Beata J. Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Już po Świętach a my domku nadal szukamy.... Quote
Estera Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 wcale nie po świętach :cool3: Po świętach to o 24:00 będzie ;) Quote
ania14p Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Baron chce wypić szampana w swoim domu, ze swoimi bliskimi, tylko gdzie oni są! Quote
Beata J. Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 no to trzymamy kciuki za szampana w nowym domku. Oj żeby to była tylko kwestia kciuków.......... Quote
Estera Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Baronku teraz ja chora... Ale ruszyłam swoje 4 litery, aby do Ciebie i innych "moich podopoiecznych" zajrzeć i podnieść :loveu: Quote
Beata J. Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Estera napisał(a):Baronku teraz ja chora... Ale ruszyłam swoje 4 litery, aby do Ciebie i innych "moich podopoiecznych" zajrzeć i podnieść :loveu: Zdrowiej nam Cioteczko szybko, bo tu ciężka fizyczna robota czeka- dźwigać psiny trza....a niektóre nie takie malutkie znowu Quote
Ulka18 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Obiecane zdjecia Barona, który zmienil miejsce zamieszkania i ma bude obok pieskow Wizażanek czyli boksu 180. Quote
Beata J. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dzięki Ulka18, Baronek jakby odmłodniał. Kaska poszła w tym miesiącu bardzo późno (dzisiaj) i niestety tylko 50 pln Oby do wiosny Quote
Beata J. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ładna ta buda, taka góralska :lol: Tylko ten łańcuch :-( . Musi być? Taki krótki.......... Quote
Ulka18 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Niestety, w schronisku nie ma gdzie szpilki wetknac :shake: Mimo adopcji i aukcji allegro, ktore daje ja, terra, Lucy*, Ty i wszystkie inne kochane cioteczki, psow jest nadal 520. nie wiem co by bylo, gdyby nie te adopcje. W grudniu poszlo do nowych domow ok. 20 psow. To i tak za malo :bigcry: Quote
ania14p Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Panie Baronie, wstyd, tak długo siedzieć w schronisku i zajmować miejsce bardziej potrzebującym :shake: , biegaj wreszcie do domku! Quote
Estera Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dobrze, że buda nowa, ładna....Ale i tak to nie są warunki dla psa. Kto go pokocha? Ja go widzę w jakimś dużymm domku, z wielkiem ogródkiem, cały ogród wysadzony trawą, naokoło tuje i kilka choinek, najlepiej srebrnych... Domek piętrowy, w salonie na dole ogromny kominek i koło niego legowisko naszego Baronka... Który w zimne noce by się tam wylegiwał. A obok na kanapie Pani, która moimo protestów Pana co jakiś czas woła Baronka, aby położył łepek na jej kolanach i siedział na kanapie.... I pełna micha, z wodą i z jedzonkiem. Najlepiej w mieseczce kurczaczek z ryżem. I marchewką.... Ehhh przez tą chorobę fantazja mnie poniosła.... Quote
Beata J. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Estera napisał(a):Dobrze, że buda nowa, ładna....Ale i tak to nie są warunki dla psa. Kto go pokocha? Ja go widzę w jakimś dużymm domku, z wielkiem ogródkiem, cały ogród wysadzony trawą, naokoło tuje i kilka choinek, najlepiej srebrnych... Domek piętrowy, w salonie na dole ogromny kominek i koło niego legowisko naszego Baronka... Który w zimne noce by się tam wylegiwał. A obok na kanapie Pani, która moimo protestów Pana co jakiś czas woła Baronka, aby położył łepek na jej kolanach i siedział na kanapie.... I pełna micha, z wodą i z jedzonkiem. Najlepiej w mieseczce kurczaczek z ryżem. I marchewką.... Ehhh przez tą chorobę fantazja mnie poniosła.... Estera :crazyeye: Ty mój dom z marzeń opisałaś. Tylko że ja go muszę najpierw wybudować a to niestety jeszcze trochę potrwa :-( Quote
Estera Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Beata J. napisał(a):Estera :crazyeye: Ty mój dom z marzeń opisałaś. Tylko że ja go muszę najpierw wybudować a to niestety jeszcze trochę potrwa :-( Beata- ja opisałam mój dom marzeń :razz: Mamy podobne marzenia? :razz::razz: Quote
Beata J. Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 no cóż pomarzyć zawsze można. Może kiedys się spełni Quote
Jagoda1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Może Nowym Rok będzie dla Ciebie łaskawszy?u Quote
ewatr Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 widze , że te marzenia to takie ogólnodogomaniackie z tym domem i ogrodem i dobrym przyjeciem ze strony rodziny naszych nieszkodliwych przecież pasji :evil_lol: ja modyfikuje tylko to piętro u mnie ma być / w marzeniach na razie / tylko rozległy parter bez żadnych schodów :eviltong: Quote
Ulka18 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Domku z ogrodem gdzie jestes? Baronek nie-mlodzieniaszek czeka na swoj kacik. Quote
Estera Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 co do domku.....to ja właśnie chcę ogromne szeroki schody..... Muszą być :cool3: Quote
Beata J. Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 u mnie schody też będą :lol: Baronku w górę psiaku, po domek Quote
Recommended Posts