ania14p Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 I co???? (emotionki mi nie wchodzą) Quote
terra Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Murka napisał(a):Jeśli cisza to pewnie nic :-( :-(No to szukamy dalej. Quote
Ulka18 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Gdy czytam na wątku do którego wstawiłam Barona, to właściwie ten domek nie jest jeszcze na 100 %. Baron w każdym razie jest faworytem. Na razie cisza w sprawie domu...kierownik byl gotowy podwiezc psa do Krakowa, ale kontakt sie urwal :shake: Quote
terra Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Zadałam pytanie o wybranego psa, ale cisza. Nie lubię ciszy na wątkach:shake: Quote
Ulka18 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Pisalam do tej zainteresowanej Pani, kierownik byl gotowy do jazdy, ale niestety cisza po drugiej stronie. Wiec trzeba szukac dalej. To, ze Baron jest wielkim krzykaczem w schronisku, nie znaczy, ze nie bedzie spokojny w domu. Grom tez byl dosc grozny w schronisku (sam wyglad), a teraz prosze jaki z niego kochany pasiasty przytulak. Quote
Beata J. Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Allegro robię Baronkowi ja.:roll: Od roku bez powodzenia:-( Poczekam do jutra i wystawiam nowe Quote
ania14p Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Beatko, rób te aukcje do upadu, to taki śliczny psiak, jak będziesz potrzebowała pomocy z opłatami, to Ci pomogę, bo ostatnio na nic więcej nie mam czasu, ale dla Barona coś uzbieram (najwyżej moje potwory dostaną coś tańszego)! Quote
Beata J. Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Aniu, bardzo dziękuję za szczerą chęć pomocy :lol:. Na razie daję radę. Obiecane allegro Baronka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=251614846 Quote
Ulka18 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Mam kilka zdjec rozkrzyczanego Baronka. On po prostu szczeka jak kogos nie zna zbyt dobrze, bo do pracownikow jest ok, z glaskania pana Zbyszka bardzo sie cieszyl :p Quote
terra Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Jaki to jest piękny pies:loveu: Dlaczego nikt go jeszcze nie pokochał? Quote
ania14p Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Bo nikt nie chce psa w dorosłym wieku, bo nikt nie rozumie jak wiele może dać taki cudowny, dorosły pies, bo wszyscy chcą szczeniaczka, z którego nie wiadomo co wyrośnie i wtedy można go oddać do schroniska, albo po prostu wyrzucić ! Quote
Ulka18 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Terra, wiekszosc czasu Baronek poswieca na szczekanie, gdy tylko widzi obce osob kolo siebie, tak wlasnie :roll: to moze odstraszac :roll: Quote
terra Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Hmmm... A na znajomych nie szczeka? Czy też chce zwrócić na siebie uwagę? Quote
Murka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 To nie jest niestety radosne szczekanie, ale ostrzegawcze :roll: Widziałam go na żywo i przez to szczekanie nie zdecydowaliśmy sie do niego podejść, żeby go pogłaskać :shake: Może tak reaguje na stres :-( Quote
Ulka18 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Terra, on tak groznie szczeka, jak na obcych. Niby macha przy tym ogonem, ale mozna sie bac. Ja go nie glaskalam nigdy. Natomiast pan Zbyszek tak. Quote
terra Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Tak mi jakoś los tego psa, leży na sercu. Skazać go na dożywocie na łańcuchu, wielki żal. Ale z drugiej strony nie wiadomo jak się zachowuje gdy na nim nie jest:shake:. Znałam psa, który przy budzie był tak ostry, że właściciel podchodził z obawą. I gdyby nie urwany łańcuch pewnie nigdy nie dowidzielibyśmy się, że jest to wielkie, miziaste cielątko. Mam niejasne przeczucie, że Baron ma wielki temperament i niemożność rozładowania energii, daje taki efekt. Quote
Recommended Posts