gazzy Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Popytam znajomych . A na razie proszę wymiziać maleńką :) Quote
gazzy Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Popytam znajomych . A na razie proszę wymiziać maleńką :) Quote
Karinsien Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Cioteczki, na Allegro Tineczka jest obserwowana przez jedną osobę. Domyślam się, że nie ma co się cieszyć na zapas, ale może jednak... Quote
2010 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 NO to trzymajmy nadal mocno kciuki zadobre wieści, które kiedyś musza przecież nareście się pojawić. :loveu:Tinkaa wesoła , bo widzi na jedno oczko i nic ją nie boli.... A ta ranka może i troch e zasu wymaga...i regularnego zakrapiania...... Quote
Awit Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Tak tak, nie cieszmy sie niczym, prócz zdrowia Tineczki. Obserwatorze, obyś przestał spać po nocach i myślał obsesyjnie po całych dniach o suni:-) By w końcu Tinka stała się Twoim własnym psem Quote
gazzy Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Znalazłam jeden dt, płatny w Warszawie. I myślę , że to by było najlepsze rozwiązanie. W razie czego jest dr. Garncarz na miejscu. A drugi domek jest w wielkopolsce , pani ma goldena , dzisiaj da mi znać , bo miała porozmawiać z rodzicami czy się zgodzą. Jak się zgodzą to mamy dwa domki do wyboru dla Tinki - tylko nie wiem czy w Warszawie już psiaka nie mają. Jak coś suńka jest ogłoszona jeszcze na rottce - znajoma ją ogłosiła... To na tyle Ick - patrzyłam na mapie. Ta miejscowość to Wyrzysk. Leży na trasie między Piłą , a Bydgoszczą. Czyli kawał drogi od ciebie :) Quote
2010 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 CUdownie!!! :loveu:Dziękujemy !!! :loveu: Marchewa dzisiaj się na dogo odezwie ! A więc trzymamy mocno kciuki !! I czekamy na pomyślny rozwój wydarzeń . Quote
gazzy Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 No ja też mocno kciuki trzymam , mam nadzieje , że sobie za dużo nie liczą w tym domku ... Martwię się czy jak Tina tam pojedzie to czy dacie radę finansowo. Quote
2010 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Jasne, trzeba dowiedzieć się ile kosztuje ten płatny DT? MOże ten OBserwator z allegro się zgłosi..... Quote
gazzy Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 No oby się zgłosił. Tina to cudowna psina. Quote
MARCHEWA Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Gazzy,dzięki za pomoc;) Czekamy na info o tych domkach tymczasowych,jaki jest koszt i warunki. Quote
gazzy Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 W Warszawie dt jest to domek podobno w bloku. Nie znam rodziny , nie wiem co i jak. Wiem tylko , że dobrze opiekują się zwierzakami. Dałam ci numer smsem do domku w Warszawie , a Ty jak byś mogła zadzwoń i dopytaj się co i jak - bo trochę dziwnie wyglądałoby jakby 15latka załatwiała takie sprawy :) Mogliby nie wziąć mnie na serio. Tak jak pisałam , powołaj się na Annę Radwańską. To ona dała mi ten numer. Co do domu w wielkopolsce to czekam dalej na wieści. Dziewczyny nie ma na gadu. Jak coś będę wiedziała dam znać. Quote
gazzy Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Wyrzysk nie aktualny. Rodzinka po naradzie niestety nie może wziąć suni. Zostaje płatny dt w Warszawie. Quote
gazzy Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Wyrzysk nie aktualny. Rodzinka po naradzie niestety nie może wziąć suni. Zostaje płatny dt w Warszawie. Quote
2010 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 To znaczy DT w wielkoposce odpada....To ten wyrzysk w woj. wlkp. Quote
gazzy Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Podałam numer do dt w Warszawie MARCHEWIE. Ja jak coś dalej szukam. Jak coś się u kogoś zwolni to będzie miejsce dla Tiny , ale u wszystkich znajomych tymczasy pozajmowane. Nawet po kilka psiaków mają na tymczasie. Quote
2010 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Marchewa odpowie dopierow poniedziałek. Trzymamy mocno kciuki !!!!!!!!! Quote
MARCHEWA Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Do tego dt w Warszawie na razie nie dzwoniłam,bo jest szansa na domek dla Tinki. Rodzina znajomej szuka suni dla siebie,ich poprzenia odeszła w grudniu,miała 14 lat.Rodzina jest z okolic Ostrołęki,w Szczytnie mają być w weekend.Nie chcą decydować zanim nie zobaczą Tiny. Quote
Kinia1984 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 trzymam kciuki Tineczko...zaslugujesz na kochajacy domek:) Quote
Recommended Posts