Jump to content
Dogomania

MIELEC-Baron mix border po 7 latach opuscil schronisko i jest szczesliwy

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata J. napisał(a):
Był ktoś ostatnio u Baronka? Co u niego słychać????

brak nowych wiesci - my niestety zamiejscowi a tam 500 psiaków
to nawet jak sie dopadnie kierownika to czasem trudno sie dokładnie dopytac o konkretnego psa :shake:

moze jak beda robione nowe zdjecia Barona to beda i nowe wiadomosci :oops:

Posted

pajunia-bardzo dziękuję :lol: . Przypomnę dziewczynom o zdjęciach. Liczę na to, że Baronka w końcu ktoś dostrzeże.
Zaraz napiszę priv do Ulki. Dzisiaj ups :oops: wczoraj miała już wrócić.

Posted

Bede w schronisku w niedziele (prawdopodobnie), bo mamy akcje szczepienia 200 psow przeciw wsciekliznie - dzieki Beacie z Rzeszowa i jej wspanialemu wetowi. Jesli tylko baron wyjdzie z boksu, postaram sie zrobic zdjecia. Nt. wieku psa nie mam odpowiedzi od kierownika.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Bede w schronisku w niedziele (prawdopodobnie), bo mamy akcje szczepienia 200 psow przeciw wsciekliznie - dzieki Beacie z Rzeszowa i jej wspanialemu wetowi. Jesli tylko baron wyjdzie z boksu, postaram sie zrobic zdjecia. Nt. wieku psa nie mam odpowiedzi od kierownika.

Ok. czekamy na wieści i mam nadzieję również na foty :lol:

Posted

Niestety wiek psa sie potwierdza. Ma psina juz pare ladnych latek na karku. Moze mimo tego uda sie mu znalezc domek.

Od: mtoz mtoz@tlen.pl
Do: urszula1813@o2.pl
Temat: Re: Pies ze 124 - duzy bialo czarny- gdyby Pna znalazl chwilke - dzieki :-)
Data: 29 sierpnia 2006 11:22

Pies ten ma napewno 9-10 lat.
Jest w schronisku pracownik, który pracuje 8 lat i jak przyszedł to ten pies juz był.

Posted

Beata J. napisał(a):
Napisałam do schroniska, że chcę wirtualnie zaadoptować Baronka. Mam nadzieję, że mi odpowiedzą

choc tyle sie psiakowi udało :multi: że bedzie miał wirtualnego opiekuna :Rose:

po tylu latach :shake:

az trudno sobie taki długi okres wyobrazic w boksie bez gonitwy po otwartej przestrzeni

a o adopcji witrualnej to juz jak Ulka18 sie dowie to schronisko równiez bedzie poinformowane / bo Ona prowadzi skrzynke Mielecką :eviltong: /

__