Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

och szkoda, że nie odbierają; jak byłam "pacjentką" to rejestracja przekazywała mu info o telefonie i nawet oddzwonił po wszystkich pacjentach, może próbować wieczorem, zapytać czy ten telefon działa ? przepraszam , że się mądrzę;
konto też poproszę moze chociaż na jakie kropelki wpłacę

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczka próbuj i dzwoń na tę ntr. komórki 601 30 80 80!!! To sprawa bardzo pilna !!
‼ To wszystko się komplikuje....Trzymamy kciuki!!!
Zmień proszę tytuł !!! Tinka nie może wrócić do schronu...i do tego weta schr.
Czy nie można jej już zabrać aby mieć ją pod obserwacją??? To tylko 2,5 dnia....

Posted

a jak to jest z tym "śpiewaniem" Tiny ? czy ona się bardzo boi, czy płacze po opuszczeniu schroniskowej kuchni, czy tylko w samochodzie to jej się zdarzyło ? - pytam pod kątem tego ewentualnego tymczasu

Posted

Aldrumka napisał(a):
a jak to jest z tym "śpiewaniem" Tiny ? czy ona się bardzo boi, czy płacze po opuszczeniu schroniskowej kuchni, czy tylko w samochodzie to jej się zdarzyło ? - pytam pod kątem tego ewentualnego tymczasu

Moim zdaniem ona była tak podekscytowana tym wyjazdem,zamieszaniem wokół tego,że w samochodzie nie wiedziała już co ma ze sobą zrobić,skakała,rozrabiała,no i sobie zaśpiewała....ha,ha,ha.......ale nie przeszkadza jej jazda autem,to po prostu było coś nowego,nowi ludzie,nowe miejsce-ja tak myślę.A w kuchni z tego co wiem Tina zachowuje się jak szczeniak,zaczepia do zabawy,łasi się,poszczekuje na inne psy,po prostu jak dzieciak,nikt wcześniej ze schroniska nie mówił mi o takiej sytuacji ze spiewaniem,w samochodzie same byłyśmy w szoku.

Posted

Aldrumka napisał(a):

O rany ... pytasz pod kątem DT dla Tinki ?

Posted

Dziewczyny,to już jutro.....nie mogę normalnie funkcjonować,w nocy tez myślałam tylko o Tince.Wczoraj była u niej koleżanka,mówiła,że oczko napuchnięte,ale Tinka jest wesoła,bardzo dzielnie to znosi kruszynka