LadyDobermann Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 a jeszcze jakby ktos mi podpowiedzial jak tu wkleic zdjecie to sie pochwale swoimi pociechami :) Quote
Angie_ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Mogłabym prosić o staweczkę Białych Owczarków Szwajcarskich? :) Ciekawa jestem ile i co się wystawia w tamtych rejonach :P Quote
simbik Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='narisowa']a ja mam jeszcze pytanko - ma ktoś może zdjęcia pudli dużych czarnych - chodzi mi głównie o suczkę z kl. młodzieży ? Trzeba było powiedzieć przed wystawą :eviltong:, łaziłam z aparatem i coś tam z nudów pstrykałam ale akurat pudle się nie załapały :-( [quote name='bety']Gratulacje dla wszystkich!!!!!!! Dobre duszyczki - wędrowniczki możecie mi wrzucić staweczkę AKIT AMERYKAŃSKICH. Będę baaaaaaaaaaaardzo wdzięczna.:) Pzdr AMERICAN AKITA 3.04 PSY Kl.szczeniąt WOORLOCK YANKEE'S AVATAR Kl.pośrednia MAROTEAM DANCING IN SHADOW MOLNARVOLGYI TUAREG TORAZO''S PEARL IKE WARRIOR WOORLOCK XCALIBUR Kl.championów SZABADSZELI BOX AMIGO SUKI Kl.baby NOSFERATU'S DARK PHOENIX Kl.szczeniąt MOLNARVOLGYI ALHAMBRA WOORLOCK ANTARA Kl.młodzieży CHEROKEE DRAGON DAFFNI WOORLOCKY YAZMINE Kl.pośrednia MOLNARVOLGYI ULYSSE Kl.otwarta CHEROKEE DRAGON ALICE LORD OF ODATE'S INHERITANCE JOY WOORLOCK MARGARETA Kl.champinów LORD OF ODATE'S INHERITANCE Quote
simbik Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 AMERICAN AKITA 4.04 PSY Kl.pośrednia MAROTEAM DANCING IN SHADOW WOORLOCK WOODOO SUKI Kl.baby NOSFERATU'S DARK PHOENIX Kl.szczeniąt WOORLOCK ANTARA Kl.młodzieży ARIZONA OF SOLDIER PARK CHEROKEE DRAGON DAFFNI WOORLOCKY YAZMINE Kl.otwarta LORD OF ODATE'S INHERITANCE JOY WOORLOCK MARGARETA Kl.champinów LORD OF ODATE'S INHERITANCE Quote
bety Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 simbik napisał(a):....... AMERICAN AKITA.......... DZIĘKUJĘ PIĘKNIE :) Pzdr Quote
simbik Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='LadyDobermann']a jeszcze jakby ktos mi podpowiedzial jak tu wkleic zdjecie to sie pochwale swoimi pociechami :) Ja korzystam z tego portalu http://www.fotosik.pl/, ale jeżeli chcesz to mogę Ci je powstawiać :-). Podeślij na mail simbik25@gmail.com P.S. Dobermany to taka moja mała fascynacja :-D... tak drugie w serduchu po dogach, może się kiedyś skuszę :-). Quote
simbik Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Angie_ napisał(a):Mogłabym prosić o staweczkę Białych Owczarków Szwajcarskich? :) Ciekawa jestem ile i co się wystawia w tamtych rejonach :P BERGER BLANC SUISSE 3 i 4.04 PSY Kl.pośrednia HANDUR VOM BOZENER HOF Kl.otwarta BENJAMIN FRENKLIN SUKI Kl.pośrednia BORN TO WIN WHITE INVINCIBLE Kl.otwarta JAYLA VOM ALTVILSTAL Quote
Angie_ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 simbik napisał(a):BERGER BLANC SUISSE 3 i 4.04 PSY Kl.pośrednia HANDUR VOM BOZENER HOF Kl.otwarta BENJAMIN FRENKLIN SUKI Kl.pośrednia BORN TO WIN WHITE INVINCIBLE Kl.otwarta JAYLA VOM ALTVILSTAL Dzięki ;) Tak myślałam, że staweczka niewielka Quote
Marlena i Kola Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Mam prośbe o stawke czarnych terierów... z góry dziękuje Quote
Moonika Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A o miniaturowe czarne sznaucery mogę poprosić ?. Bardzo dziękuję Quote
