majuska Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Jest jeszcze druga kocica, śliczna, cała biała, ale z emocji nie napstrykałam za wiele fot, p. Krystyna opiekuje sie wieloma kotami, często sterylizuje bezdomne kocice, a o te swoje dba najlepiej jak może, miała jechać do weta kupić jakiś super szampon, wykąpać Celinkę, maja se razem telenowele oglądać, no i bedą dbać o linię, planuja juz wycieczki bieszczadzkie:) mam zaproszenie w odwiedziny, oraz obiecane fotki za jakiś czas. Quote
karolciasz28 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Celinko widzisz jak Cię wszyscy kochają. A ta p.Krystyna to wspaniała kobitka musi być!:multi::multi::loveu::loveu: Quote
Dzika_Figa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No popatrzcie jak się Celince super trafiło! Quote
figa33 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 bardzo się cieszę ,że Celince tak się udało!!!:multi::multi::multi: Quote
TERESA BORCZ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 sama radość . szkoda że bez ZENUSIA. fajna ta nowa pani, i widać że im będzie dobrze. WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA CELINKI I JEJ NOWEJ PANI W NOWYM ROKU !! Quote
Dzika_Figa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Zenusiowi też się znajdzie dom, i Cekince. Dobrze, że się te dzikusy udało odłowić wreszcie i można teraz dogrywać tranport do DT do Teresy :loveu: Takich dzikich to raczej nikt ich nie będzie chciał, trzeba psiaki troszkę zsocjalizować, pokazać, że nie taki człowiek straszny. Quote
majuska Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Zenuś wcale taki dziki nie jest, parę dni u Teresy i będzie git. Dzisiaj jak Celinke zabierałam, to wylazł z budy , przywitał sie , pare razy machnął ogonem i dał sie głasnąć, gorzej z Cekinką... Zaraz wstawię fotki z dziś Quote
Dzika_Figa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Tym lepiej, że Zenuś nie taki dziki. Cekinka sobie będzie obserwowała jego poczynania z ludźmi i szybciej wszystko zrozumie. Quote
majuska Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Śliczota z tego naszego Zenusia, juz go widzę, wykąpanego, puchatego na jakiejś kanapce :) ( nie zwracajcie uwagi na tą kupę w tle ;) ) Cekinka nadal bardzo nieufna, oboje boja sie trochę aparatu. Quote
majuska Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Cekinka miała sesję totalnie w nosie: Quote
Florentynka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No, rzeczywiście z Zenka da się zrobić przystojniaka. Cekinkę niewiele widać, ale dobrze widać, że ma w nosie. A kupa wcale nie tak bardzo w tle, powiedziałabym, że pcha się na pierwszy plan. Quote
TERESA BORCZ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Koleś zenek jest bardzo fotogeniczny i dobrze mu ze slepków patrzy Quote
Dzika_Figa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Trzeba by im wątek założyć, albo ten jakos przystosować, znam taką co benerki zrobi... Quote
majuska Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Chyba nowy watek,nie? Będzie sie lepiej w oczy rzucał... Ja też znam taką od banerków...:p:loveu: A ta kupa to mi nawet troche zalatuje:eviltong: ( do ogłoszen trzebaby ja zamalować jakoś:lol: ) A na futrze Cekinki to takie jakies cekinki mi wyszły??;):lol: Quote
Dzika_Figa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Kupę usunę, nie ma sprawy. Jak tak dalej pójdzie, to nabiorę takiej wprawy, że nawet ciąże będę mogła usuwać. hihi Quote
majuska Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Dzwoniłam do Celinki, sunia pieknie spaceruje na smyczy, pilnuje sie pańci, dużo spała po południu, pochrapując głosno, Pańcia sie juz martwi czy aby niej est na nic chora , że tak sapie i chrapie ( musi się przyzwyczaić do życia z parówą ;) ).....wieczorem przed samym spaniem miała być kąpiel. Quote
Dzika_Figa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Och czyli widzę, że Celinka z domu zadowolona, skoro numerów żadnych nie dostawia. A Panią to trafiła jedną na milion! Gdzie indziej by się tak nad nią trzęśli że sapie i czy aby nie chora, no gdzie? Quote
majuska Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Dzisiaj pańcia Celinkowa dzwoniła, że niunia super, bardzo grzeczna, załatwianko jest elegancko na ogródku, Celinka lubi ten ogródek, lata sobie po śniegu, ale co najlepsze była w salonie piękności, została wykąpana, wyczyszczone ma uszka, pazurki przyciete, jak Państwo po nią wrócili to ich radośnie powitała i przeszczęśliwa do domu wróciła, ma apetyt ( w to nie wątpiłam ) i dostała koszyczek do spania. Zmieniam tytuł ;) Quote
Dzika_Figa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 nono, do salonu piękności Celinka sobie chodzi... patrzcie ją... Quote
yoko100 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 sie Celince trafiło :) a to dzieki kochanym cioteczkom Quote
wtatara Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 tak się cieszę. To teraz jakąś następną maleńką psinkę z Boguchwały ogłaszamy . Quote
Recommended Posts