coronaaj Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Andzike napisał(a):Nelka jest przepiękna !!! Domy powinny się o nią bic!! Zazdroszcze Neli...przecudowna ..ludziska powinni ustawiac sie w kolejce.... Quote
leni356 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 coronaaj napisał(a):Zazdroszcze Neli...przecudowna ..ludziska powinni ustawiac sie w kolejce.... Oj kolejka się zrobiła spora :) Trzeba najlepszy domek wybrać dla kluseczki Quote
coronaaj Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 leni356 napisał(a):Oj kolejka się zrobiła spora :) Trzeba najlepszy domek wybrać dla kluseczki Jak kolejka jest to najlepszy domek wybrac , a potencjalnych kandydatow (DS) kierowac na inne bidulki.. Quote
leni356 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 coronaaj napisał(a):Jak kolejka jest to najlepszy domek wybrac , a potencjalnych kandydatow (DS) kierowac na inne bidulki.. Kudłaczy do adopcji mamy 150 a lista ciągle się powiększa :( Quote
coronaaj Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 leni356 napisał(a):Kudłaczy do adopcji mamy 150 a lista ciągle się powiększa :( W Glownie mamy jeszcze pare do wyciagniecia...chyba Tola na poczatek??? Quote
al'akir Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 leni356 napisał(a):Oj kolejka się zrobiła spora :) Trzeba najlepszy domek wybrać dla kluseczki to bardzo dobre wieści . A kiedy będziecie podejmować ostateczną decyzję, odnośnie wyboru domku? Quote
Mantis Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Domek dla Nelki zapowiada się bardzo dobry, także prosimy o trzymanie kciuków za pomyślnie zakończoną wizytę adopcyjną :) Przepraszam za kiepską jakość, ale musiałam Wam pokazać moją tancerkę :loveu: [video=youtube;O9BHzQQ9wq4]http://www.youtube.com/watch?v=O9BHzQQ9wq4[/video] Quote
Onaa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Nela słodka :). Pewnie Ci będzie jej brakować, Mantis. Quote
leni356 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Mantis pewnie już ociera łzy, trzeba ją jakoś pocieszyć. Nawet wątek się dobrze nie rozkręcił, a już Nela prawie w swoim domku Quote
Andzike Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 I bardzo dobrze :D Najfajniejsze są watki, które szybko przenoszą się do "już w nowym domu" i dopiero tam się rozkręcają :D Quote
Mantis Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Dogo07 napisał(a):Nela słodka :). Pewnie Ci będzie jej brakować, Mantis. Oj tak. Ona wszędzie za mną drepcze :) I wciąż się przytula. I uwielbia kiedy się ją drapie pod bródką. Ale misja Mantis dobiega końca. I mam nadzieję, że szybko o nas zapomni i zacznie nowe, szczęśliwe życie. Bo ja o niej nigdy nie zapomnę. Moooja dziewczynka. I jaka utalentowana :lol: <dumna mama> :p leni356 napisał(a):Mantis pewnie już ociera łzy, trzeba ją jakoś pocieszyć. Będzie ocierać jak Nelka pojedzie, na razie rozpieszcza do bólu :eviltong: Leni, potrzebna Mantis "szczepionka" :razz: Quote
leni356 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Mantis napisał(a):Oj tak. Ona wszędzie za mną drepcze :) I wciąż się przytula. I uwielbia kiedy się ją drapie pod bródką. Ale misja Mantis dobiega końca. I mam nadzieję, że szybko o nas zapomni i zacznie nowe, szczęśliwe życie. Bo ja o niej nigdy nie zapomnę. Moooja dziewczynka. I jaka utalentowana :lol: <dumna mama> :p Będzie ocierać jak Nelka pojedzie, na razie rozpieszcza do bólu :eviltong: Leni, potrzebna Mantis "szczepionka" :razz: Nie ma szczepionek, popłaczesz dwa dni i przejdzie :) Nela dzięki Tobie ma nowe życie, a tak gniła w przytulisku i nikt się nią nie interesował :shake: Quote
al'akir Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 oczywiście, że jest "szczepionka" - następny pies na DT :) Quote
Mantis Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Hmm, skoro moja sugestia jest za bardzo zawoalowana, podpowiem --> kudłata szczepionka :lol: Quote
Mantis Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='GPooLCLD']oczywiście, że jest "szczepionka" - następny pies na DT :) No proszę, jednak nie była aż tak ukryta :lol: GPooLCLD, brawo, czytasz w moich myślach :) Quote
al'akir Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Mantis']No proszę, jednak nie była aż tak ukryta :lol: GPooLCLD, brawo, czytasz w moich myślach :) zawsze do usług :) Quote
Anna_33 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Mantis, normalnie mnie rozbroilas tym filmem..az mi sie mokro w oczach zrobilo. A beksliwa nie jestem ))) Quote
leni356 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 luka1 napisał(a):maleńka pakuje zabawki? Chyba tak. Dzięki za wizytę :) Quote
Mantis Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Pakuje luka1, bardzo dziękuję, że potwierdziłaś moje odczucia odnośnie domku :loveu: Mogę się jeszcze troszkę podelektować takim widokiem :) Quote
Onaa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Trzymaj się Mantis. I powodzenia dla Nelusi. Zdjęcie piękne :). Takie ciepłe, pełne miłości i dobra. Quote
leni356 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Mantis nie ma internetu. Mały Pulpecik pojechał już do swojego domku. Nela swoją nową panią pokochała od pierwszego wejrzenia. Mantis zda relację jak jej wróci internet. Powodzenia Nelcia! Będziemy czekać niecierpliwie na zdjęcia i wieści z nowego domu.. Quote
Recommended Posts