze :lol:
Bardzo dziękuję za wspieranie piekielnej Zyty .:evil_lol: