minagro Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Nikt się nie chwali , no to my pierwsi . Bono - TRIBUNS YUO'RE ON THE LINE WILSON - 2 x CAC , 2 x CACIB , 2 x BOB NOWY CHAMPION WĘGIER !!!! www.minagro.pl Quote
simbik Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='minagro']Nikt się nie chwali , no to my pierwsi . Bono - TRIBUNS YUO'RE ON THE LINE WILSON - 2 x CAC , 2 x CACIB , 2 x BOB NOWY CHAMPION WĘGIER !!!! www.minagro.pl Gratulacje :multi::multi::multi:, my tak samo :cool3: MARCELLO Moloseum - - 2 x CAC , 2 x CACIB , 2 x BOB NOWY CHAMPION WĘGIER !!!! Strasznie jestem szczęśliwa :lol:, bo mam wrażenie że mój chłopak wreszcie wydoroślał i bardzo ładnie się pokazał. Czego owocem było załapanie się pierwszego dnia do finałowej szóstki w BOG II grupy :lol:. Może ktoś robił zdjęcia na finałach w sobotę i się załapaliśmy :roll:? Quote
Tecia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='minagro']Nikt się nie chwali , no to my pierwsi . Bono - TRIBUNS YUO'RE ON THE LINE WILSON - 2 x CAC , 2 x CACIB , 2 x BOB NOWY CHAMPION WĘGIER !!!! www.minagro.pl Wooow !!! Gratki wielkie :) a stawkę rudych możesz mi podesłać:) Pleas:) Simbik - dla Ciebie też wielkie gratki poszaleliście :) Quote
Pencia2 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 GRATULACJE ! A nasz Char's Risky Business 2xCAC,2xCACIB,2xBOB,BOG,III BIS nowy CHAMPION WĘGIER Quote
minagro Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ewa , podaje rude psy kl.mł sangarah cockeridghe (hu) kl.pos sangarah copyright (hu) kl.ot garden stars net force (hu) luxatori johnny cake (hu) kl.work indian boy jay slovak base (sk) stary znajomy ???? :-)) suki kl.mł sangarah cospiration (hu) kl.ch copper's music and paws (hu) to była sobota , a teraz niedziela psy kl.ot garden stars net force (hu) garden stars olimpic gold (hu) suki kl.ml garden stars pepsi cola (hu) kl.posr garden stars purple heart (hu) kl.ot garden stars lollypop (hu) kl.ch garden stars laser light (hu) pozdro kamil Quote
Tecia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='minagro']Ewa , podaje rude kl.work indian boy jay slovak base (sk) stary znajomy ???? :-)) pozdro kamil[/QUOTE] Dzieki wielkie:) stawka nei powala szkoda ze nei moglam jechac:) pewnie tez bylo by sie czym chwalic hihihi a co do znajomego hmm nie da sie ukryc ze staaaaaary:) Juz nie moge sie doczekac Serbii:) Zobaczysz moja dzidzie, jest slodsza od chlopakow:) Quote
Ventora Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 No to i ja się pochwalę ;) z Miskolca wróciłam również z Championem Węgier: a ponadto mój sheltas Onyx Ventora załapał się na BOG II Dodatkowo w naszej ekipie był też shih-tzu Wenrick`s CAPTURE THE MEMORY który również 2x CACIB , 2XBOB oraz BOG I !!! :)) Gratulacje dla wszystkich wygranych, bravo polska ekipa :) Quote
narisowa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 GRATULUJEMY WSZYSTKIM !!! simbik - ależ Marcelek urósł ;) no fantastic chłopak !!! czy można prosić o field spaniele gr.VIII ? Quote
aga616 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 kurczak,no - wszyscy wrócili z championatami, a my w rezultacie nie dotarliśmy!!! :( GRATULACJE wielkie dla zadowolonych!! i BARDZO proszę o stawkę goldenów:p Quote
simbik Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='narisowa']GRATULUJEMY WSZYSTKIM !!! simbik - ależ Marcelek urósł ;) no fantastic chłopak !!! czy można prosić o field spaniele gr.VIII ? Dziękuję za miłe słowa o Zazolu :cool3:, jak widać do Serbii już nie musiałam jechać na poniedziałek :eviltong:, intera zaczęliśmy na Węgrzech. Field Spanieli oczywiście nie było :eviltong: :lol:. [quote name='aga616']kurczak,no - wszyscy wrócili z championatami, a my w rezultacie nie dotarliśmy!!! :( GRATULACJE wielkie dla zadowolonych!! i BARDZO proszę o stawkę goldenów:p GOLDEN RETRIEVER 3.04 PSY Kl.młodzieży FINAL DREAM OF YOU AT KIDDY'S HOPE RABBIT- HUNTER BLACK JACK RACE THE SUN DE RIA VELA REASON OF OUR LIFE ATTENTION I'M COMING REASON OF OUR LIFE AUSTRALIAN VACATION STARRY GOLD ARCHIBALD Kl.pośrednia BONETT BRIDE DOUBLE DECKER Kl.otwarta FAIRY-DOGS DIAMOND FOREVER LITTLE VIOLET'S BLUE MOON Kl.użytkowa CHRISTOPHER DU BOIS DE LA RAYERE KIRBY CHLUPATE STESTI LITTLE VIOLET'S ENERGY FLASH REAL GOLD STORM Kl.championów BEAVERTAIL OF ANAVY CHUNNY CHLUPATE STESTI SULI Kl.baby BONETT BRIDE BLUE MOON BONETT BRIDE BRITISH FLAME VELVET CHARM SAHARA SPHINX Kl.młodzieży BEST WISHES OF THE FAMOUS FAMILY GOLD KLASSZIK URANIA STAR HAJDUSAGI REBE-FENYE AIDA LITTLE VIOLET'S OH HAPPY DAY MESSANO GOES TO SUNNYFIELD'S "FAITH" NON-STOP KISS OF GLORY RABBIT- HUNTER BESSY REASON OF OUR LIFE ANNA'S LITTLE PRINCESS SHAMROCK GOLDEN DANCER Kl.pośrednia ANGIE BLOND BOND BURNING HOT OF THE FAMOUS FAMILY DANGER LOVE DANAKO KIDDY'S HOPE ANGEL OF THE DREAMS SEQUINS SPEEDWELL YALTA IZ SOKOLINGO GNEZDA Kl.otwarta SHINNING GOLD OLYMPIA SUNNYFIELD'S MILK WAY Kl.użytkowa CAMILLE DU BOIS DE LA RAYERE FACE TO FACE FROM MARIANNEHOUSE GLADYS EVIDOG Kl.championów ERDOSKERTI LOLA GALANS RUBINT Quote
simbik Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 GOLDEN RETRIEVER 4.04 PSY Kl.młodzieży FINAL DREAM OF YOU AT KIDDY'S HOPE HANNA'S GOLDEN PRINCESS ADMIRAL RABBIT- HUNTER BLACK JACK RACE THE SUN DE RIA VELA REASON OF OUR LIFE ALBERT EINSTEIN REASON OF OUR LIFE AUSTRALIAN VACATION Kl.pośrednia BONETT BRIDE DOUBLE DECKER Kl.otwarta FAIRY-DOGS DIAMOND FOREVER LITTLE VIOLET'S BLUE MOON Kl.użytkowa CHRISTOPHER DU BOIS DE LA RAYERE KIRBY CHLUPATE STESTI LITTLE VIOLET'S ENERGY FLASH Kl.championów CHUNNY CHLUPATE STESTI SULI Kl.baby BONETT BRIDE BLUE MOON BONETT BRIDE BRITISH FLAME VELVET CHARM SAHARA SPHINX Kl.młodzieży ASHBURY ETERNAL DREAM GOLD KLASSZIK URANIA STAR HANNA'S GOLDEN PRINCESS AGILE AMELIE LITTLE VIOLET'S OH HAPPY DAY NON-STOP KISS OF GLORY RABBIT- HUNTER BESSY REASON OF OUR LIFE ARIEL SWEETHEART SEQUINS SCEPTRE SHAMROCK GOLDEN DANCER Kl.pośrednia ANGIE BLOND BOND DANGER LOVE DANAKO KIDDY'S HOPE ANGEL OF THE DREAMS MESSANO GOES TO SUNNYFIELD'S "FAITH" SEQUINS SPEEDWELL YALTA IZ SOKOLINGO GNEZDA Kl.otwarta ERDOSKERTI ORSI SUNNYFIELD'S MILK WAY Kl.użytkowa CAMILLE DU BOIS DE LA RAYERE FACE TO FACE FROM MARIANNEHOUSE GLADYS EVIDOG Kl.championów ERDOSKERTI LOLA GALANS OFRA GALANS RUBINT Quote
narisowa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='simbik']Dziękuję za miłe słowa o Zazolu :cool3:, jak widać do Serbii już nie musiałam jechać na poniedziałek :eviltong:, intera zaczęliśmy na Węgrzech. Field Spanieli oczywiście nie było :eviltong: :lol:. [/QUOTE] dzięki za sprawdzenie :lol: no to mam już "sraczkę" przed rumunią, bo węgier sedziuje... i znów bedzie zdziwko, co na ring weszło :evil_lol: mam nadzieję, że maile to odbierasz - tak a propos tej serbii :eviltong: Quote
aga616 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 simbik - dziękuję pięknie!!!!! trzeba było jechać,....ehh Quote
dzamal Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 wszystkim bardzo gratuluje ! Nadal nie mogę przezyć, że nie mogłam jechać :( :placz: Poda mi ktoś stawkę springerów angielskich-proszę. Quote
simbik Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='dzamal']wszystkim bardzo gratuluje ! Nadal nie mogę przezyć, że nie mogłam jechać :( :placz: Poda mi ktoś stawkę springerów angielskich-proszę.[/QUOTE] ENGLISH SPRINGER SPANIEL 3.04 PSY Kl.pośrednia SPRINGER NEST CAPPUCCINO SUKI Kl.szczeniąt SPRINGER NEST'S EVERBODY'S DARLING Kl.otwarta RUTHLESS MAC Z CZARNEGO DWORU Kl.championów AURORA FROM SPRINGER NEST 4.04 PSY Kl.szczeniąt SPRINGER NEST'S EBONY & IVORY Kl.otwarta AMADEUS FROM SPRINGER NEST SUKI Kl.otwarta RUTHLESS MAC Z CZARNEGO DWORU BON BON FROM SPRINGER NEST Kl.championów SPRINGER NEST COCO CHANEL Quote
Irviers Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Gratulacje dla wszystkich!! My jednak wybralismy Święta ;) może za rok? :) Czy mogłabym prosić o stawkę sznaucerów miniaturowych pieprz i sol? :) Quote
canossa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Brawa dla wszystkich którym udało sie zakończyć lub rozpocząć Championat węgier! Grtulacje dla Was! Czy może mi ktoś podac staweczkę American Staffordshire Terrier-ów :) http://www.canossa.prv.pl Quote
simbik Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Irviers']Gratulacje dla wszystkich!! My jednak wybralismy Święta ;) może za rok? :) Czy mogłabym prosić o stawkę sznaucerów miniaturowych pieprz i sol? :)[/QUOTE] ZWERGSCHNAUZER PFEFFERSALZ 3.04 PSY Kl.młodzieży LORD SINCLER VON DER GONDHAUZI Kl.championów SCHNAUZERDREAMS CATALUNYA TRIUMFANT SUKI Kl.baby HEJOLIGETI INFERNO Kl.otwarta DARK DOG KAMA-SZUTRA HEJOLIGETI CIKLAMEN ILDAJO'S DOCTOR BLONDY Kl.championów HOSSZUBEREKI-CSASZAR DREAMY Kl.weteranów EZUST GRANIT DUNDY DROPS 4.04 PSY Kl.młodzieży LORD SINCLER VON DER GONDHAUZI Kl.championów OXFORD DAI MEDICI SCHNAUZERDREAMS CATALUNYA TRIUMFANT SUKI Kl.baby HEJOLIGETI INFERNO Kl.otwarta DARK DOG KAMA-SZUTRA Kl.championów HOSSZUBEREKI-CSASZAR DREAMY Quote
simbik Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='canossa']Brawa dla wszystkich którym udało sie zakończyć lub rozpocząć Championat węgier! Grtulacje dla Was! Czy może mi ktoś podac staweczkę American Staffordshire Terrier-ów :) http://www.canossa.prv.pl AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER 3.04 PSY Kl.szczeniąt IMMNESS SONNY BOY OF BLACK ROYAL Kl.młodzieży GOOD HEART FIGHTER MAGIC LIKI ROYALE ALONZO SONNY BOY BACKWOODS STEELY ANGEL ARAMIS UNDERWAY ROCKSTONE Kl.pośrednia BONAMI LONG STEP CUBAKFALO AVE ALEX PATON KING OF RING'S Kl.otwarta ALONSO OF SWEET GANGLAND DAXTER'S STAFF DON GATTO GEORGETOWN'S IRISH TEA ROYAL COURT WINNING COLORS SPINMILL ARTEMISZ STONE VILLAGE SONS ALEX TIGER TATTOO'S AUSTIN TEXAS TIGER TATTOO'S X-MAN YELLOW YANKEES A CRAZY DOCTOR SUKI Kl.baby KRUSH BRENDA DEL VECCHIO Kl.szczeniąt AYALA OF GUARD'S GUARD GEORGETOWN'S JASMINE Kl.młodzieży BONNIE OF VALLEY KEEPER DEXTER'S STAFF EVERYBODY LOSE IT GOOD HEART FIGHTER PEARL JACK'S HEART ELISABETH PROUDLY BREED BOUND FOR GLORY ROCOCO FEKETE DOMINO STEELY ANGEL APHRODITHE TATAR'S IVY TIARA ROCKSTONE WHITE SALOON COMMING AND WINNING Kl.pośrednia AMINA OF VALLEY KEEPER GANG-STAFF LOOK AT ME TIGER TATTOO'S AGE OF INNOCENCE WILD BOAR KUNG FU PANDA Kl.otwarta BLAME IT ON THE DON OF DAFT RAPTORS GEORGETOWN'S EBONY & IVORY HOOWER DAM OF KO BO'S MONA LISA IMPERIAL LONE STAR PONY TONY RUSTLER CHEERY THE BAD GIRL WAYSIDE WROTH FRIDA Kl.championów BILLIE JANE OF DAFT RAPTORS KRUSH AN IMMORTAL BEAUTY Kl.weteranów IMPERIAL QUALITY PENTARETI MOTLEY MISS Quote
simbik Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='narisowa']GRATULUJEMY WSZYSTKIM !!! simbik - ależ Marcelek urósł ;) no fantastic chłopak !!! czy można prosić o field spaniele gr.VIII ? AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER 4.04 PSY Kl.szczeniąt MIRIAMSTAFF DEMON BOO Kl.młodzieży BENGAL OF SWEET GANGLAND GOOD HEART FIGHTER MAGIC SONNY BOY BACKWOODS UNDERWAY ROCKSTONE UP THE RIVER ROCKSTONE WAYWARD WYVERN ULTRA UNDERCOWER Kl.pośrednia BONAMI LONG STEP PATON KING OF RING'S Kl.otwarta ALONSO OF SWEET GANGLAND DAXTER'S STAFF DON GATTO GEORGETOWN'S IRISH TEA ROYAL COURT WINNING COLORS SPINMILL ARTEMISZ TIGER TATTOO'S AUSTIN TEXAS TIGER TATTOO'S X-MAN YELLOW YANKEES A CRAZY DOCTOR SUKI Kl.baby KRUSH BRENDA DEL VECCHIO Kl.młodzieży BONNIE OF VALLEY KEEPER DEXTER'S STAFF EVERYBODY LOSE IT GOOD HEART FIGHTER PEARL PROUDLY BREED BOUND FOR GLORY ROCOCO FEKETE DOMINO TIARA ROCKSTONE WHITE SALOON COMMING AND WINNING YARD BLASTER BARBARELLA Kl.pośrednia AMINA OF VALLEY KEEPER DONNA OF IRON EMPIRE GANG-STAFF LOOK AT ME TIGER TATTOO'S AGE OF INNOCENCE WILD BOAR KUNG FU PANDA Kl.otwarta BLAME IT ON THE DON OF DAFT RAPTORS GEORGETOWN'S EBONY & IVORY HOOWER DAM OF KO BO'S MONA LISA IMPERIAL LONE STAR PONY TONY RUSTLER CHEERY THE BAD GIRL WAYSIDE WROTH FRIDA Kl.championów KRUSH AN IMMORTAL BEAUTY Kl.weteranów IMPERIAL QUALITY PENTARETI MOTLEY MISS Quote
Kasienkaa214 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Polskie berneńczyki też poszalały :razz: Polskie suczki wzieły CACIB'a i ResCACIB'a :p;) gratulacje dla wszystkich naszych :) Quote
narisowa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 a ja mam jeszcze pytanko - ma ktoś może zdjęcia pudli dużych czarnych - chodzi mi głównie o suczkę z kl. młodzieży ? Quote
bety Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Gratulacje dla wszystkich!!!!!!! Dobre duszyczki - wędrowniczki możecie mi wrzucić staweczkę AKIT AMERYKAŃSKICH. Będę baaaaaaaaaaaardzo wdzięczna.:) Pzdr Quote
LadyDobermann Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Gratulacje dla wszystkich championow!!! mi co prowda nie udalo sie zdobyc championatow, ale za to je z mlodymi rozpoczelam, a pies pierwszego dnia zdobyl res cacib w bardzo silnej stawce... Quote
Recommended Posts