Jump to content
Dogomania

MIELEC-Baron mix border po 7 latach opuscil schronisko i jest szczesliwy

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania14p ale ja miałam na myśli w schronisku/przed schroniskiem - czy jest możliwe wzięcie go na smycz i zrobienie zdjęć ? - takie zdjęcia by pokazały jaki jest - coś w stylu czy taki jak np. Boyka czy jak Boyek ?

Posted

czy ktoś mi może powiedzieć jak opisać przelew na Barona tak, aby kasa trafiła na jego potrzeby. Może Baron ma jakąś szczególną potrzebę ?- poza tą oczywistą czyli domem :-(

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Beata J.']czy ktoś mi może powiedzieć jak opisać przelew na Barona tak, aby kasa trafiła na jego potrzeby. Może Baron ma jakąś szczególną potrzebę ?- poza tą oczywistą czyli domem :-(

Beata J. - jak chcesz aby coś trafiło do konkretnego psa - tutaj Baronka - to najlepiej za pieniążki jakie chcesz na niego przeznaczyć kup coś - woreczek dobrej karmy, kostki ze skóry do gryzienia itp. i zrób paczkę i wyślij na adres schronu - dołaczając w środku list, że to dla Baronka. Baron nie jest w boksie z innymi psami - tylko przy budzie na łańcuchu - także nie będzie problemu podać mu do garneczka coś extra ;)

Baronek z tego co widać na ostatnich zdjęciach ma nowa budę, czy jakiś leków potrzebuje - czy na coś choruje (odpukać) - nie wiem, ale chyba nie.

Natomiast jak wyślesz pieniażki to trafią one do jednego "worka" z przeznaczeniem na karmę i inne potrzeby całego schroniska.

Pozdrawiam :-)

Wszystkie dane do schroniska :

SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU
E-mail: mielec@bezdomne.com
HTTP: www.mielec.bezdomne.com
tel. (017) 583 15 32

ul. Targowa 11, 39-300 Mielec
telefon 017 - 583 15 32
Konto:
BPH PBK O/MIELEC
681060 007600 004021 800052 19

A Boronka biedaczynkę przy okazji podnoszę.. :oops:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Moze Baron sie spodoba podczas odwiedzin Fundacji i ruszy ich za serca. My na to liczymy bardzo :kciuki:

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Zapytam o mozliwosc zrobienia zdjec Barona poza schroniskiem, moze byc trudno, bo do przejscia jest cale schronisko i to między boksami :shake:

A to on gdzieś na końcu jest.. hym - ale tam na końcu jest taka łączka mała z budami i psami - no hałas tam straszny się robi jak tam się chodzi i są właśnie psy przy budach, ale na obrzeżach może by się dało tam wyprowadzić Barona i cyknąć parę zdjęć ? - no chyba, że tam na końcu się wszystko pozmieniało.
Dobrze by było pokazać Baronka na trawce i za razem, że nie jest właśnie jakimś złym psem.

Podnoszę Baronka - oby jemu chociaż z tej cudnej byłej parki się udało :kciuki::kciuki:

Posted

Baron jest w srodku schroniska po prawej stronie, zaraz przy siatce. Zeby go wyprowadzic, trzeba przejsc przez cale schronisko do bramy, isc gdzies przed schronisko na kawalek trawy i zrobic zdjecia. Musialby isc pracownik, bo Baron to mocny pies, a nikt z nas go dobrze nie zna.

Posted

Jej jaki on sliczny.Moze faktycznie sie spodoba fundacji niedosc ze wetaran to jeszcze czarno bialy a oni z tego wyczytalam na mieleckim lubia takie:) kciuki za Barona wielkie 3 mam

• 2 weeks later...
Posted

O ile ja dobrez rozpoznałam to Baron jest na końcu, ale on mi się taki chudy wydaje:roll:Podawałam rękę ale sie uchylał i zaczynał na mnie szczekać, jest faktycznie wysoki, ale bardzo wysmukły:pMyslę że rzadko tam ktos dochodzi jak chce psa adoptować, więc szanse chyba nie są jkaieś wielkie dla biedaka:shake:

Posted

[quote name='Ulka18']Baron nas dzisiaj z Halcia obszczekal i ani myslal o glaskaniu czy przytulaniu. A Halcia dzisiaj tulila wszystkie psy, takze i on by sie mogl zalapac.[/quote]

A jak się do niego podchodzi z jakimś "smakołykiem" to on nic jakoś nie zainteresowany ? :oops: Może z czymś pachnącym - kawałek kiełbasy ?

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Tyle lat skołowane psie serce na tym łancuchu,on nie wie czego mozna oczekiwac od człowieka,pewnie raz dziennie widzi człowieka przy karmieniu:shake:na głaskanie nie ma czasu....:shake::-(