bonika Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Nie wiem czy Baronowi byłaby możliwość zrobienia zdjęć na smyczy na trawie ??? Quote
ania14p Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Niestety jestem za daleko i w warszawskim bloku mam trzy psy dwa koty, ale Baronowi należy się najlepsze! Quote
bonika Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ania14p ale ja miałam na myśli w schronisku/przed schroniskiem - czy jest możliwe wzięcie go na smycz i zrobienie zdjęć ? - takie zdjęcia by pokazały jaki jest - coś w stylu czy taki jak np. Boyka czy jak Boyek ? Quote
Beata J. Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 czy ktoś mi może powiedzieć jak opisać przelew na Barona tak, aby kasa trafiła na jego potrzeby. Może Baron ma jakąś szczególną potrzebę ?- poza tą oczywistą czyli domem :-( Quote
bonika Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Beata J.']czy ktoś mi może powiedzieć jak opisać przelew na Barona tak, aby kasa trafiła na jego potrzeby. Może Baron ma jakąś szczególną potrzebę ?- poza tą oczywistą czyli domem :-( Beata J. - jak chcesz aby coś trafiło do konkretnego psa - tutaj Baronka - to najlepiej za pieniążki jakie chcesz na niego przeznaczyć kup coś - woreczek dobrej karmy, kostki ze skóry do gryzienia itp. i zrób paczkę i wyślij na adres schronu - dołaczając w środku list, że to dla Baronka. Baron nie jest w boksie z innymi psami - tylko przy budzie na łańcuchu - także nie będzie problemu podać mu do garneczka coś extra ;) Baronek z tego co widać na ostatnich zdjęciach ma nowa budę, czy jakiś leków potrzebuje - czy na coś choruje (odpukać) - nie wiem, ale chyba nie. Natomiast jak wyślesz pieniażki to trafią one do jednego "worka" z przeznaczeniem na karmę i inne potrzeby całego schroniska. Pozdrawiam :-) Wszystkie dane do schroniska : SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU E-mail: mielec@bezdomne.com HTTP: www.mielec.bezdomne.com tel. (017) 583 15 32 ul. Targowa 11, 39-300 Mielec telefon 017 - 583 15 32 Konto: BPH PBK O/MIELEC 681060 007600 004021 800052 19 A Boronka biedaczynkę przy okazji podnoszę.. :oops: Quote
Ulka18 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Zapytam o mozliwosc zrobienia zdjec Barona poza schroniskiem, moze byc trudno, bo do przejscia jest cale schronisko i to między boksami :shake: Quote
ewatr Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jeden z naszych wątkowych weteranów :-( ....wciaz czeka ! Quote
Ulka18 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Moze Baron sie spodoba podczas odwiedzin Fundacji i ruszy ich za serca. My na to liczymy bardzo :kciuki: Quote
ania14p Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:, za Barona! Quote
paros Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ulka18 napisał(a):Moze Baron sie spodoba podczas odwiedzin Fundacji i ruszy ich za serca. My na to liczymy bardzo :kciuki: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Ulka18 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Ambo - weteran amstaff po nosówce z przykurczem łapy zostal wyciagniety ze schroniska, mam nadzieje, ze i na weterana Barona przyjdzie czas :kciuki: Quote
bonika Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ulka18 napisał(a):Zapytam o mozliwosc zrobienia zdjec Barona poza schroniskiem, moze byc trudno, bo do przejscia jest cale schronisko i to między boksami :shake: A to on gdzieś na końcu jest.. hym - ale tam na końcu jest taka łączka mała z budami i psami - no hałas tam straszny się robi jak tam się chodzi i są właśnie psy przy budach, ale na obrzeżach może by się dało tam wyprowadzić Barona i cyknąć parę zdjęć ? - no chyba, że tam na końcu się wszystko pozmieniało. Dobrze by było pokazać Baronka na trawce i za razem, że nie jest właśnie jakimś złym psem. Podnoszę Baronka - oby jemu chociaż z tej cudnej byłej parki się udało :kciuki::kciuki: Quote
Ulka18 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Baron jest w srodku schroniska po prawej stronie, zaraz przy siatce. Zeby go wyprowadzic, trzeba przejsc przez cale schronisko do bramy, isc gdzies przed schronisko na kawalek trawy i zrobic zdjecia. Musialby isc pracownik, bo Baron to mocny pies, a nikt z nas go dobrze nie zna. Quote
yoko100 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jej jaki on sliczny.Moze faktycznie sie spodoba fundacji niedosc ze wetaran to jeszcze czarno bialy a oni z tego wyczytalam na mieleckim lubia takie:) kciuki za Barona wielkie 3 mam Quote
kaskadaffik Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 O ile ja dobrez rozpoznałam to Baron jest na końcu, ale on mi się taki chudy wydaje:roll:Podawałam rękę ale sie uchylał i zaczynał na mnie szczekać, jest faktycznie wysoki, ale bardzo wysmukły:pMyslę że rzadko tam ktos dochodzi jak chce psa adoptować, więc szanse chyba nie są jkaieś wielkie dla biedaka:shake: Quote
Ulka18 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Baron nas dzisiaj z Halcia obszczekal i ani myslal o glaskaniu czy przytulaniu. A Halcia dzisiaj tulila wszystkie psy, takze i on by sie mogl zalapac. Quote
yoko100 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Nie skorzystal z okazji, nawet niewie co stracil Quote
bonika Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Ulka18']Baron nas dzisiaj z Halcia obszczekal i ani myslal o glaskaniu czy przytulaniu. A Halcia dzisiaj tulila wszystkie psy, takze i on by sie mogl zalapac.[/quote] A jak się do niego podchodzi z jakimś "smakołykiem" to on nic jakoś nie zainteresowany ? :oops: Może z czymś pachnącym - kawałek kiełbasy ? Quote
kaskadaffik Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Generalnie to Baron jest zaintresowany jak coś się dzieje dookoła, ale bardziej woli szczekać i uciekać od człowieka niż się przyjść pomiziać, tak straszy troszkę:oops: Quote
halcia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Tyle lat skołowane psie serce na tym łancuchu,on nie wie czego mozna oczekiwac od człowieka,pewnie raz dziennie widzi człowieka przy karmieniu:shake:na głaskanie nie ma czasu....:shake::-( Quote
ania14p Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Tyle czasu już kocham Barona, ale za daleko i u mnie już miejscówki wyczerpane :-(! Quote
Ulka18 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Biedny Baronek...nikt sie nim nie interesuje :shake: Quote
kaskadaffik Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Hops biedaczysko, niezauważalne na końcu schroniska:-( Quote
Recommended Posts