ania14p Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 A ja nie chcę schodów (schody to mam w bloku), ale zgrabny basen, żebym mogła sobie z psiurkami popływać (o, schody to mogą być do basenu, żeby pieskom dobrze się wychodziło na brzeg). Panie Baronie, spacerek nad nasz wirtualny basenik możemy sobie teraz uciąć! Quote
kofee Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 A ja nie chcę. Mam w projekcie ogrodu oczko wodne i nie robię, bo się boję, że towarzystwo (dziecko + jedna pies, druga się wodą brzydzi:cool3: ) polezie się kąpać. No, ale ja mam jezioro blisko oraz staw. To jak tam Baronek? Quote
ewatr Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 no dobrze w basen wchodze bo już male dzieci mi nie grożą :evil_lol: /chyba ?/ a schodów nie chce bo mam i wiem jak to jest jak po szlanke wody trzeba noca maszerować całe piętro w dół albo z wymiotujacym szczeniakiem na rekach gonic 2 pietra niżej zeby wypasc na pole - zawsze jest za pózno ;) no ale odbiegłam troche od tematu panie Baronie :loveu: Quote
Estera Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Schody muszą być! :lol: Basen też! :lol: I masa psów! :lol: I między nimi Baron.... Quote
Beata J. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Baron czeka na rezydencję ze schodami lub bez, ale koniecznie z basenem :mad: Quote
Estera Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 oj Beata...Bez basenu rezydencja też może być ;) Quote
Beata J. Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Estera napisał(a):oj Beata...Bez basenu rezydencja też może być ;) Myślisz, że spodoba mu się taka bez basenu????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
terra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Hmm...to może dużo trawy, pełno kwiatów na klombach... i schody do domu. Baron szuka trawy do biegania i kwiatów do wąchania! Quote
Estera Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Beata J. napisał(a):Myślisz, że spodoba mu się taka bez basenu????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!Myślę, że jak będzie kochająca Pani i Pan to tak ;) Quote
terra Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tak długo Baron czeka na swój własny dom. Kto go wreszcie pokocha? Quote
Beata J. Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 właśnie usiadłam i chciałam wpisać ,że Baronek doczekał się na allegro obserwatora, ale obserwator się.......zmył :shake: Quote
paros Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Baron od wczoraj szuka domku w necie :lol: eoferty 4lapy mojpupil ale.gratka psy kupiepsa bono-polska oraz zgłoszony na forum.gazeta ale jeszcze nie pojawiło się :shake: Quote
terra Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Może nareszcie Baronowi się poszczęści, dzięki tylu ogłoszeniom. Quote
Beata J. Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Mam nadzieję paros, że przyniesiesz szczęście Baronkowi. Ja ogłaszam go w większości tych miejsc już od kilku miesięcy i niestety bezskutecznie :-( Dziękujemy :Rose: Quote
terra Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Piękny, dystyngowany Baron, bardzo tęskni za swoim miejscem na ziemi. Kto spełni psie marzenie o własnym domu? Quote
ewatr Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Baronku pozwolisz ze wkleje na twoim wątku ? wyczytałam , że na na forum molosów jest głosowanie 3 schroniska mają szansę wygrać po 300 kg karmy tu link http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=6193 JUŻ głosowanie trwa trzeba masę głosów;-) mysle , ze nie od rzeczy by było troche ta sprawe rozpropagować bo ja np.dopiero sie o tym dowiedziałam ja juz zagłosowałam na Mielec , Ostróde i oczywiscie moj Rzeszów ;-) powtarzam sie moze - ale co tam byleby jak najwiecej ludzi zagłosowało !!! Quote
ania14p Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Baron prosi o stałe i nie tylko wirtualne spacerki i posłanie we własnym domu! Quote
Recommended Posts