terra Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Kto doceni Barona i zechce go pokochać na dobre i na złe? Quote
Ulka18 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Ciocia Ewatr ma nowe Barona, pewnie wstawi jak zlapie oddech po wczorajszym pobycie w schronisku ;) Quote
terra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Czekam z niecierpliwością na nowe fotki Barona. Quote
Beata J. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Oj Baronku, Baronku słów brak. Wznawiam zaraz aukcję na allegro prześlę trochę kaski na smakołyki i czekamy.....:-( Quote
ewatr Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 powiem tak : Baron to piękny pies - nawet byłam mile zaskoczona bo pamiętałam szczupłego , dośc wystraszonego psa a tu okazuje się , że Baronek nie dośc ze juz dawno wystraszony nie jest to masy nieco nabrał -co w jego przypadku wyszło mu na korzyść :p a zreszta zobaczcie sami : na początku było - uwaga psy Ciotki tłumnie nadchodzą !!!!:evil_lol: ale potem juz nieco spasował i dał sobie zdjęcia zrobic ;) Quote
Beata J. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dzięki Ewa :loveu: :loveu: :loveu: Szkoda, że nikt nie chce dać ci Baronku szansy....:-( Quote
Ulka18 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Beatko, Baron jak sie podchodzi do niego to robi taki straszny raban, jakby chcial powiedziec "nie podchodzcie do mnie i tak sie nie dam zabrac"... Mowilam Ewie, ze niestety dla laika wyglada to dosc groznie. Moze dlatego nikt go nie adoptowal. Quote
Beata J. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 kolejne allegro ( nie wiem nawet które już z kolei :-( ) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=185854822 Quote
Ulka18 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Bellissima tez byla wielokrotnie na allegro, a w koncu domek sie znalazl. Wierze w to, ze Baronkowi tez sie poszczesci...zeby tylko tak nie szczekal, gdy ktos do niego podchodzi... Quote
Beata J. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 nie jestem specem, ale mój domowy border też strasznie pyskuje do ludzi :evil_lol: . Okrutnie go wkurzają rowerzyści i motocykliści-zwłaszcza na takich pierdziawkach Quote
Estera Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Baronku przecież TY taki piekny jesteś :loveu: I wsam raz do pilnowania posesji :loveu: Nie wierze, że nikt psa stróza nie potrzebuje....A nam do schroniska oddali sukę " bo za spokojna. Nie szczeka, nie odstrasza ludzi, Pani po co mi taki pies?" :( Polakowi to trudno dogodzić. Quote
terra Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Beata J. napisał(a):nie jestem specem, ale mój domowy border też strasznie pyskuje do ludzi :evil_lol: . Okrutnie go wkurzają rowerzyści i motocykliści-zwłaszcza na takich pierdziawkach Co mu będzie jakiś stwór ze stada uciekał?:evil_lol: Quote
ewatr Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Beata J.']nie jestem specem, ale mój domowy border też strasznie pyskuje do ludzi :evil_lol: . Okrutnie go wkurzają rowerzyści i motocykliści-zwłaszcza na takich pierdziawkach dokładnie tak jak piszesz Beatko ! Ja u Barona wcale nie zauwazyłam jakieś specjalnej dawki agresji :shake: no pyskuje ile wlezie , ale ogonem przy tym wyma****e , nie jeży sie tylko szczeka , jak podeszłam troche za blisko :evil_lol: ;) to ogon podkulił pod siebie i zwiał w kierunku budy :eviltong: tak nie robi agresywny pies ........ Quote
Beata J. Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Baronku zapraszam na niedzielny/wirtualny spacerek Quote
terra Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Baron wciąż czeka! Zbiorczy wątek linków, do wątków psów ze Schroniska w Mielcu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4905316#post4905316 Zapraszam do odwiedzania piesków! Quote
Recommended Posts