Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest jeszcze druga kocica, śliczna, cała biała, ale z emocji nie napstrykałam za wiele fot, p. Krystyna opiekuje sie wieloma kotami, często sterylizuje bezdomne kocice, a o te swoje dba najlepiej jak może, miała jechać do weta kupić jakiś super szampon, wykąpać Celinkę, maja se razem telenowele oglądać, no i bedą dbać o linię, planuja juz wycieczki bieszczadzkie:) mam zaproszenie w odwiedziny, oraz obiecane fotki za jakiś czas.

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zenusiowi też się znajdzie dom, i Cekince.
Dobrze, że się te dzikusy udało odłowić wreszcie i można teraz dogrywać tranport do DT do Teresy :loveu:
Takich dzikich to raczej nikt ich nie będzie chciał, trzeba psiaki troszkę zsocjalizować, pokazać, że nie taki człowiek straszny.

Posted

Zenuś wcale taki dziki nie jest, parę dni u Teresy i będzie git. Dzisiaj jak Celinke zabierałam, to wylazł z budy , przywitał sie , pare razy machnął ogonem i dał sie głasnąć, gorzej z Cekinką...
Zaraz wstawię fotki z dziś

Posted

Śliczota z tego naszego Zenusia, juz go widzę, wykąpanego, puchatego na jakiejś kanapce :) ( nie zwracajcie uwagi na tą kupę w tle ;) )

Cekinka nadal bardzo nieufna, oboje boja sie trochę aparatu.

Posted

No, rzeczywiście z Zenka da się zrobić przystojniaka. Cekinkę niewiele widać, ale dobrze widać, że ma w nosie.
A kupa wcale nie tak bardzo w tle, powiedziałabym, że pcha się na pierwszy plan.

Posted

Chyba nowy watek,nie?
Będzie sie lepiej w oczy rzucał...
Ja też znam taką od banerków...:p:loveu:

A ta kupa to mi nawet troche zalatuje:eviltong: ( do ogłoszen trzebaby ja zamalować jakoś:lol: )

A na futrze Cekinki to takie jakies cekinki mi wyszły??;):lol:

Posted

Dzwoniłam do Celinki, sunia pieknie spaceruje na smyczy, pilnuje sie pańci, dużo spała po południu, pochrapując głosno, Pańcia sie juz martwi czy aby niej est na nic chora , że tak sapie i chrapie ( musi się przyzwyczaić do życia z parówą ;) ).....wieczorem przed samym spaniem miała być kąpiel.

Posted

Och czyli widzę, że Celinka z domu zadowolona, skoro numerów żadnych nie dostawia. A Panią to trafiła jedną na milion! Gdzie indziej by się tak nad nią trzęśli że sapie i czy aby nie chora, no gdzie?

Posted

Dzisiaj pańcia Celinkowa dzwoniła, że niunia super, bardzo grzeczna, załatwianko jest elegancko na ogródku, Celinka lubi ten ogródek, lata sobie po śniegu, ale co najlepsze była w salonie piękności, została wykąpana, wyczyszczone ma uszka, pazurki przyciete, jak Państwo po nią wrócili to ich radośnie powitała i przeszczęśliwa do domu wróciła, ma apetyt ( w to nie wątpiłam ) i dostała koszyczek do spania.

Zmieniam tytuł ;)