karolciasz28 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Czyli Celinka jedzie do DT? I jeżeli Pani będzie zdecydowana na Celinkę to ona z DT pojedzie do DS? Quote
majuska Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 No tak , chyba to najlepsze dla suni, tym bardziej , że idzie zimno znowu. Jutro się upewnię czy zaszczepić ją dziewczyny zdążyły i umawiam się Florentynko z Tobą konkretnie. Quote
Florentynka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Czekamy, w takim razie. I nie ma obaw, że mi Celinka przyschnie - mam przecież od Was dwie zazdrośnice, które już mnie przypilnują w tej sprawie. Quote
karolciasz28 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 majuska napisał(a):No tak , chyba to najlepsze dla suni, tym bardziej , że idzie zimno znowu. Jutro się upewnię czy zaszczepić ją dziewczyny zdążyły i umawiam się Florentynko z Tobą konkretnie. Pani mi już odpisała. To ona dzwoniła. Pani jest cały czas zainteresowana i napisała że jak już będzie mogla wziąć Celinkę to się odezwie. :) Quote
TERESA BORCZ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 No to super. dt czeka napiszcie tylko kiedy z Celinką wyruszacie, tak bym się zdołała upewnić co do pieska czarnobiałego. byłby jeden transport. narazie czekam na odpowiedż. PANI WARSZAWIANKA ZAWSZE MOŻE DOSTAĆ CELINKĘ OBOJĘTNIE SKĄD. MAMY TU CIOTECZKĘ KTÓRA CZĘSTO JEŻDZI DO WARSZAWY. Quote
majuska Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Póki co czarno - biały czyli Zenek jeszcze niezłapany i ani odrobaczony, ani zaszczepiony...... Quote
majuska Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Dziś rano miałam telefon w sprawie Celinki..i po kilku godzinach potwierdzenie, że pani jest zdecydowana - domek w Sanoku. Jak wszystko dobrze pójdzie to w środę zawiozę Celinkę do Sanoka do nowego domku, pani ma duży ogród, Celinka oczywiście będzie w domu mieszkać, są tam też 2 kotki, celowo chcę ją sama zawieźć i to wszystko obejrzeć, w końcu to niedaleko jest..wygląda na to , że będzie super, psiolubna rodzinka ( poprzednie odeszły..) A..... i dodatkowo podobno jutro rano maja przyjechać Ci państwo , którym reklamowana Kaja była, więc trzymajcie wszystkie ciotki mocno kciuki!!! Florentynko czyżby nam się znowu spotkanko odwlekło...;) Quote
Florentynka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Co się odwlecze to nie uciecze. A jeśli odwleka się dlatego, że Celinka ma iść do własnego domu, to chyba w słuszniejszej sprawie odwlekać się nie może. Trochę żałuję, że nie dane mi będzie poznać suni osobiście, ale co tam. Po prostu trzymam kciuki z całej siły! Quote
karolciasz28 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Trzymam! A Pani z Wawy napisać że suńka jedzie do domku? Może jakąś od nas z Orzechowiec jej zaproponuje.:razz: Quote
majuska Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 czekaj na razie, dopóki Celinka doopska na kanapie nie grzeje to wiesz jak jest, na razie nic nie pisz;) Quote
Dzika_Figa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 oho, to trzymam kciuki za Celinkę i dom w Sanoku ! Quote
Dzika_Figa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dziewczyny, mam ogromną prośbę. Jesli Celince się uda z Sanokiem (OBY!) , to tej Pani z Warszawy możecie zamiast Celinki podepchnąć Lanę, jakby była dalej zainteresowana? Jest do Celinki baaardzo podobna, więc chyba ma to sens... BARDZO PROSZĘ! tu wątek Lanki: http://www.dogomania.pl/threads/149201-Lana-kupka-nieszczescia-sunia-tylko-do-kochania-w-schronie Quote
Florentynka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 a co to jest Sakoń, siostrzyczko? A pomysł z Laną super, popieram! Quote
Dzika_Figa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Poprawiłam, a Ty usuń ślady tej karygodnej literówki ze swojego postu Quote
majuska Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Ale dają....Jak Łucja z Matyldą....:eviltong::evil_lol: Quote
majuska Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Tak, tak jaknajbardziej, tylko najpierw zobaczmy jak się skończy z Celinką. Quote
TERESA BORCZ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 NO SYTUACJA SIE ROZWIJA NADER POMYSLNIE. NIE TRACIĆ DOMKU W WARSZAWIE ABSOLUTNIE . ZARAZ OBEJRZĘ LANKĘ. MACIE RACJĘ . TRZYMAM KCIUKI ZA DOMEK W SANOKU I W WARSZAWIE. MOJEGO DT JESTEM PEWNA. A ja właśnie do transportu CELINKI chciałam dołączyć ZENKA, skoro są tak zżyci., no i by transport był bardziej opłacalny, . Jeśli z CELINKĄ się uda to co z tym biedakiem? może w sanoku skoro mają ogród wezmą ich oboje, jak im opowiecie tę wzruszającą historię.i pokażecie zdjęcia, ludzie takie historie lubią, . a widać psiki kłopotliwe nie są. by byli razem skoro są tak zżyci. pozostaje ta mała czarna dzikuska. to ja dajcie do mnie, no i ostatecznie jakby się przed Zenusiem zapierali to bierzcie oboje do florentynki na kawe i parówki i do mnie. Napewno ich nie zostawiajcie na tych mrozach. tu przetrzymają do efektu waszych i naszych ogłoszeń. co myślicie?? takie sobie marzenia, ale bez marzeń nie było by akcji. w takim układzie miałybyście zabezpieczone 4 psiki. działajcie dziewczyny. Quote
Dzika_Figa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 No brzmi to bradzo sensownie. Jesliby Celinka pojechała do Ds w Sanoku, to faktycznie szkoda tamte dwie bidy zostawiać w dodatku bez niej na tym mrozie, a zresztą one najwyraźniej potrzebują socjalizacji... Ja jestem jak najbardziej za taka opcją. A co z tego wyjdzie to zobaczymy jak Majuska sprawdzi Sanok. Quote
majuska Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Myślę Tereso, że z Zenusiem się nie uda, bo Pani myśli o jeszcze jednej suni , ale dużej do ogrodu i do budy ale też będzie mieszkać w domu, absolutnie nie na łańcuch buda ma być po to jakby sobie tam chciała włazić, pojadę z Celinka to zobaczę , przesłaąłm już pani kilka suczek do rozważenia ( z mieleckiego schronu bo tam tragedia i przepełnienie ) Quote
Dzika_Figa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 No to Zenuś pojechałby w pakiecie z czarną dzikuską do Teresy na tymczas i oswajanie ą w takim wariancie... No proszę, dwie suki Pani od razu chce, fajnie. Majuska, czyli jedziesz z Celinką i jak będzie okej to ją tam zostawiasz a potem dowozisz drugą sukę, tak? Jej, trzymam kciuki. Wiesz już kiedy? Nawiasem, Zenuś jest parówa kudłata, z mamą stwierdziłyśmy... Quote
Recommended Posts