ewatr Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Beatko co u Ciebie ? tak długo Cie nie ma :shake: a Baron ma góre ale już !!! Quote
Beata J. Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ewatr napisał(a):Beatko co u Ciebie ? tak długo Cie nie ma :shake: a Baron ma góre ale już !!! Żyję Ewuniu, ale ostatnio w takim tempie, że doby nie starcza. Mam nadzieję, że się poprawię, bo zaniedbałam dogo okrutnie. Mam sporo zmian tzw. technicznych w pracy i muszę to jakoś wszystko okiełznać i poukładać. Cieszę się, że dbacie o Baronka. DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY :lol: Quote
ewatr Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Beata J.']Żyję Ewuniu, ale ostatnio w takim tempie, że doby nie starcza. Mam nadzieję, że się poprawię, bo zaniedbałam dogo okrutnie. Mam sporo zmian tzw. technicznych w pracy i muszę to jakoś wszystko okiełznać i poukładać. Cieszę się, że dbacie o Baronka. DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY :lol: no to sie ciesze ze to tylko praca ;) hop Baronek :multi: Quote
ania14p Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Podnoszę Barona, a przy okazji powiem: "ludzie nie powinni pracować, bo praca ludzi męczy":evil_lol: ! Quote
ewatr Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='ania14p']Podnoszę Barona, a przy okazji powiem: "ludzie nie powinni pracować, bo praca ludzi męczy":evil_lol: ! Ania14p :loveu: nawet nie wiesz jak sie z Toba zgadzam zwłaszcza jak przychodzi koniec roku w pracy ...........bleeeeee !!!! Baronu :lol: Quote
Beata J. Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ania14p napisał(a):Podnoszę Barona, a przy okazji powiem: "ludzie nie powinni pracować, bo praca ludzi męczy":evil_lol: ! Podoba mi się ta głęboka myśl. Toż to życiowa prawda. Zgadzam się w całej rozciąglości. Do księgi przysłów z tym :lol: Quote
ewatr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 no to w godzinach pracy ;) zeby zrobic coś pożytecznego - Baron hop :multi: Quote
Beata J. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 oj, żeby ktoś cię pieseczku wypatrzył i dał domek. W końcu Święta za pasem.......... Quote
ewatr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Beata J. napisał(a):oj, żeby ktoś cię pieseczku wypatrzył i dał domek. W końcu Święta za pasem.......... Beatko :loveu: czy wystawiasz jeszcze Barona i inne psiaki na allegro czy aukcje sie pokonczyły ? Quote
Beata J. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Baron nono stop na allegro. W zasadzie bez przerwy. Dzisiaj wieczorem mogę posiedzieć więc jak masz dla mnie coś to śmiało.:lol: Quote
ewatr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Beata J. napisał(a):Baron nono stop na allegro. W zasadzie bez przerwy. Dzisiaj wieczorem mogę posiedzieć więc jak masz dla mnie coś to śmiało.:lol: na razie nic nowego /dam Ci spokój na świeta ;) / tylko pytam o naszych rzeszowiaków - Madziulke i Marylke ? Quote
Beata J. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 na allegro Madziulka, Marylka Pepik. Poza tym 2 aukcje zbiorowe z Mielca. Jak coś wymyślisz to czekam, co tam Święta..... Quote
ewatr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Beata J.']na allegro Madziulka, Marylka Pepik. Poza tym 2 aukcje zbiorowe z Mielca. Jak coś wymyślisz to czekam, co tam Święta..... super :buzi: /a czy moge Cie prosić -jak znajdziesz chwilke - żebyś wstawiła na wątki aktualne linki do allegro bo czasem dobrze wiedzieć ile osób je ogląda itp./ a co tych świąt to faktycznie ja tez jakoś nie czuje tego nastroju może to ta pogoda ............ dla przywołania Świątecznego nastroju : Quote
Beata J. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 zaraz się zrobi ;) Piękna ta choinka Quote
ania14p Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Faktycznie Święta, jakieś nie świąteczne i adopcje stanęły, może jednak jakiś cud się trafi - Panie Baronie, może w końcu kogoś uwiedziesz? Quote
Jagoda1 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ania14p napisał(a):...Panie Baronie, może w końcu kogoś uwiedziesz? Oj tak, oj tak... Quote
Beata J. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 tak długo już Baron czeka na domek........:placz: Quote
Ulka18 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Baron to dosc "ostry" pies :eviltong: dzisiaj mnie w ogole nie poznal :evil_lol: mialam wrazenie, ze mnie chce zjesc ;) jesli tak sie zachowuje, gdy chodza potencjalni kandydaci szukajacy psa, to nie wyglada to za wesolo.... ...zaraz wstawie zdjecia... Quote
Beata J. Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Czekamy Na Objecane Zdjecia........... Quote
ania14p Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Osiem lat to wyrok dla bandyty, a nie dla tak cudnego pieska, gdzie jest ten człowiek, który wreszcie wyzwoli Barona? Quote
Estera Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 :( Baronku cuż to za święta dla Ciebie.... :( Możę po świętach ktoś Cię przygarnie? Quote
Beata J. Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Baronku, nie o takich Świętach ciotki dla ciebie marzyły Quote
Recommended Posts