bursztynki Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Maluszki Julci skończyły już 8 tyg i opuszczają naszą hodowle,jest wolna śliczna dziewczynka czarna podpalana i kremowy chłopczyk. Quote
Hawanka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='bursztynki']Maluszki Julci skończyły już 8 tyg i opuszczają naszą hodowle,jest wolna śliczna dziewczynka czarna podpalana i kremowy chłopczyk. Ja jak zwykle jestem za jasnymi hawanami TA sunia jest sliczna i wydaje mi sie ze bedzie miała piękny prosty włos :) Quote
havany67 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 chetnie bym kupiła takiego sobowtóra Benka Quote
Hawanka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 havany67 napisał(a):chetnie bym kupiła takiego sobowtóra Benka nie jest Pan/i pierwsza mi Benuś tez sie podoba Quote
bursztynki Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 No to my też się pochwalimy,Nadin Białe Bursztynki (w domu Nutka -bo pieknie rozmawia) około 20 grudnia spodziewA SIĘ SWOICH PIERWSZYCH DZIECIACZKÓW ,MAM NADZIEJE ŻE BEDĄ ZDROWE I PIĘKNE TAK JAK RODZICE................. Quote
Hawanka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 bursztynki napisał(a):No to my też się pochwalimy,Nadin Białe Bursztynki (w domu Nutka -bo pieknie rozmawia) około 20 grudnia spodziewA SIĘ SWOICH PIERWSZYCH DZIECIACZKÓW ,MAM NADZIEJE ŻE BEDĄ ZDROWE I PIĘKNE TAK JAK RODZICE................. no to trzymamy kciuki za piekne i zdrowe dzieciaczki :) Quote
rodzice Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Poród równo z Meisunia . Ale się bedzie dzialo ho ho ! Quote
Hawanka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 rodzice napisał(a):Poród równo z Meisunia . Ale się bedzie dzialo ho ho ! no to bedzie podwójne szczescie :loveu: za meisi tez trzymam kciuki zeby zdrowe szczeniaczki urodziła :) Quote
bursztynki Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 rodzice napisał(a):Poród równo z Meisunia . Ale się bedzie dzialo ho ho ! Ula , ale w tym roku będą Święta Bożego Narodzenia Quote
rodzice Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ja już jedne takie swięta miałam 24 grudnia godzina 18,05 wigilia u mnie w domu , siadamy do stolu i zaczyna sie poród . Ale bylo emocji ! Ja latalam między kuchnia , salonem a porodówka , dzieci pilnowały psa i jak krzyczały zaczyna sie to ja pedzilam na dół . O matko po prostu istne szaleństwo . Quote
bursztynki Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 rodzice napisał(a):ja już jedne takie swięta miałam 24 grudnia godzina 18,05 wigilia u mnie w domu , siadamy do stolu i zaczyna sie poród . Ale bylo emocji ! Ja latalam między kuchnia , salonem a porodówka , dzieci pilnowały psa i jak krzyczały zaczyna sie to ja pedzilam na dół . O matko po prostu istne szaleństwo . Czyli jak to sie mówi powtórka z rozrywki................ Quote
bursztynki Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 A to najmłodsza hawanka w naszym domu Zuzanka Quote
Beata+Barbie Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Śliczniutka panienka :loveu::loveu: Quote
bursztynki Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Wczoraj Nasza Nadin (Nutka) urodziła swoje pierwsze szczeniaczki.Spisała się świetnie ,sama sobie poradziła ,ja tylko ją obserwowałam i byłam pełna podziwu ,dla młodej mamusi.Pierwszy szczeniaczek urodził się o 17,24 chłopczyk bezowy waga 176 g,drugi chłopak o godz 17,46- ważył 177g ,trzeci również chłopczyk złoty ważył tylko 133g o godz 18.37, i o 19,19 urodziła sie suczka czarna z brazem ,dziewczynka ważyła 175 g.Nutka ma cztery śliczne hawańczyki sa grzeczne i ciągna cycuchy.Mamy az cztery prezenciki pod choinkę. Quote
Cezus80 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 wow jak kolorowo !!!! gratki , gratki ale ten "Mikołaj " hojny w tym roku Quote
Hawanka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Cezus80 napisał(a):wow jak kolorowo !!!! gratki , gratki ale ten "Mikołaj " hojny w tym roku Oj tak hojny :D Gratki:) Quote
Recommended Posts