simbik Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Marlena i Kola napisał(a):Mam prośbe o stawke czarnych terierów... z góry dziękuje TERRIER NOIR RUSSE 3.04 PSY Kl.młodzieży DASII VASILII IZ BOGORODITSKOI Kl.pośrednia SENYEORDOGE DARIUSZ Kl.otwarta BAKAI BRATOSH IZ BOGORODITSKOI ORDOGBARAT FATA Kl.championów GWASZ Z NORBLIŃSKIEJ DOLINY NICOLAI MOGADOR WILLA TAIRA TOREKI JODI ACEMAN SUKI ZUNDA ANTALGELE Kl.pośrednia BAGHEERA BLACK MARVEL Kl.otwarta ORDOGBARAT ENI Kl.championów KALINA KRASNAYA IS CHIGASOVO 4.04 PSY Kl.młodzieży CARPATHIAN BLACK PEARLDOMINAT DENDY DASII VASILII IZ BOGORODITSKOI Kl.championów GWASZ Z NORBLIŃSKIEJ DOLINY NICOLAI MOGADOR WILLA TAIRA TOREKI JODI ACEMAN SUKI ZUNDA ANTALGELE Kl.pośrednia BAGHEERA BLACK MARVEL Kl.otwarta ORDOGBARAT ENI Kl.championów KALINA KRASNAYA IS CHIGASOVO Quote
simbik Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Moonika napisał(a):A o miniaturowe czarne sznaucery mogę poprosić ?. Bardzo dziękuję ZWERGSCHNAUZER SCHWARZ 3.04 PSY Kl.szczeniąt HEJOLIGETI HOCUS-POCUS Kl.młodzieży HEJOLIGETI FANTHOMAS Kl.pośrednia GENTLY BORN ROBIN GOOD Kl.otwarta GENTLY BORN KOZYR GENTLY BORN LEGACY PRINCE SUKI Kl.młodzieży HEJOLIGETI FUNKY BABY Kl.otwarta HEJOLIGETI EXCUSE ME 4.04 PSY Kl.szczeniąt HEJOLIGETI HOCUS-POCUS Kl.młodzieży HEJOLIGETI GANGSTER Kl.pośrednia GENTLY BORN ROBIN GOOD Kl.otwarta GENTLY BORN KOZYR GENTLY BORN LEGACY PRINCE Kl.championów HEJOLIGETI EXCALIBUR SUKI Kl.młodzieży HEJOLIGETI FELICITA Kl.otwarta HEJOLIGETI EXCUSE ME Quote
Marlena i Kola Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Bardzo dziekuje za Czarne teriery pozdrawiam Quote
Ventora Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wiecie może na jakie konto i adres trzeba wysłać opłatę za dyplom championa?? Quote
dayda Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Bardzo proszę o stawkę bearded collie i briard :) Quote
narisowa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 simbik napisał(a):Trzeba było powiedzieć przed wystawą :eviltong:, łaziłam z aparatem i coś tam z nudów pstrykałam ale akurat pudle się nie załapały :-( tiaaa... tylko przed wystawą, to ja nie wiedziałam, a właścicielka pudlicy poprosiła mnie po wystawie ;) Quote
simbik Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ventora napisał(a):Wiecie może na jakie konto i adres trzeba wysłać opłatę za dyplom championa?? Ja płaciłam na miejscu, ale wydaje mi się że na te dane podane tutaj: http://www.kennelclub.hu/info/index_en.html Dziś tam będę dzwonić odnośnie wysłania naszego championatu to się przy okazji podpytam. dayda napisał(a):Bardzo proszę o stawkę bearded collie i briard :) BEARDED COLLIE 3.04 PSY Kl.młodzieży STORMY CORNER BLACK KEY TO MY HEART Kl.pośrednia BEARDEDSZABO BELIX FAWN SUKI Kl.młodzieży STORMY CORNER BLACK KISS ME KATE Kl.weteranów STORMY CORNER BLACK EUROPA 4.04 PSY Kl.młodzieży STORMY CORNER BLACK KEY TO MY HEART Kl.pośrednia BEARDEDSZABO BELIX FAWN SUKI Kl.młodzieży STORMY CORNER BLACK KISS ME KATE Kl.championów SCOTTIE-CAMERON DEBORAH MACQUEEN Kl.weteranów STORMY CORNER BLACK EUROPA narisowa napisał(a):tiaaa... tylko przed wystawą, to ja nie wiedziałam, a właścicielka pudlicy poprosiła mnie po wystawie ;) No tak :evil_lol: Quote
simbik Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 BERGER DE BRIE 3.04 PSY Kl.pośrednia ALTESSE LES CHIENS DE MARKI JACK IN THE BOX DEL DESPERADO-SZTIN Kl.użytkowa IKAIKA DEL DESPERADO-SZTIN SUKI Kl.młodzieży BIJOU LES CHIENS DE MARKI ISILDUR AFRODITHE KAIMANA DEL DESPERADO-SZTIN Kl.pośrednia JAFFA DEL DESPERADO-SZTIN JUBILEE DEL DESPERADO-SZTIN Kl.otwarta ATHENA VESELY DVOR 4.04 PSY Kl.pośrednia JACK IN THE BOX DEL DESPERADO-SZTIN Kl.użytkowa IKAIKA DEL DESPERADO-SZTIN SUKI Kl.młodzieży BIJOU LES CHIENS DE MARKI KAIMANA DEL DESPERADO-SZTIN Kl.pośrednia JAFFA DEL DESPERADO-SZTIN JUBILEE DEL DESPERADO-SZTIN Kl.otwarta ATHENA VESELY DVOR Quote
Ventora Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Simbik dzięki za namiary, właśnie na to konto wysłałam dziś pieniążki ciekawe ile będziemy czekać? Quote
Recommended Posts