Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojeju jaka ślicznota. Wyrosła na piękną, młodą damulkę. Jak jej pysio wyszlachetniał, no piękności piękności. A widzę, że z oczkiem lepiej :) Dawno tu mnie nie było niestety... no i widzę, że to oczko zmniejszone i wygląda w porządku. Moje serce się raduje :)

Posted

Wczoraj nie udało mi się zabrać Tinki na spacer,żeby porobić fotki,wróciłam z Olsztyna jak było już ciemno,może w tygodniu mi się uda.

Co do ogłoszeń to ja ją ogłaszam cały czas na ale.gratce.

Tymczasu domowego szukałam,jeden domek odmówił z obawy o zarażenie wirusem innych psów.Na razie Tinka jest w kuchni,wczoraj pytałam czy w najbliższym czasie ma przejść na ogólne boksy,ale na razie jeszcze nie planują takiej zmiany.

Posted

[quote name='MARCHEWA']Wczoraj nie udało mi się zabrać Tinki na spacer,żeby porobić fotki,wróciłam z Olsztyna jak było już ciemno,może w tygodniu mi się uda.

Co do ogłoszeń to ja ją ogłaszam cały czas na ale.gratce.

Tymczasu domowego szukałam,jeden domek odmówił z obawy o zarażenie wirusem innych psów.Na razie Tinka jest w kuchni,wczoraj pytałam czy w najbliższym czasie ma przejść na ogólne boksy,ale na razie jeszcze nie planują takiej zmiany.[/QUOTE]
Gdyby były takie plany, napisz koniecznie.

Wkleicie tekst i dane kontaktowe do ogłoszeń? Poogłaszam ślicznotkę.

Posted

Tina ma jechać do dt razem z 2 innymi psiakami z naszego schroniska,wszystko to organizuje Teresa Borcz,która była w poniedziałek u nas i osobiście poznała Tinkę.

Posted

Jakie dobre wieści!!!
Bardzo się cieszę za małą Tinkę. Teraz będzie mogła spokojnie poczekać na swój domek. Mam nadzieję, że ten domek szybko się znajdzie. Jak już będą nowe zdjęcia i aktualna informacja o Tince, to poproszę. Zrobię Allegro, które wczoraj się skończyło.

Posted

A gdzie jest Tina ogłaszana? Bo ja mogę jej wykupić ogłoszenie na tym bazarku
http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03
tylko potrzebne są
>zdjęć (w ilości od 1 do max 6)
>opisu (najlepiej jeden dłuższy do 1000 znaków- może być więcej; drugi krótszy do 300 znaków)
>kontakt (mail- na który będą linki do aktywacji oraz numer telefonu)
>informacje o dowozie, szczepieniach, kastracji itp.

Poproszę na maila kasienka88@gazeta.pl i wtedy od razu wykupie. To są 74 ogłoszenia może ktoś Tinkę wypatrzy.

Posted

Nie pisałam wcześniej,bo nic nie mogłam zrobić na dogo od kilku dni.

Tina nadal siedzi w schronisku i nie wiem kiedy dokładnie pojedzie do dt,a póki co szukam jej domu.
W niedzielę byłyśmy na spacerku,Tina gania jak szalona,to wulkan energii,który nie ma możliwości wyganiania się w schronisku tak jakby chciała.
Tina:

Posted

[quote name='kas999']A gdzie jest Tina ogłaszana? Bo ja mogę jej wykupić ogłoszenie na tym bazarku
http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03
tylko potrzebne są
>zdjęć (w ilości od 1 do max 6)
>opisu (najlepiej jeden dłuższy do 1000 znaków- może być więcej; drugi krótszy do 300 znaków)
>kontakt (mail- na który będą linki do aktywacji oraz numer telefonu)
>informacje o dowozie, szczepieniach, kastracji itp.

Poproszę na maila kasienka88@gazeta.pl i wtedy od razu wykupie. To są 74 ogłoszenia może ktoś Tinkę wypatrzy.

Tina na pewno ma ogłoszenie na ale,gratce i w nim jest tekst i kontakt do innych ogłoszeń:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3349311_8_mies_sunia_prosi_o_dom.html

Za każdą pomoc w ogłaszaniu Tiny bardzo dziękuję;)

Posted

Marchewa ok, to ja Tinkę poogłaszam. Tylko tak:
jak myślicie, któe zdięcia wybrać (maks. 6)
i jeszcze napisze ktoś jakiś dłuższy, porywający tekst do 1000 znaków? Ja zdecydowanie nie jestem humanistyczną duszą :) ?

Posted

[quote name='kas999']Marchewa ok, to ja Tinkę poogłaszam. Tylko tak:
jak myślicie, któe zdięcia wybrać (maks. 6)
i jeszcze napisze ktoś jakiś dłuższy, porywający tekst do 1000 znaków? Ja zdecydowanie nie jestem humanistyczną duszą :) ?
Wielkie dzięki.
Co do zdjęć,to może któreś z tych co dzisiaj wstawiłam,są najnowsze i Tinka ładnie się na nich prezentuje;)

A tu Tina na kolankach u znajomej:

Posted

shadow1 napisał(a):
:mad:ciekawe,że tam nie ma śniegu.U mnie jeszcze całe zwały leżą i co noc dopaduje :angryy:
A Tina cudna jest :loveu:

Ano nie ma śniegu...wreszcie czuć wiosną;) na spacerku z Tiną nawet słonko czasem zza chmurek wychodziło,ale jak Tinka już sie wybiegała i pozowała do zdjęć schowało się niestety.