Beata J. Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 szkoda ciebie Baronie, szkoda bardzo........ Quote
Estera Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 napisałam już to w moich wątak ale tutaj też skopiuję: zauwazcie, ze np. w tym temiacie, ale nie tylko, wiele, wiele stron to tzw. "hopki". dlatego prosze, aby kazdy z nas, kto znajdzie czas...pokasowal czesc swoich postow. inaczej potrzebne i wartosciowe wiadomosci o piesku gina. wiem, ze trudno sie powstrzymac od podniesienia naszego ulubionego psiaka, ale raz na jakis czas- usiadzmy i pousuwajmy "hopki". co Wy na to? ja za moje "hopki " zaraz sie zabieram. mozna tak robic raz na jakis czas...bo przeciez nie wyeliminujemy hopek. Quote
ewatr Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 jest w tym duzo racji z tymi hopkami .................. !!! Quote
Estera Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 no to zabierać się ciotki do roboty :cool3: ja swoje "hopki" juz usunelam ;) Quote
Beata J. Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 na początku to hopanie to wydawało mi się totalnie bez sensu, teraz myślę nieco inaczej, ale faktem jest że 'zaśmieca". Tylko co my jeszcze w takich wypadkach możemy napisać? Quote
ania14p Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Hopki są potrzebne, ale czasami trzeba przekopiować zdjęcie, nawet starsze, żeby ktoś świeżo wchodzący na temat wiedział jak piesek wyglada! Quote
Estera Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 kochane, ale ja nie mowie, ze mamy przestac hopać. bo rowniez uwazam, ze one sa bardzo potrzebne. ale raz np. na miesiac, dwa, przejrzeć swoje hopki i je pokasowac ;) Quote
Beata J. Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ciotka, ja wiem o co Ci chodzi-masz zresztą rację. Ja na serio jeszcze parę miesięcy temu uważałam hopanie za nie całkiem normalne :evil_lol: Quote
ewatr Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 normalne normalne :evil_lol: hop Baronku ;) Quote
Estera Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Beata J. napisał(a): Ja na serio jeszcze parę miesięcy temu uważałam hopanie za nie całkiem normalne :evil_lol: a myślisz, że ja co myslałam ?:evil_lol: Quote
Beata J. Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Baronku, ciotka taka chora, że ledwo na oczy widzi. Nawet nad klawiatura nie może się pochylać, bo łepetyna ciągnie w dół. Dlatego tak kiepsko z hopanieem u mnie. Quote
Estera Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Beata J. napisał(a):Baronku, ciotka taka chora, że ledwo na oczy widzi. Nawet nad klawiatura nie może się pochylać, bo łepetyna ciągnie w dół. Dlatego tak kiepsko z hopanieem u mnie.powrotu do zdrówka cioteczko :* Baronku a TY szukaj domku :evil_lol: Quote
ewatr Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Beata J.']Baronku, ciotka taka chora, że ledwo na oczy widzi. Nawet nad klawiatura nie może się pochylać, bo łepetyna ciągnie w dół. Dlatego tak kiepsko z hopanieem u mnie. zdrowia zyczymi Cioci Beacie a ty chłopaku do góry !!! Quote
Ulka18 Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Beatko wracaj do zdrowia :kciuki: Quote
ania14p Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Baronku, pora na spacerek, dawno u Ciebie nie byłam, więc nadrobimy troszkę! Quote
Beata J. Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Bardzo dziekuję za pamięć :lol: a ty Baronku śmigaj na sam szczyt Quote
ania14p Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Barczo czekamy, razem z Baronem i przy okazji :multi: hopniemy sobie! Quote
Recommended Posts