tigerowa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Witam wszystkich dogomaniaków :multi: ! Może na początek o mnie .. Mam na imię Klaudia, mam 13 lat, jestem brudetką o długich włosach, chodzę do 1 gim. Teraz coś o moim psiaku :eviltong: . TIGER, jest to mix (niby) labradora retrievera z czymś tak jeszcze :roll: . Większość mówi, iż pysk ma po dobermanie :diabloti: . Został wzięty z Zielonogórskiego schroniska jako ok.3 miesięczny psiak . Tak oto u babci pojawił się pies (niestety, ze względu, że mama nie tolerowała psów - alergia, pies jest u babci) . Uwaga ! Prawa autorskie są zastrzeżone ! :mad: Quote
Talia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Witam :) Sunia jest śliczna :) Tylko po co ta kolczatka? Wystarczy trochę tresury... Quote
tigerowa Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Talia - wiesz, pies jest mojej babci, a ona go nie utrzymuje ;) . Niestety, ja mieszkam na drugim końcu miasta, kiedy mogę, to przyjeżdżam na weekendy do babci i tresuję go .. :D . Wiesz, do tego jeszcze siostra czasami mi pomaga, bo nad nim czasami nie można zapanować. Na spacerach czasami dostaje takiego szału, że przez niego miałam 3 szwy na nodze & 2 na ręce :roll: . Wytresować go trudno, chodź robię wszystko co mogę, by go wychować. Wiesz, jeżeli chodzi o sztuczki, to jest idealny :loveu: . Wszysatkie sztuczki łapie w ekspresyjnym tempie i jest ok :cool3: . Tylko chodzi o tą kolczatkę :-( . Wiesz, miał już szelki, które przy jego ciągnięciu się rozwaliły :crazyeye: oraz łańcuszek, który się rozwalił, kiedy rwał się do psa . Dzięki za odwiedzinki :multi:. Quote
tigerowa Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Talia - to nie suczka, tylko PIES ! ;) Bettylion - dzięki za odwiedziny i zapraszamy ponownie :D Quote
tigerowa Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 A jutro będą MOŻE nowe fotkiiii :D Quote
Recommended Posts