puli Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Gratulacje! Mopy będą prane na Wrocław to sie może nie zdążą bardzo uświnić....;) Quote
Ania_Carmen Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 hes. napisał(a):Otworzycie Malutkiej, po zgarnięciu BIS'a przyjdzie i czas na Zw.Mł. :cool3: i nie mówić mi że to marzenia ściętej głowy, bo Mała się dobrze zapowiada! ;) Zobaczymy, zobaczymy, po zgarnięciu BIS'a jeszcze nam się w głowach nie poprzewracało ;) ale jak tak dalej pójdzie, to kto wie :cool3: Mała, nie zaprzecze zapowiada sie całkiem fajnie, ale narazie zapeszać nie chce. W Krakowie będzie miała dopiero 9,5 miesiąca, jak na młodzież gówniarz straszny :-) Quote
joanna Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ludek, ja zawsze zatrzymuję sie tutaj: http://www.hotel-awf.krakow.pl/ Hotel niedrogi i praktycznie na terenie wystawy. Quote
Agama Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 kto mi powie jak daleko jest z dworca PKP na teren wystawy i czym mozna dojechac:lol: Quote
JASMIN Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Agama napisał(a):kto mi powie jak daleko jest z dworca PKP na teren wystawy i czym mozna dojechac:lol: Też o to pytałam ;). A tutaj odpowiedź mieszkanki Krakowa :lol: efra-husky napisał(a):Jaśmin spod dworca głównego można dojechać komunikacją miejską na teren wystawy (to znowu nie jest tak daleko; z 15-20 minut tramwajem). Quote
AlaNowak Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 My juz zgloseznie i zgloseznie potwierdzone na meila:) takze jedziemy:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 JASMIN a o której Ty byś tam chciała być? Tak sobie pomyślałam, że może zabrałabyś się ze mną samochodem? Quote
JASMIN Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):JASMIN a o której Ty byś tam chciała być? Tak sobie pomyślałam, że może zabrałabyś się ze mną samochodem? Oj, samochodem raczej nie da rady. Ja to już będę tam pewnie jak zwykle dużo przed 8.00 tak jak większość jamniczych znajomych;). Ale mi tam ani "dziewczyną" jazda pociągiem nie przeszkadza tym bardziej, że Kraków tak blisko i nie trzeba będzie wstawać zanim się pójdzie spać:evil_lol:. Ale dziękuję za dobre chęci... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 No to wporządku ;) W takim razie mam nadzieję, że jakoś odnajdziemy sie na wystawie :) 1 Quote
JASMIN Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No to wporządku ;) W takim razie mam nadzieję, że jakoś odnajdziemy sie na wystawie :) Na pewno ;). Jakby co to ja cały czas jestem przy jamnikach i nigdzie nie odchodzę :lol:. Więc wiesz gdzie mnie szukać :eviltong: Quote
kalina. Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 ja sie wybieram z rodzicami na ta wystawe ale pooglądac jak sie wystawia psiury(szczególnie gr.5)Mam pytanie gdzie ta wystawa będzie(na błoniach)?:oops: :oops: :oops: Quote
efra-husky Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 wystawa będzie na AWF-ie ;) czyli już prawie w Nowej Hucie a dokładniej mówiąc Stadion i hale AWF w Krakowie, Al. Jana Pawła II Przedłużono termin przyjmowania zgłoszeń ostateczny 04.06.2006 Quote
blaira Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Czy ktos mialby dwa miejsca w aucie na niedizele i moglby zabrac Blairke :lol: pozdrawiamy Quote
panienkabubu Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 OK, kochani ;) Ja wiem, ze to jeszcze miesiac, ale prosze powiedzcie mi... jadąc A4 od Katowic, jestem na wysokosci drugich bramek juz przy lotnisku.. i potem gdzie? jak dojechac na ta wystawe? bo ja wiem tylko jak sie do zakopanego jedzie :evil_lol: :evil_lol: i do centrum krakowa, ale to pociagiem, a na wystawe prujemy autkiem :evil_lol: :evil_lol: help please!;) Quote
darek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Musisz kierowac się cały czas prosto(od Katowic) w stronę ronda Ofiar Katynia,po lewej Makro i Ikea-dalej prosto ulicami J.Conrada,Opolską,Lublańską(estakada),aż do ronda Polsadu-skrecasz w prawo i ulicami Młyńską,Meissnera dojeżdżasz do alej J.P.II(ciąg lini tramwajowej)-skrecasz w lewo i po prawej jest park AWF przy którym jest Akademia i teren wystawy. Quote
efra-husky Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Można jechać tak jak Darek napisał albo droga mniej skomlikowana: od bramek jechać cały czas prosto (tak jak droga prowadzi), przejechać rondo POLSADu prosto i dalej trzecie światła za Geantem (który jest po lewej stronie) skręcić w prawo, tj, bodajże ul. Sawickiego; później są jedne światła, przejeżdżasz pod ulicą i pierwszy zjazd (chyba zaraz za takim małym przystankiem) to zjazd na parking AWF-u ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 A ja jadac z Bielska musze zachaczyc o dworzec PKS po kolezanke, a z tamtad jak najlepiej dojechac? Dziekuje za wszelkie odpowiedzi :) I czy ktos z Was sie orientuje ile kosztuje wejscie na wystwe(bez psa)? Quote
kalina. Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 widze że nie ktorzy dogomaniacy się tam wybierają:razz: Mam pytanko od której godziny się zaczyna rozpoczecie wystawy:oops: Quote
efra-husky Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 dworzec PKS jest teraz z tyłu dworca PKP (od ul. Bosackiej) więc najlepiej jest chyba dojechać do ronda Mogilskiego ul. Rakowicką (koło Akademii Ekonomicznej); objechać rondo wyjeżdżając na ul. Mogilską, która później zmienia nazwę na al. Jana Pawła II. Zjazd na parking wystawy będzie oznaczony ;) KalinaM wystawa zaczyna się od 10:00 Quote
Asiaczek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Dziękujemy wszystki za cierpliwość (Efra-husky i Darek). Wasze wskazówki na pewno się przydadzą!:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Oooooo Gruss Gott !! :modla: wielkie dzieki, mam nadzieje, ze jakos trafimy tam, nie wiem tylko jak orientacja Ani, ale mam nadzieje, ze razem damy rade, bo pies to nam chyba nie pomoze :evil_lol: :evil_lol: w kazdym razie, tak na oko od bramki z A4 to ile sie jedzie? jakbym jechala 50km/h ;) albo inaczej - w kilometrach ile to moze byc stamtad? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Efra jesteś niezastąpiona ;) ślicznie dziękuję! Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze. Quote
puli Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Tu macie plan miasta,po wpisaniu AWF zobaczycie teren wystawy http://plan.naszemiasto.pl/plan_krakow.html Quote
efra-husky Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 fajna mapka jest na stronie (wystawa jest na al. Jana Pawła II) http://krakow.tv a z bramek na teren wystawy będzie około 15-20 km (tak na oko liczę ;) ) Quote
asiek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 od A4 dojazd jest bardzo prosty i raczej trudno się zgubić, zresztą zawsze są tabliczki wskazujące dojazdna teren wystawy :) Quote
Recommended Posts