Jump to content
Dogomania

MIELEC-Baron mix border po 7 latach opuscil schronisko i jest szczesliwy

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I zawsze JEj będe wdzięczna.Ja ryczałam i powtarzałam,że ten pies nie ma szans,do śmierci łańcuch i schronisko...i tuliłam,pokazywałam ze czeka na czułość,ze warto go pokochac i troche liczyłam,ale nie bardzo wierzyłam....ale widziałam ,ze dziewcze jest mocno wzruszone jego losem.I stał sie cud!!!!!Baron,żyj długo i wykorzystaj co los ci dał.TEraz naprawde wart życ dłuuuuugo,dłuuuuugo,a ja zawsze cie bede pamietac i cieszyć sie twoim szczęściem.

Posted

Dziewczyny ogromne dzięki za wytrwałość, za to że byłyście w odpowiednim miejscu i czasie i czuwałyście nad Baronem, który "nie miał szans" na dom
Naprawdę kamień spadł mi z serca. Teraz już mogę wykasować baner Baronka z mojego podpisu, ale jakos tak przywykłam do niego
Jeszcze raz bardzo Wam dziekuję
Dom dla Barona to zdecydowanie najlepsza wiadomość jaką otrzymałam w tym roku.
Teraz juz tylko Baronku pozostaje delektować się tym nowym życiem w zdrowiu najdłużej jak tylko się da.

• 2 months later...
Posted

Troche zdjec Baronka, niektore dosc stare, ale dzis je dostalam. Baronek pieknie sie rozwija, zachowuje 1000% czystosc, ladnie zostaje sam, lubi dlugie spacerki :D

Posted

Boże,trudno go poznać!!!!!I 1000% czystości...psiak,zaniedbany z łańcucha!!!!!!Pies inteligentny,którego życie tak paskudnie zawiodło na wiele lat.Oby cudo,bo teraz juz tak wygląda żyło jak najdłużej,o wiele dłużej niż na łańcuchu.Teraz ma po co życ,kochany,zadbany i wolny od łańcucha.Do dziś mi cięzko uwierzyć......Warto walczyć o takie psiaki i stawiać na nie.A zachowanie czystości....szok,po prostu szok!!!Baronku tule wirtualnie,bądz zdrowy i szczęśliwy!

• 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

Baron co prawda nie jest mlodziutki i po tylu latach w schronie cudow sie nie mozna spodziewac, ale jak widac psina ma sie dobrze. Troche juz wiek daje sie we znaki, ale jeszcze Baronek daje rade.

• 4 months later...
Posted

na razie nie,ale gdyby działo sie cos złego np.ze zdrowiem/tfu,tfu tfu,odpukac.na pewno by dali znac.Na bank jest dobrze,a Baron twardziel,wiec długo domkiem sie jeszcze nacieszy.Głeboko w to wierze.

Posted

Bardzo cieszę się, że Baronek ma dom. Ja pojawiłam się na Dogomanii w tym czasie kiedy i Baron. I od początku ogłaszałam go .... tyle czasu czekał ale najważniejsze, że ma dobry kochający dom :multi::multi:

• 2 months later...
Posted

To wiem,ale ja chciałam skasowac jeden wątek,a zlikwidowałam całe subskrybcje.Teraz częśc wątków wziełam z głownego "Mielec-zbiór linków...a reszty szukam na rózne sposoby.....