Jump to content
Dogomania

MIELEC-Baron mix border po 7 latach opuscil schronisko i jest szczesliwy

Recommended Posts

Posted

Baronku rata na budę poszła. Ciocia Ewa twierdzi że potrzeba 350zł więc brakuje 110zł. Damy radę

Czytałam o Baronku na stronie schroniska i się zdiwiłam, że Baron poszukuje wirtualnego opiekuna, myślałam że to ja nim jestem :lol: . Chociaż z drugiej strony jakby jeszcze chętny się znalazł to w tej sytuacji od przybytku głowa.........ale tam w Mielcu pewnie sporo takich potrzebujących.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć :-)
Jak duży jest Baron ?
Takie pytanie może wydać się nie na miejscu ale już tłumaczę: od kilku miesięcy jestem szczęśliwą Pancią Pandzi. Cały czas myślę nad towarzystwem dla niej (bo zdecydowanie lepiej się czuje w towarzystwie innych psów). PanDzia została uznana za mix bordera :-) I myślę o Baronie jako towarzyszu dla Pandy ale... PanDzia waży 6 kg i jest raczej filigranowa i wolałabym aby drugi piesek też taki był.

Posted

dzięku ewart :-)
obawiam się, że Baron jest jednak za duży .. to już nawet nie chodzi o PanDę ale mieszkamy w bloku .... :shake:
pyszczek PanDa ma taki sam jak Baronik :oops:

Posted

myszon napisał(a):
dzięku ewart :-)
obawiam się, że Baron jest jednak za duży .. to już nawet nie chodzi o PanDę ale mieszkamy w bloku .... :shake:
pyszczek PanDa ma taki sam jak Baronik :oops:

a ma Twoja PanDa watek na dogo ?

jak tak to prosze o namiary :lol:

Posted

Myszonku, jak chcesz miec bial-czarnego psiaka to wez naszego PANDE. Czy to nie zbieg okolicznosci ? Twoja Panda i nasz Panda czekajacy na domek. Panda ma swoj watek zalozony przeze mnie. A tu wklejam jego portecik :

Baronek to duzy pies, dosc nieufny. Nie wiem czy kiedykolwiek mieszkal w mieszkaniu. A Panda jest kochany. Taka przylepka.

Posted

Czytałam o Baronku na stronie schroniska i się zdiwiłam, że Baron poszukuje wirtualnego opiekuna, myślałam że to ja nim jestem :lol: . Chociaż z drugiej strony jakby jeszcze chętny się znalazł to w tej sytuacji od przybytku głowa.........ale tam w Mielcu pewnie sporo takich potrzebujących

Tekst na stronie schroniska jest juz wielokrotnie zmieniany. Jest wpis o Beacie J. oraz w galerii wirtualnych jest Baron wraz ze swoja opiekunka BeatkaJ. Poniewaz teraz wstawiam nowe psiaki, zmianami zajme sie na koncu. Niech nowe psy maja szanse sie pokazac.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Tekst na stronie schroniska jest juz wielokrotnie zmieniany. Jest wpis o Beacie J. oraz w galerii wirtualnych jest Baron wraz ze swoja opiekunka BeatkaJ. Poniewaz teraz wstawiam nowe psiaki, zmianami zajme sie na koncu. Niech nowe psy maja szanse sie pokazac.

Cioteczko :modla: :modla: :modla: . Wirtualnych nie przeglądałam......
W rzeczywistości nie jestem taka upierdliwa na jaką w sumie niechcący wyszłam.

Posted

30.09. robilam zdjecia psiakom, ktore nie mialy dotychczas zdjec. I dwie sunieczki z tej sesji od wczoraj grzeja doopinki w swoim domku. I to razem :multi:

Dlatego tak mi zalezy na pokazaniu nowych pieskow. A mam ich jeszcze sporo. Wiec Baronek bedzie mial zmiane w opisie jak nowe 4-nozki zagoszcza na stronie. A Ciocia Beatka nie jest upierdliwa, tylko dobrze troszczy sie o swojego podopiecznego.

Posted

Aniu,
teraz w tym boksie jest zupelnie inaczej :razz: mieszka Seniorek i dwa male psiaki i sa dwie nowki budy :p A Baronek mieszka w wolnostojacej budzie i ma dlugi lancuch, wiec wiecej sie rusza niz w ciasnym boksie.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Beatko, jak tam aukcja Baronka? Ile jest wejsc?

Do końca aukcji zostało 5 dni. Mamy ponad 1000 wejść, ale niestety żadnych zapytań na maila, obserwatorów też nie widać. Podłamka :-(

W weekend poogłaszam Baronka jeszcze w necie.

Posted

Ja tylko przypominam jak to cudo wygląda, bo może ktoś przypadkiem wpadnie na jego wątek i nie będzie mu się chciało całości przeglądać, lubię jak na każdej stronie jest przynajmniej jedno zdjęcie, a nie tylko "literatura":lol: .

Posted

borderowo-seterowa mordka czeka juz tak długo na swojego Pana lub Pańcię.

Aga, co Baronkowi mogłoby smakować? Coś bym podesłała synkowi. Moge oczywiście wg swego uznania, ale wolę popytać u źródła najpierw