OlaLola Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Również trzymam kciuki ;) i wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Was i psiaków :) Quote
OlaLola Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Również trzymam kciuki ;) i wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Was i psiaków :) Quote
wikuwiku Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Facet się nie odezwał, za alegro czyni cuda dziś były kolejne telefony z Bielska i nie tylko ludziska dopytują się i umawiają na rozmowy. Quote
Bjuta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ktoś zalicytował psiaki - nie wiem czy mam odwołać ofertę? Na PW podam dane tej osoby, bo nie wiem co zrobić. Quote
zerduszko Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Bjuta napisał(a):Ktoś zalicytował psiaki - nie wiem czy mam odwołać ofertę? Na PW podam dane tej osoby, bo nie wiem co zrobić. Nie odwołuj oferty. Podaj mi dane, moze to ten sam świr, co poprzednio. Dane w allegro sa na Klaudię? Quote
wikuwiku Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Proszę nic nic odwoływać, Jutro przyjeżdżają Państwo z Bielska, ale reszta jest ten wcześniejszy facet nie wypał. Umówiłem się z Klaudią,że nie wydam maluchów byle komu. Quote
Bjuta Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zadzwoniłam do tej kobiety, która zalicytowała - poprosiła o odwołanie oferty, bo jej sytuacja z dnia na dzień się zmieniła i nie czuje się na siłach adoptować szczeniaka... No to odwołałam. :roll: Quote
LILUtosi Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Wykonała ruch pod wpływem chwili i emocji. Quote
Bjuta Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dostałam prośbę na allegro o zdjęcia rodziców maluchów - czy to jest możliwe? Quote
wikuwiku Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Przepraszam ,że tak długo nie odzywałem się i nie pislem w sprawie maluchów, ale nie mialem dostępu do kompa z internetem. Więc tak. Został się tylko chłopak. Dziewczynki już w domach i to takich jak marzenie. Chłopak jest i czeka na dobry domek. Jest największym rozrabiaką z całej gromadki nie straszne mu nawet bardzo wielkie psy. Zaczepia i bawi się jakby nigdy nic. Odnośnie prośby zdjęcia rodziców to pytanie do Klaudii, sle chyba nie możliwe i chyba już nie trzeba szybko znajdzie się domek i pójdzie do swojego kochanego domku. Quote
LILUtosi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 :eviltong: Hehe, stawiam że został jesień, bo ten biszkopt jest przeuroczy. Quote
Klaudus__ Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Został lato :) Dziwne... Bo najwięcej zapytań miałam właśnie o Niego! Jest wspaniał ! ;-) Quote
Bjuta Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Bjuta napisał(a):Znowu ktoś zalicytował... Co za ludzie! Allegro kończy się za dwie minuty. Było 7455 wejść. 3 osoby kliknęły - a Lato pewnie na lodzie, tak? Quote
Klaudus__ Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Było dzisiaj kilka telefonów w Jego sprawie, po zapoznaniu z procedurą adopcjii, odesłałam po dalsze informacje na temat chłopczyka do Rafała ;) Quote
zerduszko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Bjuta napisał(a):Allegro kończy się za dwie minuty. Było 7455 wejść. 3 osoby kliknęły - a Lato pewnie na lodzie, tak? Ale prosiłaś kogoś o przelicytowanie? Quote
Bjuta Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Nie, za każdym razem wysyłałam mail do licytujących - zostawiałam parę godzin na odpowiedź, której nie było i usuwałam oferty. To znaczy ta babeczka tylko odpowiedziała, że chciała adoptować, ale nie może. Allegro się więc skończyło. To jaka jest sytuacja? Czy Lato ciągle bez domku? Czy mogę prosić o więcej zdjęć? Głupio wznawiać allegro z jedną fotką. Quote
wikuwiku Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nikt się nie odzywał w sprawie szczeniorka, Klaudia mówiła,że do niej też nikt nie dzwonił. Kochani roześlijcie wici wśrod znajomych. telefony z ogłoszeń w większości to głupie żarty i kpiny Quote
Recommended Posts