Jump to content
Dogomania

MIELEC-Baron mix border po 7 latach opuscil schronisko i jest szczesliwy

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beata J.']Najgorsze jest to, że choćbyś nie wiem jak chciała i tak samo mocno się starała to i tak niewiele zależy od Ciebie.

mam takie same uczucia a nawet ostatnio gorsze :-(............nic odemnie nie zależy co ma byc to i tak będzie -

5 dni ratowalismy szczeniaka wyżełke 5 tygodniową , ja to juz sobie obiecałam ze jak ona z tego wyjdzie to wezmę ja do domu , a jak nas rodzina nie zechce to obie pójdziemy pod most i co z tego , że wetka po dwa razy dziennie była wszystkie możliwe zastrzyki i antybiotyki , dawałyśmy po 4 razy dziennie kroplówke , do nocy z nia siedziałam i co ?

nie chce brzydko powiedziec ale g...o to dało :-( no to po co człowiek się tak wysila jakby tego nie robił na to samo by wyszło Pesteczka i tak by była za TM :placz:

Posted

A czy nie dałoby się Baronka umieścić w jakimś boksie ? Tzn. aby na łańcuchu nie był :oops: On już trochę starszy, no i te bardziej rasowe pieski są bardziej delikatne. Może by się dogadał z jakąś wysterylizowaną sunią/ami albo jego się wykastruje ? I jaką on ma budę na zimę ?

Te najnowsze jego zdjęcia to chyba najbardziej smutne zdjęcia w galerii..:-(

Posted

Jak juz pisalam na poprzednich stronach, Baron byl w boksie, ale kilka razy przegryzal siatke i uciekal...teraz ma na pewno wiecej ruchu niz kiedys, lancuch ma dosc dlugi i robi nim spore kolka. No i chyba juz niedlugo bedzie mial nowa bude.

Posted

Ja oczywiście pamiętam o Baronku i niedługo cos podeślę na tą nową budę :lol:
Teraz na allegro ma 1 obserwatora, ale to nie pierwszy już raz, więc tylko tak informacyjnie piszę:roll: