Jump to content
Dogomania

Domowo-Bagnisty Szczur Lądowy zwany Ciapkiem :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam :lol:

Zdjęcia obejrzane :lol: suuuuuuper ciapek wychodzi na zdjęciach :lol: jest bardzo fotogeniczny :loveu: ale jak widzę siad potrafi już perfekcyjnie :lol: oby tak dalej :multi:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Witam :lol:

Zdjęcia obejrzane :lol: suuuuuuper ciapek wychodzi na zdjęciach :lol: jest bardzo fotogeniczny :loveu: ale jak widzę siad potrafi już perfekcyjnie :lol: oby tak dalej :multi:

Hej ;)
Miło mi :loveu:
Umie pekfekcyjnie siad, ale ze smakołykiem :evil_lol: Bez smakołyku to gorzej :shake:
Teraz aktualnie ćwiczymy "skok przez nogę" :) Wczoraj daje smakołyk przez nogę, ale on i tak nie wie o co chodzi :lol: Oby zrozumiał ;)

Kama & Diana napisał(a):
Fotki zobaczone. Ładnie wyszedł.

Dzięki :D

Posted

GaBi12 napisał(a):
Hej ;)
Miło mi :loveu:
Umie pekfekcyjnie siad, ale ze smakołykiem :evil_lol: Bez smakołyku to gorzej :shake:
Teraz aktualnie ćwiczymy "skok przez nogę" :) Wczoraj daje smakołyk przez nogę, ale on i tak nie wie o co chodzi :lol: Oby zrozumiał ;)

Oj zrozumie na pewno ;) trzeba tylko systematyczności i wytrwalosci w cwiczeniach :lol: ja jestem na etapie uczenia Nerona leżeć nie mylić z waruj , ma sie polozyc na boku i nawet mu to wychodzi ale mój Tż mnie wyzywa że nawet przyjemność z leżenia chce mu zamienić w komendę :evil_lol: hehehe a ja chce tylko żeby sie chlopak nie nudził i żeby sie czegos pouczył :evil_lol:

więc ćwiczyc , ćwiczyc i jeszcze raz cwiczyc :lol:

pozdrawiamy

Posted

dOgLoV napisał(a):
Oj zrozumie na pewno ;) trzeba tylko systematyczności i wytrwalosci w cwiczeniach :lol: ja jestem na etapie uczenia Nerona leżeć nie mylić z waruj , ma sie polozyc na boku i nawet mu to wychodzi ale mój Tż mnie wyzywa że nawet przyjemność z leżenia chce mu zamienić w komendę :evil_lol: hehehe a ja chce tylko żeby sie chlopak nie nudził i żeby sie czegos pouczył :evil_lol:

więc ćwiczyc , ćwiczyc i jeszcze raz cwiczyc :lol:

pozdrawiamy

No mam nadzieję ;) Dzisiaj pójdę znowu i poćwiczę z nim, a później może na spacer :) I dobrze. Ucz Nerona :p

Daga & Maks napisał(a):
w końcu widać pyszczek Ciapka na zdjęciach. Cudnie wygląda :loveu:

No widać :evil_lol: Dzięęki :loveu:

Posted

To jest sztuczne futro :) Nie ze zwierząt ;)

niunka04 napisał(a):
Cześć przybywamy z rewizytą;) Muszę sporo poczytać i nadrobić widzę;) będziemy wpadać..:)

Hey! :) Nadrabiaj, nadrabiaj :evil_lol: No my do was też ;)

Posted

LadyK napisał(a):
Skrętu szyi dostanę :D

Ale filmiki super ;);)

Może nie dostaniesz :D
Super, że się podoba! :loveu:

lenka13 napisał(a):
fajne filmiki.....

Dzięęki :loveu:

Daga & Maks napisał(a):
filmiki super
tylko faktycznie trzeba trochę głowę powykręcać :D

Dzięęki :loveu:
Mi sie zawsze tak nagrywa chociaż komórkę trzymam pionowo ;)
Zdjęcia zazwyczaj też tak obrócone się robią :mad: Ale zdjęcia to obrócę a filmiku nie.. :)