danal1983 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 czerda napisał(a):piesek jest w Środzie Śląskiej a wzięty z Wrocłąwia między dzielnicami Leśnica -Pilczyce obszukałam wszystkie -----zgubił się we Wrocławiu-----nikt go nie szuka martwię się bo to staruszek , a --12 już nigdy nie byłam w takiej sytuacjii żeby szukać właściciela w dużym mieście co trzeba zrobić, by go odnależć ? podałam to w schronisku , jakby ktoś szukał może jest tam jakieś miejsce w tych dzielnicach gdzie można powiesić ogłoszenia, czy jest ktoś z Wrocławia? zdjęcia będą na straz miejska trzeba zazdwonic i zglosic bo moze ktos wlasnie dzwoni na straz w poszukiwaniu psa. u nas tak czesto jest róbcie zdjecia i bedziemy sie razem martwic Quote
mari23 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/177008-Malutki-psiak-znaleziony-pomiedzy-LesnicAE-a-Pilczycami-pomocy na razie jest jedno zdjęcie.... żal serce sciska ! biedactwo!!!!:-( maluch, staruszek, nie chce wyjść z budy - pewnie sie boi, no i zimno mu... "pomiędzy Leśnicą a Pilczycami" to dość "szerokie" określenie i długi odcinek drogi... Quote
czerda Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Marysiu nie mogę pisać na pv coś się zablokowało, wiec -zgłosiłam do schroniska myślę że jutro skontaktuję się z tą panią żeby dokładnie zlokalizowała mijsce gdzie go znalazła mama już powiedziała że wróci jutro i go weżmie bardzo sie bał chyba trzeba przeglądac wrocławskie strony o zaginionych fatalnie zrobiła nie przemyślała tego przez bią Frodo siedział 2 tyg w klatce( ma ię świetnie -była dzisiaj jegoo pani) co dalej robimy? Quote
mari23 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 napisałam do wrocławianek z wątku Bruna... może one cos poradzą... zaraz wrzucę go jeszcze na naszą-klasę i do Asi napiszę, ona jest z TOZ... a właściwie do Asi na dogo mogę już teraz napisać :) http://www.dogomania.pl/threads/177008-Malutki-psiak-znaleziony-pomiedzy-LesnicAE-a-Pilczycami-pomocy założyłam wątek biedakowi Quote
czerda Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 żle go widać jest raczej w średnim*( 6 ) wieku, wetom nie wierzę -bo ślepaczek był dla nich młdziutkim psem , a miał 12 lat Marysiu Monika prosiła o opis i zdjęcie -da do gazet, prosze wyślij jej Quote
mari23 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 postaram się... jestem pół godziny po sformatowaniu komputera... zanim ja się tu "połapię" a poczta zacznie działać, to... zostanę Twoją pacjentką ! :) Quote
czerda Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 nie bój się ciągle jesteś pod kontrolą musimy zabrać psa i zawieść do hotelu do Wałbrzycha -pies bez buidy od lat głodzony, latem nie dostaje nawet wody Quote
mari23 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/177008-Malutki-psiak-znaleziony-pomiedzy-LesnicAE-a-Pilczycami-pomocy piesek ma swój wątek - posłuchałam dobrych rad bardziej doświadczonych dogomaniaczek :) jutro zrobię więcej zdjęć i wkleję... może zdarzy się kolejny cud... Quote
mari23 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Znalazł się właściciel tego biedaka!!!!!! Mama Czerdy - cudowna kobieta - rozwieszała dzisiaj ogłoszenia w okolicy miejsca znalezienia - efekt byl prawie natychmiastowy... dzisiaj o 20-tej pan przyjedzie po Kajtusia!!! Quote
czerda Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 kajtus ma 16 lat! pojechał do domku , oczywiście jak to mały kudłacz przedarł się między ogrodzeniem , bo musiał cos zobaczyc , a , że prawie nie widzi i nie słyszy doszedł aż do wylotowej ulicy z wroc. byłam zła ŻE TA LASKA GO STAMTĄD ZGARNĘŁĄ , ALE ONA PRZECIEŻ URATOWAŁA MU ŻYCIE A cieszył się tak bardzojakby widział , i słyszał !! Quote
Bjuta Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Gratulacje! Pierwszy wątek Mari i jaki udany!!! Quote
Recommended Posts