bianka0 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Zyta czy ty w ogóle jeszcze żyjesz ? Nikt do ciebie nie zagląda, zaraz przygotuję tekst do allegro i poszukam chociaż kilka dobrych do ogłoszeń zdjęć. Quote
bianka0 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Zyta - to piękna, młoda dwuletnia suczka. Jest zdrowa, wysterylizowana, odrobaczona, posiada komplet szczepień oraz wtarty preparat przeciwko pchłom. Zytka jest wesołą suczką, nie przejawia agresji do ludzi i psów. Lubi dzieci, chętnie się z nimi bawi. Jest bardzo żywiołowa, ruchliwa. Ma niespożytą energię, na zabawach spędza całe dnie. Pilnuje terenu, sygnalizując wejście obcych głośnym szczekaniem. Lubi wycieczki w teren, więc konieczne jest szczelne ogrodzenie. Pomimo groźnego wyglądu jest bardzo łagodnym psem, zachowującym się jak wieczny szczeniak. Utrzymuje czystość w domu i w kojcu.Woli przebywać na dworze, ale wskazane jest towarzystwo innych psów. Ładnie chodzi na smyczy, jeździ w samochodzie. Może przebywać na dworze w ciepłej budzie, ma gęste, jedwabiste futro. Piesek nie będzie wydany na łańcuch, ani do stałego przebywania w kojcu. Warunkiem adopcji będzie wizyta w domu chcącym ją przygarnąć, oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Zyta przebywa w prywatnym hoteliku pod Zamościem. Możliwość pomocy w dowiezieniu psa. Telefon kontaktowy :601071963 Quote
funia Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Zgadzam sie i akceptuje tresc ogłoszenia .Cała prawda o Zycie . Chociaz powwiem ,ze po tym czasie spedzonym u mnie wiedze ,ze jednak juz sie wyszalała i troszke stonowała .Nie wariuje juz caly dzień .Częśc dnia poleguje ,odpoczywa albo obserwuje .Zabawy oczywiście też uskutecznia,ale nie jest to juz to samo co wczesniej .Dorosła nam dziewczyna i spoważniala .Ppróbuje tez dominowac nad innymi sukami ,ale robi to tylko w parze z inna suką .Sama nie atakuje .Potrzrebuje innej inicjatorki i wtedy sie dołącza .Zyta jest fajna .Szkoda mi ze tyle siedzi bez domu .....Wierze ,ze to juz niedługo . Najczystsza sunia w hoteliku .Jej boks to wzór .NIgdy nic nie zastałam ,nawet kropli moczu .Brawo . Quote
danka1234 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Postaram sie jak najszybciej zrobić jej nowe ogłoszenia. a czy Zyta ma aktualne allegro? bianka0,jak sie klika na Twój banerek z napisam Fabian to otwiera sie wątek Koksa,przynajmniej u mnie ,sprawdz to prosze. Quote
bianka0 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 danka1234 napisał(a):Postaram sie jak najszybciej zrobić jej nowe ogłoszenia. a czy Zyta ma aktualne allegro? bianka0,jak sie klika na Twój banerek z napisam Fabian to otwiera sie wątek Koksa,przynajmniej u mnie ,sprawdz to prosze. Allegro Zycie wystawiała Lilith27, ale chyba zniechęciła się brakiem odzewu po pół roku :-( Drobna odmiana na pewno się przyda. W sobotę Zytkę oglądał pan, ale powiedział, że zabierze ją za tydzień. Ja jak zwykle do tych deklaracji podchodzę sceptycznie. Jeżeli możesz Danusiu, to jednak zrób jej allegro, tym bardziej że z tych ogłoszeń lokalnych chcą przede wszystkim psa do budy, na łańcuch i to jeszcze ,,wyczyszczonego '':angryy: Quote
Marinka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Teraz powinno być dobrze :) - Wystarczy tylko pobrać Quote
danka1234 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Allegro dla Zyty; http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1171138417 Quote
bianka0 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Dziękuję Danusiu Jutro mam rozmowę telefoniczną z ewentualnym przyszłym panem Zyty. Będzie decydująca, chociaż Zyta i funia już poznały faceta i są raczej na ,,tak " Zobaczymy, czy u mnie też zda egzamin :roll: Quote
bianka0 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Rozmowa z panem była obiecująca.Podał wymiary kojca, zapewnił, że będzie w nim przebywała tylko w czasie jego pobytu w pracy. Zgodził się na umowę i wizytę poadopcyjną. Po moim śledztwie, odpowiedział, że nie zrezygnował z adopcji i po skończeniu przygotowywanego kojca, przyjeżdża po Zytkę, bardzo mu się podoba:p Quote
bianka0 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Danusiu, ale utrzymaj jeszcze allegro, nigdy nic do końca nie wiadomo. Quote
danka1234 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 bianka0 napisał(a):Danusiu, ale utrzymaj jeszcze allegro, nigdy nic do końca nie wiadomo. Oczywiscie ,allegro niech sobie leci do puki Zyta nie zamieszka w swoim domu. Quote
bianka0 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Opowiedziałam panu ile pracy kosztowało mnie utrzymanie Zyty, żeby wiedział, że ten pies nie spadnie mu z gwiazd. Był zdziwiony, mam nadzieję, że będzie to dodatkową motywacją żeby sunię szanować. Quote
Marinka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Trzymam mocno kciuki za szczęśliwą i udaną adopcję tej mądrej suni :) Quote
bianka0 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Po Zytkę w środę przyjeżdża jej nowy pan :p Zadzwonił i potwierdził. Zyta - grzybowa panienko ciesz się :multi: Quote
danka1234 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 no,wreszcie sie i Zyta doczekała swojego domku. Quote
bianka0 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Zbliża się nowy sezon grzybobrania i obawiałam się, że kolejny roczny zbiór pójdzie na Zytę. Będzie można przeznaczyć na kolejnego pieska :p Quote
Marinka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Zyta :), bardzo mocno ściskam kciuki, a Panu gratuluję wyboru świetnego psiaka :) Quote
bianka0 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Nic nie wiem, cały dzień byłam po za zasięgiem komórki, a teraz nie mogę dodzwonić się do funi. Quote
danka1234 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 czekamy cierpliwie w takim razie na wiesci.dobre wiesci oczywiscie . Quote
bianka0 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Pan się nie odezwał i nie przyjechał po Zytę, dziwne bo jeszcze przedwczoraj dzwonił i mówił, że czeka aż przywiozą budę :shake: Poczekamy do jutra. Szkoda, bo były dwa logiczne telefony, w tym od pana z Lublina, może funia znajdzie jego numer zapisany w komórce. Quote
Recommended Posts