Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wałbrzych Miki vel suprise

przez CASIA » 27 Gru 2009, 19:31
Dziś znaleziony w Wałbrzychu , błakający się po ulicy szczeniak okolo 4-6 miesiecy.
Mały na gwałt szuka DT - inaczej schron.. albo go łopatą , zastanawiam się co lepsze w naszych warunkach.

Teraz coś o Mikim(imie robocze)

spokojny , zrównoważony mimo młodego wieku.
Wie co to łożko , wykapany ,odrobaczony, wyczyszczony bo smierdział jak gnój- pcheł juz brak;]
Wielki brzuch z robalami miał chlopak...
Nie zna ruchu miejskiego lecz mimo to nie jest przerażony , raczej zainteresowany , nie panikuje.

Z psami dogaduje się bez problemu, daje grzebać sobie w misce , wszystkie czynnosći pielegnacyjne zniósł bez mrugniecia- pieknie się kapie

Awaryjnie jest u mnie , max dwa dni , nie mam warunków czasu i możliwości..
Na gwałt DT - w innym wypadku schronisko.

Oto Miki:

Posted

Kana napisał(a):
Jest cudowny....
Wyje jak zostaje sam?

na początku piszczał przez moment i próbował wyjść z klatki ale już naumiałam go że nie robi się takich rzeczy ;)

w dalszym ciągu Miki zachowuję czystość w domu,dopiero o 8 poszliśmy na spacer a w domu nie było żadnej wpadki ;)

Posted

domek sprawdzony.. Dziewczyna REWELACJA.. Rzadko spotyka się domy z tak zdrowym podejściem do adopcji i do wychowania psa..
Naprawdę świetnie mi się z nią rozmawiało.. Powiedziała, ze jak już bierze psa, to już do końca... nawet może ją pies pogryźć, a ona się nie poddaje...
Na półkach zdjęcia jej poprzednich zwierzaków...
Ma doświadczenie z amstafami, bo jej ex chłopak miał 3 i ona często je brała do rodziców (u których teraz mieszka...
No i przy okazji wyszło, że bardzo chętnie zostanie DT dla jakiegoś psiaka w razie awaryjnej sytuacji :multi:

Posted

No własnie juz Casia mi zdała relacje ze bardzo zadowolona jetes z wizyty:)

Ciesze się ze suprise bedzie mial rewelacyjny dom bo jak kazdy pies na taki zaslyguje , tym bardziej ze mignał sie o smierc pod kolami jakiegos auta.. a on ma zaledwie kilka miesiecy.

koniecznie musi nam zdawac relacje z rozwoju i przygód mlodego:)
bardzo sie ciesze ze wizyta owocna!:)

Posted

ASIORKU tu również Dziękuję Ci za sprawdzenie domku...

sorki dziewczyny ale dzisiaj ja już nie mam mocy nic więcej pisać i mysleć...

przyłapałam kloniki na wspólnym drzemaniu :evil_lol:

Posted

maluch w nowym domu,dzisiaj rano miał ze mną wycieczkę życia którą zniósł bez problemów i tak od godziny 13-tej stał się "krakowiakiem"!!!!!!!!!!!

Mikołajku nie rób tylko obciachu wioskowy maluchu ;)