Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hes. napisał(a):
Otworzycie Malutkiej, po zgarnięciu BIS'a przyjdzie i czas na Zw.Mł. :cool3: i nie mówić mi że to marzenia ściętej głowy, bo Mała się dobrze zapowiada! ;)

Zobaczymy, zobaczymy, po zgarnięciu BIS'a jeszcze nam się w głowach nie poprzewracało ;) ale jak tak dalej pójdzie, to kto wie :cool3:
Mała, nie zaprzecze zapowiada sie całkiem fajnie, ale narazie zapeszać nie chce.
W Krakowie będzie miała dopiero 9,5 miesiąca, jak na młodzież gówniarz straszny :-)

Posted

Agama napisał(a):
kto mi powie jak daleko jest z dworca PKP na teren wystawy i czym mozna dojechac:lol:

Też o to pytałam ;). A tutaj odpowiedź mieszkanki Krakowa :lol:

efra-husky napisał(a):
Jaśmin spod dworca głównego można dojechać komunikacją miejską na teren wystawy (to znowu nie jest tak daleko; z 15-20 minut tramwajem).

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
JASMIN a o której Ty byś tam chciała być? Tak sobie pomyślałam, że może zabrałabyś się ze mną samochodem?

Oj, samochodem raczej nie da rady. Ja to już będę tam pewnie jak zwykle dużo przed 8.00 tak jak większość jamniczych znajomych;). Ale mi tam ani "dziewczyną" jazda pociągiem nie przeszkadza tym bardziej, że Kraków tak blisko i nie trzeba będzie wstawać zanim się pójdzie spać:evil_lol:.

Ale dziękuję za dobre chęci...

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
No to wporządku ;) W takim razie mam nadzieję, że jakoś odnajdziemy sie na wystawie :)

Na pewno ;). Jakby co to ja cały czas jestem przy jamnikach i nigdzie nie odchodzę :lol:. Więc wiesz gdzie mnie szukać :eviltong:

Posted

ja sie wybieram z rodzicami na ta wystawe ale pooglądac jak sie wystawia psiury(szczególnie gr.5)Mam pytanie gdzie ta wystawa będzie(na błoniach)?:oops: :oops: :oops:

Posted

wystawa będzie na AWF-ie ;) czyli już prawie w Nowej Hucie a dokładniej mówiąc

Stadion i hale AWF w Krakowie, Al. Jana Pawła II

Przedłużono termin przyjmowania zgłoszeń
ostateczny 04.06.2006

Posted

OK, kochani ;)
Ja wiem, ze to jeszcze miesiac, ale prosze powiedzcie mi...
jadąc A4 od Katowic, jestem na wysokosci drugich bramek juz przy lotnisku.. i potem gdzie? jak dojechac na ta wystawe? bo ja wiem tylko jak sie do zakopanego jedzie :evil_lol: :evil_lol:
i do centrum krakowa, ale to pociagiem, a na wystawe prujemy autkiem :evil_lol: :evil_lol:

help please!;)

Posted

Musisz kierowac się cały czas prosto(od Katowic) w stronę ronda Ofiar Katynia,po lewej Makro i Ikea-dalej prosto ulicami J.Conrada,Opolską,Lublańską(estakada),aż do ronda Polsadu-skrecasz w prawo i ulicami Młyńską,Meissnera dojeżdżasz do alej J.P.II(ciąg lini tramwajowej)-skrecasz w lewo i po prawej jest park AWF przy którym jest Akademia i teren wystawy.

Posted

Można jechać tak jak Darek napisał albo droga mniej skomlikowana: od bramek jechać cały czas prosto (tak jak droga prowadzi), przejechać rondo POLSADu prosto i dalej trzecie światła za Geantem (który jest po lewej stronie) skręcić w prawo, tj, bodajże ul. Sawickiego; później są jedne światła, przejeżdżasz pod ulicą i pierwszy zjazd (chyba zaraz za takim małym przystankiem) to zjazd na parking AWF-u ;)

Posted

dworzec PKS jest teraz z tyłu dworca PKP (od ul. Bosackiej) więc najlepiej jest chyba dojechać do ronda Mogilskiego ul. Rakowicką (koło Akademii Ekonomicznej); objechać rondo wyjeżdżając na ul. Mogilską, która później zmienia nazwę na al. Jana Pawła II. Zjazd na parking wystawy będzie oznaczony ;)

KalinaM wystawa zaczyna się od 10:00

Posted

Oooooo Gruss Gott !! :modla:

wielkie dzieki, mam nadzieje, ze jakos trafimy tam, nie wiem tylko jak orientacja Ani, ale mam nadzieje, ze razem damy rade, bo pies to nam chyba nie pomoze :evil_lol: :evil_lol:
w kazdym razie, tak na oko od bramki z A4 to ile sie jedzie? jakbym jechala 50km/h ;) albo inaczej - w kilometrach ile to moze byc stamtad?