Jump to content
Dogomania

MIELEC-Baron mix border po 7 latach opuscil schronisko i jest szczesliwy

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Mam najświeższe fotki Barona,ale oczywiscie wstawić musi ktoś inny....cierpliwosci.Stare Baronisko jest cudnym psem .
I powiem Wam,ze jak łapie załamka po paru intensywnych dniach w schronisku,że tyle z siebie dajemy,a tu znieczulica i niestety ten sam wredny pracownik....taka fotka daje pozytywnego kopa...że warto!
LOri i BAron to dla mnie takie symbole mieleckiego schroniska...

Edited by halcia
Posted

I gościa na meramorfozy,bo to jedna z większych,obrzymia satysfakcja,ze psiak przetrwał,wytrwał i doczekał!A dla mnie chyba szczególnie,bo widziałam w nim dobre cechy i powoli zaczynała sie przyjazń...

Posted

Baron jest na wakacjach. Jestem w stalym kontakcie z jego Pancia. Za ok. tydzien bedziemy miec nowe wakacyjne zdjecia. Wtedy zrobie metamorfozy tez na stronie schroniska.

• 9 months later...
Posted

Zniknal post z nowymi zdjeciami :???: niesamowita jest ta dogomania...

Z Baronkiem jest kiepsko, jest bardzo chory i slaby. W swoim domu jest od 10.2010, martwia sie o niego ...

Posted

Jest biedak stary,a starosc zadko kiedy bez dolegliwosci(:Trzymaj sie dzielny piesku,bądz zdrowy jak najdłuzej kochany!A kiedys,kiedys,oby to jak najdalej w czasie,zasnij sobie cichutko,bez stresu,bez bólu....

• 3 months later...
Posted

Baron odszedl za teczowy most [']

baron
od connie weigel
do aga
data nd 20:40

hallo aga,

nachdem sich baron nochmal für einige wochen aufgerafft hat, war es nun aber soweit. Gestern ist baron über die regenbogenbrücke gegangen. Er ist friedlich eingeschlafen....

Connie loncar , www.dobermann-nothilfe.de