CASIA&ttb Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wałbrzych Miki vel suprise przez CASIA » 27 Gru 2009, 19:31 Dziś znaleziony w Wałbrzychu , błakający się po ulicy szczeniak okolo 4-6 miesiecy. Mały na gwałt szuka DT - inaczej schron.. albo go łopatą , zastanawiam się co lepsze w naszych warunkach. Teraz coś o Mikim(imie robocze) spokojny , zrównoważony mimo młodego wieku. Wie co to łożko , wykapany ,odrobaczony, wyczyszczony bo smierdział jak gnój- pcheł juz brak;] Wielki brzuch z robalami miał chlopak... Nie zna ruchu miejskiego lecz mimo to nie jest przerażony , raczej zainteresowany , nie panikuje. Z psami dogaduje się bez problemu, daje grzebać sobie w misce , wszystkie czynnosći pielegnacyjne zniósł bez mrugniecia- pieknie się kapie Awaryjnie jest u mnie , max dwa dni , nie mam warunków czasu i możliwości.. Na gwałt DT - w innym wypadku schronisko. Oto Miki: Quote
CASIA&ttb Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 dodam z obserwacji że maluch nie załatwia się w domu(tfu tfu odpukać) i nie za bardzo lubi być w kennelku ;) Quote
CASIA&ttb Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Kana napisał(a):Jest cudowny.... Wyje jak zostaje sam? na początku piszczał przez moment i próbował wyjść z klatki ale już naumiałam go że nie robi się takich rzeczy ;) w dalszym ciągu Miki zachowuję czystość w domu,dopiero o 8 poszliśmy na spacer a w domu nie było żadnej wpadki ;) Quote
CASIA&ttb Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 wpadek sisiowo-koopkowych dalej nie zanotowano a maluch właśnie chrapie w pontonie z moja suką:D Quote
Asior Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 domek sprawdzony.. Dziewczyna REWELACJA.. Rzadko spotyka się domy z tak zdrowym podejściem do adopcji i do wychowania psa.. Naprawdę świetnie mi się z nią rozmawiało.. Powiedziała, ze jak już bierze psa, to już do końca... nawet może ją pies pogryźć, a ona się nie poddaje... Na półkach zdjęcia jej poprzednich zwierzaków... Ma doświadczenie z amstafami, bo jej ex chłopak miał 3 i ona często je brała do rodziców (u których teraz mieszka... No i przy okazji wyszło, że bardzo chętnie zostanie DT dla jakiegoś psiaka w razie awaryjnej sytuacji :multi: Quote
Apbt_sól Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 No własnie juz Casia mi zdała relacje ze bardzo zadowolona jetes z wizyty:) Ciesze się ze suprise bedzie mial rewelacyjny dom bo jak kazdy pies na taki zaslyguje , tym bardziej ze mignał sie o smierc pod kolami jakiegos auta.. a on ma zaledwie kilka miesiecy. koniecznie musi nam zdawac relacje z rozwoju i przygód mlodego:) bardzo sie ciesze ze wizyta owocna!:) Quote
CASIA&ttb Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 ASIORKU tu również Dziękuję Ci za sprawdzenie domku... sorki dziewczyny ale dzisiaj ja już nie mam mocy nic więcej pisać i mysleć... przyłapałam kloniki na wspólnym drzemaniu :evil_lol: Quote
Greven Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Jaki skarb!! Domek się szykuje, to dposz... ;) Quote
CASIA&ttb Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 maluch w nowym domu,dzisiaj rano miał ze mną wycieczkę życia którą zniósł bez problemów i tak od godziny 13-tej stał się "krakowiakiem"!!!!!!!!!!! Mikołajku nie rób tylko obciachu wioskowy maluchu ;) Quote
Kana Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Życzymy szczęścia pięknisiowi! Dopilnujesz kastracji? Quote
CASIA&ttb Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Kana napisał(a):Życzymy szczęścia pięknisiowi! Dopilnujesz kastracji? tak,na wiosnę/lato Mik bedzię odjajczany ;) Quote
Recommended Posts