Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani wszyscy Dogomaniacy którzy pomagcie Luiskowi!!! Dziękuje WAM w imieniu tego małego łaciatka, bo naprawdę zasługuje na kochający dom. Jak wszystkie psiaki tutaj. Szczególnie Luis dziekuje Obraczusiowej za poprowadzenie za rączke po meandrach dogomanii , Malwi kochanej za cud bannerki, aniciehappy za wsparcie i szukanie domu po ludziach i wszystkim którzy jego wątek odwiedzaja
ściski od luisa
wiera

Posted

Witaj Awit!
Luis wciąż jest u nas. Nie jest mu oczywiście źle , bo bym skłamała tak twierdząc, dogadzamy mu jak mozemy. Szukamy wciąż dawnego pana , bo może Luisa jednak nie wyrzucił porządkując dom pzred świętami, ale szukamy też nowego kochającego domu. Jeśli masz pomysł na taki daj znak.Ja jeszcze w tym tygodniu dokonam kastracji tego łaciatka więc może nawet iśc do domku gdzie sa inne pieski. On zreszta by o takim marzył. Uwielbia zabawy z innymi psami i ze spaceru go ściagnąc do domu to wyczyn. Tak hula po polu z innymi pieskami, że aż miło popatrzeć.. Przyjazny jest dla wszystkich , z każdym by się bawił. Naprawdę rozczula mnie ten wesołek
pozdrawiam wierka

Posted

Obraczusku miła
powiedz co to znaczy ruszyć z ogłoszeniami? i jak to zrobić,żeby wpisując sięgdzieś móc wrzzucić banerka z Luiskiem do mojego wpisu ?
pozdrawiam

Posted

Musisz wejść w edycję profilu, tam jest coś takiego jak dodaj sygnaturę, wcześniej klikasz na banerek i prawym klawiszem myszy klikasz kopiuj i wtedy w miejscu sygnatury klikasz wklej. Ja sobie otwieram dwa okna, jedno tam gdzie jest ten banerek a drugie z edycją. I na końcu zapisz sygnaturę i już masz. Popóbuj a uda się. Chyba, że mętnie napisałam.

Posted

Dawałaś ogłoszenia o znalezieniu psa w okolicy gdzieś na słupach itp? W lecznicach? Sprawdzali czy nie ma czipa? Daj na www.zaginionepsy.waw.pl
Na paluch dzwoniłaś, że się przybłąkał i że jest u Ciebie?
A nie chcecie go zostawić, kotek się nie przyzwyczail?:-)

Posted

Mój staruszek kotek pała rządzą rozerwania Luisa na strzępy. Ciagle siedza oddzielnie. Już nawet miałam myśl,żeby je jakos zacząć socjalizowac ale nie wiem jak. Boje się schrzanić coś na poczatku. dodam,że kot jest 12 letni i ze schroniska, zawsze miał tendencje do pokazywania,że dom jest jego i przybysze wszyscsy precz!
Tak więc ciągle tego domku szukamy. ale gdyby się dogadały to ewentualnie....Ale jak to zrobić??????
macie jakieś znane osoby od zachowan zwierząt?? Wiem,ze czasem się udaje a czasem iestety nie. Moge popróbować ale błagam o poradzenie JAK PRZEKONAĆ KOTA DO PSA I ODWROTNIE?