Beata J. Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Baronku prezentuj się na pierwszej stronie Quote
Beata J. Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Dopiero wróciłam................Baronku migiem na sam szczyt Quote
Ulka18 Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Baronek nadal czeka...biedna psina tyle lat bez domu :shake: Quote
ania14p Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [LEFT]Czeka, ale na początku listy mieszkaniowej![/LEFT] Quote
Beata J. Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 już mi pomysłów brak. Jak ci pomóc Baronku???? Quote
Estera Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 no waśnie...jak pomoc Baronku? :placz: na razie pozostalo chyba tlyko podnoszenie... Quote
ewatr Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 to jest problem starszych piesków ludzie ich nie chcą :-( Quote
Beata J. Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Najgorsze jest to, że choćbyś nie wiem jak chciała i tak samo mocno się starała to i tak niewiele zależy od Ciebie. Czekamy na czyjąś łaskę. Quote
ewatr Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Beata J.']Najgorsze jest to, że choćbyś nie wiem jak chciała i tak samo mocno się starała to i tak niewiele zależy od Ciebie. mam takie same uczucia a nawet ostatnio gorsze :-(............nic odemnie nie zależy co ma byc to i tak będzie - 5 dni ratowalismy szczeniaka wyżełke 5 tygodniową , ja to juz sobie obiecałam ze jak ona z tego wyjdzie to wezmę ja do domu , a jak nas rodzina nie zechce to obie pójdziemy pod most i co z tego , że wetka po dwa razy dziennie była wszystkie możliwe zastrzyki i antybiotyki , dawałyśmy po 4 razy dziennie kroplówke , do nocy z nia siedziałam i co ? nie chce brzydko powiedziec ale g...o to dało :-( no to po co człowiek się tak wysila jakby tego nie robił na to samo by wyszło Pesteczka i tak by była za TM :placz: Quote
ania14p Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ale szansa zawsze jest, nie poddawajmy się smutnym listopadowym nastojom, Baron ciągle czeka na dom! Quote
Beata J. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 No to zdążyłam jeszcze na nocny spacerek Quote
ania14p Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 To ja wpadnę do pieska na spacerek poranny (taki późny świt)! Quote
ania14p Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Podnieść można, ale lepiej, żeby piesek był wreszcie w domu! Quote
Beata J. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 no właśnie gdzie....?????:placz: :placz: :placz: Quote
bonika Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 A czy nie dałoby się Baronka umieścić w jakimś boksie ? Tzn. aby na łańcuchu nie był :oops: On już trochę starszy, no i te bardziej rasowe pieski są bardziej delikatne. Może by się dogadał z jakąś wysterylizowaną sunią/ami albo jego się wykastruje ? I jaką on ma budę na zimę ? Te najnowsze jego zdjęcia to chyba najbardziej smutne zdjęcia w galerii..:-( Quote
Beata J. Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Baronek był już w boksie, ale ciasnym. Quote
ania14p Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Niestety, schroniska nie są z gumy, a serca ludzi tym bardziej, podskocz Baronku, może wreszcie..., tyle lat czekasz :shake:! Quote
Ulka18 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Jak juz pisalam na poprzednich stronach, Baron byl w boksie, ale kilka razy przegryzal siatke i uciekal...teraz ma na pewno wiecej ruchu niz kiedys, lancuch ma dosc dlugi i robi nim spore kolka. No i chyba juz niedlugo bedzie mial nowa bude. Quote
Beata J. Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ja oczywiście pamiętam o Baronku i niedługo cos podeślę na tą nową budę :lol: Teraz na allegro ma 1 obserwatora, ale to nie pierwszy już raz, więc tylko tak informacyjnie piszę:roll: Quote
Recommended Posts