Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zyta czy ty w ogóle jeszcze żyjesz ?
Nikt do ciebie nie zagląda, zaraz przygotuję tekst do allegro i poszukam chociaż kilka dobrych do ogłoszeń zdjęć.

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zyta - to piękna, młoda dwuletnia suczka.
Jest zdrowa, wysterylizowana, odrobaczona, posiada komplet szczepień oraz wtarty preparat przeciwko pchłom.
Zytka jest wesołą suczką, nie przejawia agresji do ludzi i psów. Lubi dzieci, chętnie się z nimi bawi. Jest bardzo żywiołowa, ruchliwa. Ma niespożytą energię, na zabawach spędza całe dnie. Pilnuje terenu, sygnalizując wejście obcych głośnym szczekaniem. Lubi wycieczki w teren, więc konieczne jest szczelne ogrodzenie.
Pomimo groźnego wyglądu jest bardzo łagodnym psem, zachowującym się jak wieczny szczeniak.
Utrzymuje czystość w domu i w kojcu.Woli przebywać na dworze, ale wskazane jest towarzystwo innych psów. Ładnie chodzi na smyczy, jeździ w samochodzie.
Może przebywać na dworze w ciepłej budzie, ma gęste, jedwabiste futro.
Piesek nie będzie wydany na łańcuch, ani do stałego przebywania w kojcu.
Warunkiem adopcji będzie wizyta w domu chcącym ją przygarnąć, oraz podpisanie umowy adopcyjnej.
Zyta przebywa w prywatnym hoteliku pod Zamościem.

Możliwość pomocy w dowiezieniu psa.

Telefon kontaktowy :601071963

Posted

Zgadzam sie i akceptuje tresc ogłoszenia .Cała prawda o Zycie .
Chociaz powwiem ,ze po tym czasie spedzonym u mnie wiedze ,ze jednak juz sie wyszalała i troszke stonowała .Nie wariuje juz caly dzień .Częśc dnia poleguje ,odpoczywa albo obserwuje .Zabawy oczywiście też uskutecznia,ale nie jest to juz to samo co wczesniej .Dorosła nam dziewczyna i spoważniala .Ppróbuje tez dominowac nad innymi sukami ,ale robi to tylko w parze z inna suką .Sama nie atakuje .Potrzrebuje innej inicjatorki i wtedy sie dołącza .Zyta jest fajna .Szkoda mi ze tyle siedzi bez domu .....Wierze ,ze to juz niedługo .
Najczystsza sunia w hoteliku .Jej boks to wzór .NIgdy nic nie zastałam ,nawet kropli moczu .Brawo .

Posted

Postaram sie jak najszybciej zrobić jej nowe ogłoszenia.
a czy Zyta ma aktualne allegro?
bianka0,jak sie klika na Twój banerek z napisam Fabian to otwiera sie wątek Koksa,przynajmniej u mnie ,sprawdz to prosze.

Posted

danka1234 napisał(a):
Postaram sie jak najszybciej zrobić jej nowe ogłoszenia.
a czy Zyta ma aktualne allegro?
bianka0,jak sie klika na Twój banerek z napisam Fabian to otwiera sie wątek Koksa,przynajmniej u mnie ,sprawdz to prosze.

Allegro Zycie wystawiała Lilith27, ale chyba zniechęciła się brakiem odzewu po pół roku :-(
Drobna odmiana na pewno się przyda.
W sobotę Zytkę oglądał pan, ale powiedział, że zabierze ją za tydzień. Ja jak zwykle do tych deklaracji podchodzę sceptycznie.
Jeżeli możesz Danusiu, to jednak zrób jej allegro, tym bardziej że z tych ogłoszeń lokalnych chcą przede wszystkim psa do budy, na łańcuch i to jeszcze ,,wyczyszczonego '':angryy:

Posted

Dziękuję Danusiu

Jutro mam rozmowę telefoniczną z ewentualnym przyszłym panem Zyty.
Będzie decydująca, chociaż Zyta i funia już poznały faceta i są raczej na ,,tak "
Zobaczymy, czy u mnie też zda egzamin :roll:

Posted

Rozmowa z panem była obiecująca.Podał wymiary kojca, zapewnił, że będzie w nim przebywała tylko w czasie jego pobytu w pracy. Zgodził się na umowę i wizytę poadopcyjną.
Po moim śledztwie, odpowiedział, że nie zrezygnował z adopcji i po skończeniu przygotowywanego kojca, przyjeżdża po Zytkę, bardzo mu się podoba:p

Posted

Opowiedziałam panu ile pracy kosztowało mnie utrzymanie Zyty, żeby wiedział, że ten pies nie spadnie mu z gwiazd. Był zdziwiony, mam nadzieję, że będzie to dodatkową motywacją żeby sunię szanować.

Posted

Pan się nie odezwał i nie przyjechał po Zytę, dziwne bo jeszcze przedwczoraj dzwonił i mówił, że czeka aż przywiozą budę :shake:
Poczekamy do jutra. Szkoda, bo były dwa logiczne telefony, w tym od pana z Lublina, może funia znajdzie jego numer zapisany w komórce.