Karinsien Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ja ogłaszam cały czas sunię na Allegro i na Goldenline. Quote
Vlk Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ojeju jaka ślicznota. Wyrosła na piękną, młodą damulkę. Jak jej pysio wyszlachetniał, no piękności piękności. A widzę, że z oczkiem lepiej :) Dawno tu mnie nie było niestety... no i widzę, że to oczko zmniejszone i wygląda w porządku. Moje serce się raduje :) Quote
MARCHEWA Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Wczoraj nie udało mi się zabrać Tinki na spacer,żeby porobić fotki,wróciłam z Olsztyna jak było już ciemno,może w tygodniu mi się uda. Co do ogłoszeń to ja ją ogłaszam cały czas na ale.gratce. Tymczasu domowego szukałam,jeden domek odmówił z obawy o zarażenie wirusem innych psów.Na razie Tinka jest w kuchni,wczoraj pytałam czy w najbliższym czasie ma przejść na ogólne boksy,ale na razie jeszcze nie planują takiej zmiany. Quote
mysza 1 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='MARCHEWA']Wczoraj nie udało mi się zabrać Tinki na spacer,żeby porobić fotki,wróciłam z Olsztyna jak było już ciemno,może w tygodniu mi się uda. Co do ogłoszeń to ja ją ogłaszam cały czas na ale.gratce. Tymczasu domowego szukałam,jeden domek odmówił z obawy o zarażenie wirusem innych psów.Na razie Tinka jest w kuchni,wczoraj pytałam czy w najbliższym czasie ma przejść na ogólne boksy,ale na razie jeszcze nie planują takiej zmiany.[/QUOTE] Gdyby były takie plany, napisz koniecznie. Wkleicie tekst i dane kontaktowe do ogłoszeń? Poogłaszam ślicznotkę. Quote
MARCHEWA Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='mysza 1']Gdyby były takie plany, napisz koniecznie. Wkleicie tekst i dane kontaktowe do ogłoszeń? Poogłaszam ślicznotkę. W mojej ale.gratce jest tekst,który można skopiować; http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3349311_8_mies_sunia_prosi_o_dom.html Bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Tiny;) Quote
Awit Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Tineczko siedź w tej kuchni póki do domku nie pójdziesz..... A to kuchnia w której gotuje się posiłki dla psiaków? Quote
MARCHEWA Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Tina ma jechać do dt razem z 2 innymi psiakami z naszego schroniska,wszystko to organizuje Teresa Borcz,która była w poniedziałek u nas i osobiście poznała Tinkę. Quote
Kinia1984 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Pani Teresa jak zwykle niezastąpiona:) super ze Tina jedzie:) Quote
Karinsien Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jakie dobre wieści!!! Bardzo się cieszę za małą Tinkę. Teraz będzie mogła spokojnie poczekać na swój domek. Mam nadzieję, że ten domek szybko się znajdzie. Jak już będą nowe zdjęcia i aktualna informacja o Tince, to poproszę. Zrobię Allegro, które wczoraj się skończyło. Quote
Awit Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Woooooooow!!!! Gdzie Tineczka jedzie? Gdzie Teresa zabiera Tineczkę?? Kochane maleństwo opuści schronisko:-) Quote
kas999 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 A gdzie jest Tina ogłaszana? Bo ja mogę jej wykupić ogłoszenie na tym bazarku http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03 tylko potrzebne są >zdjęć (w ilości od 1 do max 6) >opisu (najlepiej jeden dłuższy do 1000 znaków- może być więcej; drugi krótszy do 300 znaków) >kontakt (mail- na który będą linki do aktywacji oraz numer telefonu) >informacje o dowozie, szczepieniach, kastracji itp. Poproszę na maila kasienka88@gazeta.pl i wtedy od razu wykupie. To są 74 ogłoszenia może ktoś Tinkę wypatrzy. Quote
MARCHEWA Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Nie pisałam wcześniej,bo nic nie mogłam zrobić na dogo od kilku dni. Tina nadal siedzi w schronisku i nie wiem kiedy dokładnie pojedzie do dt,a póki co szukam jej domu. W niedzielę byłyśmy na spacerku,Tina gania jak szalona,to wulkan energii,który nie ma możliwości wyganiania się w schronisku tak jakby chciała. Tina: Quote
MARCHEWA Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
MARCHEWA Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='kas999']A gdzie jest Tina ogłaszana? Bo ja mogę jej wykupić ogłoszenie na tym bazarku http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03 tylko potrzebne są >zdjęć (w ilości od 1 do max 6) >opisu (najlepiej jeden dłuższy do 1000 znaków- może być więcej; drugi krótszy do 300 znaków) >kontakt (mail- na który będą linki do aktywacji oraz numer telefonu) >informacje o dowozie, szczepieniach, kastracji itp. Poproszę na maila kasienka88@gazeta.pl i wtedy od razu wykupie. To są 74 ogłoszenia może ktoś Tinkę wypatrzy. Tina na pewno ma ogłoszenie na ale,gratce i w nim jest tekst i kontakt do innych ogłoszeń: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3349311_8_mies_sunia_prosi_o_dom.html Za każdą pomoc w ogłaszaniu Tiny bardzo dziękuję;) Quote
kas999 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Marchewa ok, to ja Tinkę poogłaszam. Tylko tak: jak myślicie, któe zdięcia wybrać (maks. 6) i jeszcze napisze ktoś jakiś dłuższy, porywający tekst do 1000 znaków? Ja zdecydowanie nie jestem humanistyczną duszą :) ? Quote
MARCHEWA Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 I jeszcze kilka fotek;) Tutaj z koleżanką z którą razem siedzą w kuchni: Quote
MARCHEWA Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='kas999']Marchewa ok, to ja Tinkę poogłaszam. Tylko tak: jak myślicie, któe zdięcia wybrać (maks. 6) i jeszcze napisze ktoś jakiś dłuższy, porywający tekst do 1000 znaków? Ja zdecydowanie nie jestem humanistyczną duszą :) ? Wielkie dzięki. Co do zdjęć,to może któreś z tych co dzisiaj wstawiłam,są najnowsze i Tinka ładnie się na nich prezentuje;) A tu Tina na kolankach u znajomej: Quote
shadow1 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 :mad:ciekawe,że tam nie ma śniegu.U mnie jeszcze całe zwały leżą i co noc dopaduje :angryy: A Tina cudna jest :loveu: Quote
MARCHEWA Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 shadow1 napisał(a)::mad:ciekawe,że tam nie ma śniegu.U mnie jeszcze całe zwały leżą i co noc dopaduje :angryy: A Tina cudna jest :loveu: Ano nie ma śniegu...wreszcie czuć wiosną;) na spacerku z Tiną nawet słonko czasem zza chmurek wychodziło,ale jak Tinka już sie wybiegała i pozowała do zdjęć schowało się niestety. Quote
mysza 1 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Pieknie jest umaszczona, dokładnie tak jak moja sunia, nawet bardzo są podobne, tylko moja się troszkę zaokrągliła po sterylce ;) Quote
Awit Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Śliczna Tineczka. Ale miała jechac do DT gdzieś załatwianego przez Teresę Borcz...? Quote
kas999 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ja załatwię dla Tiny ogłoszenia, tylko najwcześniej w poniedziałek. Teraz niestety cierpię na brak czasu na cokolwiek. Quote
2010 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Fajne fotki naszej :loveu:ślicznotki ? Coraz ładniejsza...:lol: Quote
Recommended Posts