Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Ktoś zalicytował psiaki - nie wiem czy mam odwołać ofertę? Na PW podam dane tej osoby, bo nie wiem co zrobić.

Nie odwołuj oferty.

Podaj mi dane, moze to ten sam świr, co poprzednio.

Dane w allegro sa na Klaudię?

Posted

Proszę nic nic odwoływać, Jutro przyjeżdżają Państwo z Bielska, ale reszta jest ten wcześniejszy facet nie wypał. Umówiłem się z Klaudią,że nie wydam maluchów byle komu.

Posted

Zadzwoniłam do tej kobiety, która zalicytowała - poprosiła o odwołanie oferty, bo jej sytuacja z dnia na dzień się zmieniła i nie czuje się na siłach adoptować szczeniaka... No to odwołałam. :roll:

Posted

Przepraszam ,że tak długo nie odzywałem się i nie pislem w sprawie maluchów, ale nie mialem dostępu do kompa z internetem. Więc tak. Został się tylko chłopak. Dziewczynki już w domach i to takich jak marzenie. Chłopak jest i czeka na dobry domek. Jest największym rozrabiaką z całej gromadki nie straszne mu nawet bardzo wielkie psy. Zaczepia i bawi się jakby nigdy nic.
Odnośnie prośby zdjęcia rodziców to pytanie do Klaudii, sle chyba nie możliwe i chyba już nie trzeba szybko znajdzie się domek i pójdzie do swojego kochanego domku.

Posted

Bjuta napisał(a):
Znowu ktoś zalicytował... Co za ludzie!

Allegro kończy się za dwie minuty. Było 7455 wejść. 3 osoby kliknęły - a Lato pewnie na lodzie, tak?

Posted

Nie, za każdym razem wysyłałam mail do licytujących - zostawiałam parę godzin na odpowiedź, której nie było i usuwałam oferty. To znaczy ta babeczka tylko odpowiedziała, że chciała adoptować, ale nie może. Allegro się więc skończyło. To jaka jest sytuacja? Czy Lato ciągle bez domku? Czy mogę prosić o więcej zdjęć? Głupio wznawiać allegro z jedną fotką.

Posted

Nikt się nie odzywał w sprawie szczeniorka, Klaudia mówiła,że do niej też nikt nie dzwonił. Kochani roześlijcie wici wśrod znajomych. telefony z ogłoszeń w większości to głupie żarty i kpiny