Jump to content
Dogomania

MIELEC-Baron mix border po 7 latach opuscil schronisko i jest szczesliwy

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdy czytam na wątku do którego wstawiłam Barona, to właściwie ten domek nie jest jeszcze na 100 %. Baron w każdym razie jest faworytem.

Na razie cisza w sprawie domu...kierownik byl gotowy podwiezc psa do Krakowa, ale kontakt sie urwal :shake:

Posted

Pisalam do tej zainteresowanej Pani, kierownik byl gotowy do jazdy, ale niestety cisza po drugiej stronie. Wiec trzeba szukac dalej.
To, ze Baron jest wielkim krzykaczem w schronisku, nie znaczy, ze nie bedzie spokojny w domu. Grom tez byl dosc grozny w schronisku (sam wyglad), a teraz prosze jaki z niego kochany pasiasty przytulak.

Posted

Beatko, rób te aukcje do upadu, to taki śliczny psiak, jak będziesz potrzebowała pomocy z opłatami, to Ci pomogę, bo ostatnio na nic więcej nie mam czasu, ale dla Barona coś uzbieram (najwyżej moje potwory dostaną coś tańszego)!

Posted

Mam kilka zdjec rozkrzyczanego Baronka. On po prostu szczeka jak kogos nie zna zbyt dobrze, bo do pracownikow jest ok, z glaskania pana Zbyszka bardzo sie cieszyl :p

Posted

Bo nikt nie chce psa w dorosłym wieku, bo nikt nie rozumie jak wiele może dać taki cudowny, dorosły pies, bo wszyscy chcą szczeniaczka, z którego nie wiadomo co wyrośnie i wtedy można go oddać do schroniska, albo po prostu wyrzucić !

Posted

To nie jest niestety radosne szczekanie, ale ostrzegawcze :roll:
Widziałam go na żywo i przez to szczekanie nie zdecydowaliśmy sie do niego podejść, żeby go pogłaskać :shake:
Może tak reaguje na stres :-(

Posted

Tak mi jakoś los tego psa, leży na sercu. Skazać go na dożywocie na łańcuchu, wielki żal. Ale z drugiej strony nie wiadomo jak się zachowuje gdy na nim nie jest:shake:. Znałam psa, który przy budzie był tak ostry, że właściciel podchodził z obawą. I gdyby nie urwany łańcuch pewnie nigdy nie dowidzielibyśmy się, że jest to wielkie, miziaste cielątko.
Mam niejasne przeczucie, że Baron ma wielki temperament i niemożność rozładowania energii, daje taki efekt.