Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Wystawa w Gdańsku była bardzo udana ,atmosfera super.Mogliśmy zobaczyć pierwszy raz nasza cotoneczka SALLY na ringu,jest piękna!!!!!No i Nasz Ben też pokazał się super na swojej pierwszej wystawie halowej ,jeszcze w kl.Szczeniat.

Posted

Jaki sliczny chłopak ! Gdybyś nie napisała że Sally to cotoneczka to pogratulowalabym pieknej hawaneczki hi hi . Generalnie czym one sie roznia , nie chce mi sie porównywać wzorcow , napiszcie tak na chlopski rozum jak je rozpoznać .

Posted

rodzice napisał(a):
Jaki sliczny chłopak ! Gdybyś nie napisała że Sally to cotoneczka to pogratulowalabym pieknej hawaneczki hi hi . Generalnie czym one sie roznia , nie chce mi sie porównywać wzorcow , napiszcie tak na chlopski rozum jak je rozpoznać .

No ja tez mam jakies dzikie fazy nie odróżniam cottona od Hawańczyka ...

• 4 weeks later...
Posted

Tak to juz jest u hawańczyków , rózne kolorki się rodzą pomimo że rodzice jasnego kolorku to czarne się zdarzają , Meisunia ciemna ,a miocik białasków. I to lubie najbardziej w tej rasie ,nigdy nie wiem jakie się kolorki urodzą.Moje szczeniaczki jada jutro na przegląd miotu i już niedługo będa Nas opuszczać ,teraz jest wesoło i gwarno.

Posted

Dzisiaj mielismy przegląd miotu ,cotonów i hawańczyków.To była wyprawa 12 szczeniat , wszystkie zgryz nożycowy (pieski jąderka na miejscu) a Nasze trzy damy piękne :evil_lol:Już od czwartku maluszki opuszczaja Nasz dom, smutno będzie w BB.