terra Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Mnie się wydaje, że on się boi. Jest zdezorientowany. Prawie się spłaszczył, ale chciał do ręki Halci. Biedny Baron, :-( Quote
Ulka18 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Chyba nie :shake: Mam jeszcze kilka zdjec z Halinka, moze zdaze dzisiaj wstawic. Wydaje mi sie, ze w takim domu jak np. u Murki doszedlby szybko do siebie. Wg mnie nie jest to pies agresywny, a takie zapewniam Was widzialysmy z Halcia, az strach bylo przejsc kolo boksu. Quote
terra Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Mam go cały czas na alegratce i kupsprzedaj.:oops: Quote
ania14p Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Popatrzyłam na zdjęcia Baronka, on chyba w lepszej formie jest, ślicznotek! Quote
ewatr Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Jak ktos ma jeszcze gdzies ogłoszonego Barona to prosze napisać ! [quote name='[B']terra;12208300]Mam go cały czas na alegratce i kupsprzedaj.:oops: Dzięki Terra :loveu: a ja pozbierałam z watku co sie da i jakbyś Aga mogła dać to na 1 strone to bedzie łątwiej sie rozeznac ;) bo watki długieeee ... Bannerki : ogłoszenia : terra alegratka kupsprzedaj ewatr allegro BARON - mieszaniec border collie i setera adopcje.org Quote
Ulka18 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Dodalam wszystkie wiadomosci, banerki na 1-szej stronie. Ale tytul mi sie nie zmienil :shake: Quote
ewatr Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ulka18 napisał(a):Dodalam wszystkie wiadomosci, banerki na 1-szej stronie. Ale tytul mi sie nie zmienil :shake: Z tytułem ja mam to samo na szczeniaczkach mieleckich :roll: tez zaktualizowałam 1 strone a nie moge tego zmienic ... Quote
Reno2001 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Dogo cały czas kombinuje. Ciągle wyskakuja jakies błędy systemowe. Juz kiedys tez były z tym problemy. MOże za jakiś czas będzie OK. Tymczasem Baron w górę. Jakieś rozwiązanie znaleźc musimy!!! Quote
terra Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Piękny Baron czeka, może i jemu uda się odnaleźć swój dom. Quote
ania14p Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 To i ja o Baronie przypomnę, to naprawdę ładny piesek i domu szuka proszę Państwa! Quote
Ulka18 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Baronowi bardzo by sie przydal dom. On jest taki biedny, zagubiony w tym schronisku. I tyle lat czeka na wlasny kąt. Quote
bonika Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Biedny Baronek - smutne te zdjęcia na jego stronie :-( - czy Baronek jest nadal na łańcuchu ? I przy okazji spytam - jak jest z tymi psami w schronisku które są na łańcuchu - czy ktoś czasami sprawdza czy pod obrożą się coś "nie dzieje" ? Nie wiem czy tak może być i jak długo ? - mój Happcio miał już po trzech miesiącach "przylepioną" obrożę do szyi - także ją odrywałam nieco i skóra jakiś czas była taka przetarta i oczywiście łysa - obroża jakby zaczęła wrastać :oops: Nie wiem właśnie jak to jest bo kundelki na wsiach jeszcze często są trzymane non-stop na łańcuchu - jak to z tym jest ? - psom "łańcuchowym" się jakoś sprawdza czasami czy wszystko ok pod obrożą ? :oops: I jak z Baronkiem jest ? - byłyby jakieś szanse na zdjęcia jak ktoś go głaszcze ? Podnoszę Baronka ! Mam nadzieję, że jemu się jednak poszczęści !!! :kciuki::kciuki: Baronku - Ty nie możesz odejść za TM jak Twoja towarzyszka..:-( Quote
Ulka18 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 bonika napisał(a):Biedny Baronek - smutne te zdjęcia na jego stronie :-( - czy Baronek jest nadal na łańcuchu ? I jak z Baronkiem jest ? - byłyby jakieś szanse na zdjęcia jak ktoś go głaszcze ? Wszystkie zdjecia z prob glaskania sa na poprzednich stronach. Baron to nie jest zly pies, poza schronem na pewno bylby w porzadku. Quote
bonika Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 "Baron to nie jest zly pies, poza schronem na pewno bylby w porzadku." A to SUPER :-) Może by dać w temacie na której te zdjęcia są - na 74 nie ma w ogóle. Baronek będzie miał z 10-11 lat.. - może by też temat napisać bardziej poruszający - on ma takie małe szanse na dom ze względu na wiek.. - taki ŁADNY pies..:-( Baronku do góry ! Quote
ania14p Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 To bardzo smutna historia, Baron powinien mieć swój czas, swój dom, swoich ludzi, a tu ciągle schronisko i samotna buda! Quote
bonika Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Baronku podniosę cię chociaż - może Ktoś z "borderomaniaków" cię wypatrzy..:oops: Smutny ten twój los..:-( Quote
ewatr Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Baron ma obserwatora ale czy to cos oznacza .... on juz tyle czeka...:-( Quote
bonika Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ewatr napisał(a):Baron ma obserwatora ale czy to cos oznacza .... on juz tyle czeka...:-( żeby on chociaż przez ostatnie lata miał swój kochający dom :oops: ..:kciuki::kciuki: Quote
ania14p Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Podpisuję się pod tym marzeniem:modla: i z całych sił ściskam:kciuki:! Quote
yoko100 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Baronku zaglądam do ciebie a tu cisza:-( domku nie ma :( Quote
Beata J. Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 yoko100 napisał(a):Baronku zaglądam do ciebie a tu cisza:-( domku nie ma :( ..........................:-(:-(:-(:-(:-(........................ Quote
Recommended Posts