Rottie Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Do góry piesku! Jest jakiś banner z Baronem? Mogłabym go wstawić w podpis. Jeśli nie, to sama coś wykombinuję ;-) Quote
bellatriks Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Rottie: Tak, był banner i Beata J. miała go w podpisie, ale teraz się nie wiświetla :-( Quote
Reno2001 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Pewnie banerek ktos zdjął z serwera i dlatego go juz nie widac. Z tego wynika, ze Baron potrzebuje nowego. Baronku, tylko nie szczekaj tak na odwiedzających proszę. Quote
Ulka18 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Reno, widzialas malego Lateczka w sobote, w schronisku szczekawica, nie lubiaca pracownikow, a Twojemu Jarkowi dal sie wziac na rece. Baron tez na pewno by sie zmienil po opuszczeniu schroniska. Na podstawie przypadku Lateczka i slynnej Foksi Jagiellonki mozna stwierdzic, ze zadnego psa nie wolno skreslac jak to robia pracownicy schroniska. Quote
Reno2001 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja w Barona wierzę. Tylko niech też i inni uwierzą. Niestety kiedy patrzy się na niego w schronisku, nie wzbudza niestety zaufania. Quote
Rottie Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jeżeli pozwolicie mi wypożyczyć któreś ze zdjęć Barona, mogłabym napisać o nim notkę na moim blogu (podpis). Poprosiłabym wtedy ludzi żeby w miarę możliwości wklejali link do Dogo w swoich podpisach na forum ;-) Z grafiką u mnie cienko, ale postaram się coś dzisiaj "skleić" ;-) Quote
Ulka18 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Rottie napisał(a):Jeżeli pozwolicie mi wypożyczyć któreś ze zdjęć Barona, mogłabym napisać o nim notkę na moim blogu (podpis). Poprosiłabym wtedy ludzi żeby w miarę możliwości wklejali link do Dogo w swoich podpisach na forum ;-) Z grafiką u mnie cienko, ale postaram się coś dzisiaj "skleić" ;-) Rottie, nie musisz pytac o pozwolenie. Zdjec na watku jest sporo, bierz do bloga, ktore chcesz :p Quote
Rottie Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Wielkie dzięki ;-) Kiedy notka się pojawi, powiadomię Was o tym. Postaram się streścić najważniejsze informacje o psiaku z wątku. Quote
Rottie Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Rottie']Wielkie dzięki ;-) Kiedy notka się pojawi, powiadomię Was o tym. Postaram się streścić najważniejsze informacje o psiaku z wątku. Notki jeszcze nie mam, ale przygotowałam dwa bannery. Graficznie to piękne nie są, ale ważne jest nagłośnienie sprawy Barona ;-) Quote
ania14p Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Piękne są te bannerki, tak jak kolega Baron, tylko miłości i wolności mu trzeba! Quote
Reno2001 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Rottie, banerki są super. Oby przyniosły Baronowi szczęście :kciuki:. Quote
Rottie Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Notka się pojawiła na blogu. Mój jest w polecanych, więc wieść się chyba szybko rozejdzie ;-) Ktoś również na swoim blogu napisał o Baronie i to mnie cieszy :multi: Quote
Rottie Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Baronku, gdzie twój dom? Na pierwszą stronę! Quote
bellatriks Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Kochani, nie zapominajmy o Baronku, on już tyle czeka! Quote
Rottie Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jak tam Baron? Czy w najbliższym czasie dostaniemy jakieś wieści albo zdjęcia o nim? :D Quote
bellatriks Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Halo, ludzie, Baron czeka na swego wyśnionego, kochanego człowieka! Quote
Rottie Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Baron na pierwszą stronę! Chyba wszyscy o nim już zapomnieli :shake: Quote
Recommended Posts