Jump to content
Dogomania

MIELEC-Baron mix border po 7 latach opuscil schronisko i jest szczesliwy

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisałam już to w moich wątak ale tutaj też skopiuję:
zauwazcie, ze np. w tym temiacie, ale nie tylko, wiele, wiele stron to tzw. "hopki".
dlatego prosze, aby kazdy z nas, kto znajdzie czas...pokasowal czesc swoich postow. inaczej potrzebne i wartosciowe wiadomosci o piesku gina. wiem, ze trudno sie powstrzymac od podniesienia naszego ulubionego psiaka, ale raz na jakis czas- usiadzmy i pousuwajmy "hopki". co Wy na to?
ja za moje "hopki " zaraz sie zabieram. mozna tak robic raz na jakis czas...bo przeciez nie wyeliminujemy hopek.

Posted

na początku to hopanie to wydawało mi się totalnie bez sensu, teraz myślę nieco inaczej, ale faktem jest że 'zaśmieca". Tylko co my jeszcze w takich wypadkach możemy napisać?

Posted

kochane, ale ja nie mowie, ze mamy przestac hopać. bo rowniez uwazam, ze one sa bardzo potrzebne. ale raz np. na miesiac, dwa, przejrzeć swoje hopki i je pokasowac ;)

Posted

Beata J. napisał(a):
Baronku, ciotka taka chora, że ledwo na oczy widzi. Nawet nad klawiatura nie może się pochylać, bo łepetyna ciągnie w dół. Dlatego tak kiepsko z hopanieem u mnie.
powrotu do zdrówka cioteczko :*
Baronku a TY szukaj domku :evil_lol:

Posted

[quote name='Beata J.']Baronku, ciotka taka chora, że ledwo na oczy widzi. Nawet nad klawiatura nie może się pochylać, bo łepetyna ciągnie w dół. Dlatego tak kiepsko z hopanieem u mnie.

zdrowia zyczymi Cioci Beacie

a ty chłopaku do góry !!!