Jump to content
Dogomania

MIELEC-Baron mix border po 7 latach opuscil schronisko i jest szczesliwy

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatr napisał(a):
Beatko co u Ciebie ?
tak długo Cie nie ma :shake:

a Baron ma góre ale już !!!

Żyję Ewuniu, ale ostatnio w takim tempie, że doby nie starcza. Mam nadzieję, że się poprawię, bo zaniedbałam dogo okrutnie. Mam sporo zmian tzw. technicznych w pracy i muszę to jakoś wszystko okiełznać i poukładać. Cieszę się, że dbacie o Baronka. DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY :lol:

Posted

[quote name='Beata J.']Żyję Ewuniu, ale ostatnio w takim tempie, że doby nie starcza. Mam nadzieję, że się poprawię, bo zaniedbałam dogo okrutnie. Mam sporo zmian tzw. technicznych w pracy i muszę to jakoś wszystko okiełznać i poukładać. Cieszę się, że dbacie o Baronka. DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY :lol:

no to sie ciesze ze to tylko praca ;)

hop Baronek :multi:

Posted

[quote name='ania14p']Podnoszę Barona, a przy okazji powiem: "ludzie nie powinni pracować, bo praca ludzi męczy":evil_lol: !

Ania14p :loveu: nawet nie wiesz jak sie z Toba zgadzam
zwłaszcza jak przychodzi koniec roku w pracy ...........bleeeeee !!!!

Baronu :lol:

Posted

ania14p napisał(a):
Podnoszę Barona, a przy okazji powiem: "ludzie nie powinni pracować, bo praca ludzi męczy":evil_lol: !

Podoba mi się ta głęboka myśl. Toż to życiowa prawda. Zgadzam się w całej rozciąglości. Do księgi przysłów z tym :lol:

Posted

Beata J. napisał(a):
oj, żeby ktoś cię pieseczku wypatrzył i dał domek. W końcu Święta za pasem..........

Beatko :loveu: czy wystawiasz jeszcze Barona i inne psiaki na allegro
czy aukcje sie pokonczyły ?

Posted

Beata J. napisał(a):
Baron nono stop na allegro. W zasadzie bez przerwy.
Dzisiaj wieczorem mogę posiedzieć więc jak masz dla mnie coś to śmiało.:lol:

na razie nic nowego /dam Ci spokój na świeta ;) / tylko pytam o naszych rzeszowiaków - Madziulke i Marylke ?

Posted

[quote name='Beata J.']na allegro Madziulka, Marylka Pepik. Poza tym 2 aukcje zbiorowe z Mielca.
Jak coś wymyślisz to czekam, co tam Święta.....

super :buzi:
/a czy moge Cie prosić -jak znajdziesz chwilke - żebyś wstawiła na wątki aktualne linki do allegro bo czasem dobrze wiedzieć ile osób je ogląda itp./

a co tych świąt to faktycznie ja tez jakoś nie czuje tego nastroju

może to ta pogoda ............

dla przywołania Świątecznego nastroju :

Posted

Baron to dosc "ostry" pies :eviltong: dzisiaj mnie w ogole nie poznal :evil_lol: mialam wrazenie, ze mnie chce zjesc ;) jesli tak sie zachowuje, gdy chodza potencjalni kandydaci szukajacy psa, to nie wyglada to za wesolo....
...zaraz wstawie zdjecia...