Jump to content
Dogomania

MIELEC-Baron mix border po 7 latach opuscil schronisko i jest szczesliwy

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba nie :shake:
Mam jeszcze kilka zdjec z Halinka, moze zdaze dzisiaj wstawic. Wydaje mi sie, ze w takim domu jak np. u Murki doszedlby szybko do siebie. Wg mnie nie jest to pies agresywny, a takie zapewniam Was widzialysmy z Halcia, az strach bylo przejsc kolo boksu.

Posted

Jak ktos ma jeszcze gdzies ogłoszonego Barona to prosze napisać !

[quote name='[B']terra;12208300]Mam go cały czas na alegratce i kupsprzedaj.:oops:

Dzięki Terra :loveu:

a ja pozbierałam z watku co sie da i jakbyś Aga mogła dać to na 1 strone to bedzie łątwiej sie rozeznac ;) bo watki długieeee ...

Bannerki :

ogłoszenia :

terra

alegratka

kupsprzedaj

ewatr

allegro

BARON - mieszaniec border collie i setera

adopcje.org

Posted

Ulka18 napisał(a):
Dodalam wszystkie wiadomosci, banerki na 1-szej stronie. Ale tytul mi sie nie zmienil :shake:

Z tytułem ja mam to samo na szczeniaczkach mieleckich :roll:
tez zaktualizowałam 1 strone a nie moge tego zmienic ...

Posted

Dogo cały czas kombinuje. Ciągle wyskakuja jakies błędy systemowe.
Juz kiedys tez były z tym problemy. MOże za jakiś czas będzie OK.

Tymczasem Baron w górę. Jakieś rozwiązanie znaleźc musimy!!!

• 4 weeks later...
Posted

Biedny Baronek - smutne te zdjęcia na jego stronie :-( - czy Baronek jest nadal na łańcuchu ?

I przy okazji spytam - jak jest z tymi psami w schronisku które są na łańcuchu - czy ktoś czasami sprawdza czy pod obrożą się coś "nie dzieje" ? Nie wiem czy tak może być i jak długo ? - mój Happcio miał już po trzech miesiącach "przylepioną" obrożę do szyi - także ją odrywałam nieco i skóra jakiś czas była taka przetarta i oczywiście łysa - obroża jakby zaczęła wrastać :oops:
Nie wiem właśnie jak to jest bo kundelki na wsiach jeszcze często są trzymane non-stop na łańcuchu - jak to z tym jest ? - psom "łańcuchowym" się jakoś sprawdza czasami czy wszystko ok pod obrożą ? :oops:

I jak z Baronkiem jest ? - byłyby jakieś szanse na zdjęcia jak ktoś go głaszcze ?

Podnoszę Baronka ! Mam nadzieję, że jemu się jednak poszczęści !!! :kciuki::kciuki:

Baronku - Ty nie możesz odejść za TM jak Twoja towarzyszka..:-(

Posted

bonika napisał(a):
Biedny Baronek - smutne te zdjęcia na jego stronie :-( - czy Baronek jest nadal na łańcuchu ?

I jak z Baronkiem jest ? - byłyby jakieś szanse na zdjęcia jak ktoś go głaszcze ?

Wszystkie zdjecia z prob glaskania sa na poprzednich stronach. Baron to nie jest zly pies, poza schronem na pewno bylby w porzadku.

Posted

"Baron to nie jest zly pies, poza schronem na pewno bylby w porzadku."

A to SUPER :-) Może by dać w temacie na której te zdjęcia są - na 74 nie ma w ogóle.

Baronek będzie miał z 10-11 lat.. - może by też temat napisać bardziej poruszający - on ma takie małe szanse na dom ze względu na wiek.. - taki ŁADNY pies..:-(

Baronku do góry !

• 2 weeks later...
Posted

ewatr napisał(a):
Baron ma obserwatora ale czy to cos oznacza .... on juz tyle czeka...:-(

żeby on chociaż przez ostatnie lata miał swój kochający dom :oops: ..:kciuki::kciuki:

• 4 weeks later...