Manu Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Trafiłam na końcówkę... Ciekawe... grenlandy tam były tez.... 8) ...tylko psów szkoda... Quote
szybszy_od_dylizansu Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Dlaczego szkoda? Lepiej żeby mieszkały w paryskim mieszkaniu lub były przywiązane do grzejnika przez 2 lata? Quote
Manu Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Ale by żyły...? :roll: Ty podajesz druga skrajność, a mnie chodziło po prostu o te psiaki, co padły... :( Quote
szybszy_od_dylizansu Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 W filmie było powiedziane , że psy mają zapewnione ciekasze życie bo jak podano przykłady np. jeden mieszkał w mieszkaniu patyskim a drugi był uwiązany do kaloryfera przez dwa lata. Jeśli to ma być lepsze życie to te psy chyba wolałby umrzeć pracując w zaprzęgu. Quote
---------- Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 A nie mozna bylo tak, zeby mialy ciekawsze i dluzsze zycie? Nie musieli ich tak forsowac, zeby az padly :evil: Ja sie z czyms takim nigdy nie pogodze! 0X Quote
Manu Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 A musiało byc tak, ze miały tylko wybór "albo-albo"....? :( Quote
Recommended Posts