Jump to content
Dogomania

MIELEC-Baron mix border po 7 latach opuscil schronisko i jest szczesliwy

Recommended Posts

Posted

Border mieszaniec z boksu 124 -pies i sunia
wiek: ok.8 lat, mieszaniec przypominający setera i border collie

Dwa mieszańce border collie i setera i może jeszcze wyżla w przypadku suni.

Jeden bardziej śmiały i odważny, ruchliwy to pies, lat około 8-9, nie odważył się wyjść z budy do zdjęć. Drugi bardzo cichutki to sunia około 11-12 letnia.

Psy wymagają odpowiedzialnego opiekuna, niewybiegane, zamknięte w boksie mają dużo energii, szczególnie młodszy pies.

Sunia pięknie chodzi na smyczy, jest bardzo grzeczna. Psiaki przebywają w boksie 124 od co najmniej 4 lat. Szukamy dla nich wirtualnych opiekunów lub prawdziwych domów. SUNIA ODESZLA ZA TM [']

Mlodszy pies

Starsza sunia, bardzo, bardzo spokojna
NIE DOCZEKALA SIE DOMU, ODESZLA W SAMOTNOSCI.

Bannerki :

ogłoszenia :

terra
alegratka
kupsprzedaj

ewatr
allegro

BARON - mieszaniec border collie i setera

adopcje.org

SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU
E-mail: mielec@bezdomne.com
HTTP: www.mielec.bezdomne.com
tel. (017) 583 15 32
ul. Targowa 11, 39-300 Mielec

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje za kazda forme pomocy.

Kierownik sprawdzil w ksiegach, podczas ustalania wieku psa i suni i okazalo sie, ze zostaly przyjete jeszcze za rzadow poprzednika, czyli sa w schronisku od ponad 4 lat !!!!!

Posted

Ula...jak mozna zaadoptowac wirtualnie czworke? i ile to by kosztowalo rocznie?

ja ich po prostu przebolec nie moge....powinny tupac sobie z wlasnymi wlascicielami na spacerki...niekoniecznie wyczynowe...ale za to dluuugie.
tak zeby podziwiac swiat.
jak mieleckie wyzelki!!!!!!!!

Posted

Katcherine, ogladalysmy z moja corka Ulka zdjecia i prawdopodobienstow jest duze, ze ten psiak ze 162 to obecnie przebywajaca w innym boksie Jagoda. W schronisku jest taki pasjonat przekladania psow, o czym my wolontariusze nie jestemy informowani.
Jesli to sie potwierdzi do adopcji zostana 3 psy : jeden starszy ze 162 (moze teraz juz z innego boksu) oraz sunia i pies ze 124.

Mysle, ze miesiecznie wystarczyloby wplacac 50 zl na psa. Minimalna stawka 20 zl na psa.

Posted

HMMMMMM- ok to ja podyskutuje troszke z moja rodzina...50 zl miesiecznie na jednego biedulka....a jak stan ich budek?

:crazyeye: no prosze? poczatek cudow? z 4- juz tylko by 3 sie okazaly?:evil_lol: sprawdzcie prosze :loveu: .

• 3 weeks later...
Posted

A ja tych informacji nadal nie mam. Mam nadzieje, ze Kasia juz wrocila, to przypilnuje na miejscu liczenie borderkow. Prawdopodobnie sa 3. Ten 4-ty to byla Jagodka.

Szukamy wirtualnych opiekunow dla borderkow. Szczegolnie dla starszej suczki.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mam konto i mogę wystawić te biedactwa. Jednak poproszę o gotowy zawierający jak najwięcej informacji i chwytający za serce tekst. Sądzę, że należy im też nadać imiona.
Mozna też wstawić ogłoszenie na forum Border Collie

Posted

Zdjęcia - to jeszcze raz wklejam i tekst trochę przerobiony z opisu z GALERII. Może być ?
Piękne psy - mieszańce Border Colli i Setera przebywają w schronisku w Mielcu.
Sunia niezwykle łagodna i spokojna o przemiłej mordce. Może mieć ok. 12 lat. Pięknie chodzi na smyczy.
Piesek - bardziej śmiały i odważny, bardzo ruchliwy - może będzie wymagał bardziej odpowiedzialnego opiekuna. Piesek pięknie się prezentuje, może mieć ok. 8 lat.
Poszukiwani są stali właściciele, ale również wirtualni - pieski przebywają już długo w schronisku jakby trochę już niestety zapomniane a BARDZO szkoda bo to naprawdę PIĘKNE psy.
KONTAKT :
SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU
tel. (017) 583 15 32

SUNIA [SIZE=2]
PIES

[SIZE=2]
I jeszcze jeden Bordi który został z boksu 162 - tu musi się wypowiedzieć Ulka18 - bo nie jestem pewna na 100% czy to ten piesek został i czy to pies czy suczka, ale oglądając zdjęcia to chyba ten pies właśnie został i niestety zdjęcia nie są najlepsze to jedyne wyraźne.Tak więc tego pieska chyba osobno wystawić bo też jest on innym mieszańcem od powyższych i może poczekać na zdjęcia? Tekst o tym piesku na razie taki krótki - może Ulka18 coś dopisze ? Śliczny mieszaniec Border Colli - lat 5, trochę nieufny - BARDZO potrzebuje kochającego domku - piesek przebywa w schronisku w Mielcu."KONTAKT : SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU
tel. (017) 583 15 32

Posted

W związku z tym że oprócz mnie jeszcze jedna osoba zaproponowała wystawienie tych biedaków na allegro mam pytanie czy już sprawa załatwiona czy mam się tym zająć?

Posted

Plastelinko, nadgorliwość w tym wypadku nieszkodliwa jest a wręcz wskazana.
Co do trzeciej psinki to więcej informacji by się przydalo no i fotki oczywiście. Czy ktoś będzie w najbliższym czasie w schronisku ?
Halo Ciocie?