Beata J. Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Baronku rata na budę poszła. Ciocia Ewa twierdzi że potrzeba 350zł więc brakuje 110zł. Damy radę Czytałam o Baronku na stronie schroniska i się zdiwiłam, że Baron poszukuje wirtualnego opiekuna, myślałam że to ja nim jestem :lol: . Chociaż z drugiej strony jakby jeszcze chętny się znalazł to w tej sytuacji od przybytku głowa.........ale tam w Mielcu pewnie sporo takich potrzebujących. Quote
ewatr Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Baronie jasne , że masz wirtualnego opiekuna i to jakiego :lol: :multi: Quote
myszon Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 cześć :-) Jak duży jest Baron ? Takie pytanie może wydać się nie na miejscu ale już tłumaczę: od kilku miesięcy jestem szczęśliwą Pancią Pandzi. Cały czas myślę nad towarzystwem dla niej (bo zdecydowanie lepiej się czuje w towarzystwie innych psów). PanDzia została uznana za mix bordera :-) I myślę o Baronie jako towarzyszu dla Pandy ale... PanDzia waży 6 kg i jest raczej filigranowa i wolałabym aby drugi piesek też taki był. Quote
ewatr Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 To ja może wkleje zdjecie Baronka z kawałkiem :evil_lol: człowieka to bedzie jakis punkt odniesienia ;) co do jego wielkości Quote
myszon Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 dzięku ewart :-) obawiam się, że Baron jest jednak za duży .. to już nawet nie chodzi o PanDę ale mieszkamy w bloku .... :shake: pyszczek PanDa ma taki sam jak Baronik :oops: Quote
ewatr Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 myszon napisał(a):dzięku ewart :-) obawiam się, że Baron jest jednak za duży .. to już nawet nie chodzi o PanDę ale mieszkamy w bloku .... :shake: pyszczek PanDa ma taki sam jak Baronik :oops: a ma Twoja PanDa watek na dogo ? jak tak to prosze o namiary :lol: Quote
Ulka18 Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Myszonku, jak chcesz miec bial-czarnego psiaka to wez naszego PANDE. Czy to nie zbieg okolicznosci ? Twoja Panda i nasz Panda czekajacy na domek. Panda ma swoj watek zalozony przeze mnie. A tu wklejam jego portecik : Baronek to duzy pies, dosc nieufny. Nie wiem czy kiedykolwiek mieszkal w mieszkaniu. A Panda jest kochany. Taka przylepka. Quote
Ulka18 Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Czytałam o Baronku na stronie schroniska i się zdiwiłam, że Baron poszukuje wirtualnego opiekuna, myślałam że to ja nim jestem :lol: . Chociaż z drugiej strony jakby jeszcze chętny się znalazł to w tej sytuacji od przybytku głowa.........ale tam w Mielcu pewnie sporo takich potrzebujących Tekst na stronie schroniska jest juz wielokrotnie zmieniany. Jest wpis o Beacie J. oraz w galerii wirtualnych jest Baron wraz ze swoja opiekunka BeatkaJ. Poniewaz teraz wstawiam nowe psiaki, zmianami zajme sie na koncu. Niech nowe psy maja szanse sie pokazac. Quote
Beata J. Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ulka18 napisał(a):Tekst na stronie schroniska jest juz wielokrotnie zmieniany. Jest wpis o Beacie J. oraz w galerii wirtualnych jest Baron wraz ze swoja opiekunka BeatkaJ. Poniewaz teraz wstawiam nowe psiaki, zmianami zajme sie na koncu. Niech nowe psy maja szanse sie pokazac. Cioteczko :modla: :modla: :modla: . Wirtualnych nie przeglądałam...... W rzeczywistości nie jestem taka upierdliwa na jaką w sumie niechcący wyszłam. Quote
Ulka18 Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 30.09. robilam zdjecia psiakom, ktore nie mialy dotychczas zdjec. I dwie sunieczki z tej sesji od wczoraj grzeja doopinki w swoim domku. I to razem :multi: Dlatego tak mi zalezy na pokazaniu nowych pieskow. A mam ich jeszcze sporo. Wiec Baronek bedzie mial zmiane w opisie jak nowe 4-nozki zagoszcza na stronie. A Ciocia Beatka nie jest upierdliwa, tylko dobrze troszczy sie o swojego podopiecznego. Quote
Beata J. Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Baronku, jak tu polepszyć Twój los ?????????????? Quote
Ulka18 Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Tak mieszka na razie nasz Baronek Quote
Beata J. Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Baronku, kiedy będziesz mieszkał w innych warunkach???? Quote
Beata J. Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 W końcu tu dotarłam. Wykonczy mnie to żółwie tempo dogomanii. Baronku zima za pasem a Ty bez domu.:-( Quote
Ulka18 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Beatko, jak tam aukcja Baronka? Ile jest wejsc? Quote
Ulka18 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Aniu, teraz w tym boksie jest zupelnie inaczej :razz: mieszka Seniorek i dwa male psiaki i sa dwie nowki budy :p A Baronek mieszka w wolnostojacej budzie i ma dlugi lancuch, wiec wiecej sie rusza niz w ciasnym boksie. Quote
Beata J. Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ulka18 napisał(a):Beatko, jak tam aukcja Baronka? Ile jest wejsc? Do końca aukcji zostało 5 dni. Mamy ponad 1000 wejść, ale niestety żadnych zapytań na maila, obserwatorów też nie widać. Podłamka :-( W weekend poogłaszam Baronka jeszcze w necie. Quote
ania14p Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ja tylko przypominam jak to cudo wygląda, bo może ktoś przypadkiem wpadnie na jego wątek i nie będzie mu się chciało całości przeglądać, lubię jak na każdej stronie jest przynajmniej jedno zdjęcie, a nie tylko "literatura":lol: . Quote
Ulka18 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Aha ;) to dziekujemy Cioci Ani :calus: Quote
Beata J. Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 borderowo-seterowa mordka czeka juz tak długo na swojego Pana lub Pańcię. Aga, co Baronkowi mogłoby smakować? Coś bym podesłała synkowi. Moge oczywiście wg swego uznania, ale wolę popytać u źródła najpierw Quote
Beata J. Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Baronie, prezentujemy się na pierwszej stronie Quote
ania14p Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Wyłacznie na pierwszej stronie, a jeszcze lepiej na stronie szczęśliwych posiadaczy własnych ludzi i domów! Quote
Beata J. Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Bardzo dziękuję Cioteczkom za pomoc w dźwiganiu Baronka :loveu: Quote
Recommended Posts