Klaudus__ Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Cztery maleńkie dzieciątka... Zamiast mieszkać w ciepłym domu, u boku ludzi, którzy Je ropieszczają... Tulą... Całują... Mieszkają w chlewie... Jest tam przeszywająco zimno - wiatr hula... A One tam wtulone w siebie... Opiekuje się Nimi tylko mamusia... I to dzięki Niej mają co jeść... Są kochane i piękne... Jakbym tylko mogła to je zabieram... Ale aktualnie nie mam możliwości... Mężczyzna u którego mieszkają powiedział,że musi je zabić, bo Mu przeszkadzają. I,że jak ktoś jeszcze chce to ma sobie jakiegoś wziąść. Rozmawiałam z siostrą tego chłopa. Obiecała,że nie da Im krzywdy zrobić. Zawiozłam im jedzonko. Dzisiaj albi jutro pojadę zawieźć jeszcze. Bardzo Was proszę o wszelką pomoc... Matko jakie One są boskie!! Quote
Kama & Diana Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ojej! ależ one są śliczne. Za wszelką cene walcz by nie zostały zabite !!!:-(:-(:-(:-( Quote
basia0607 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Dziewczynie trzeba pomóc ! Znam chłopską mentalność . Psy jajek nie znoszą mleka nie dają. Teraz karmi je suka, nic go narazie nie kosztują ale gdy suka niebawem zacznie od nich uciekać i przestanie karmić facet zrobi to co obiecał. Quote
obraczus87 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 trzeba napisac na innych watkach, zaprosic cioteczki i wujkow Quote
Klaudus__ Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Ta siostra powiedziała,że On już kilkarkrotnie wybierał się na 'władanie życiem' jednak zawsze zdążyła je zamknąć. Mam rodzinę w miejscowości, gdzie znajdują się szczeniaki, ta kobieta pracuje w przedszkolu, podobno jest wiarygodna... Jednak Jej brat to nie tylko alkoholik,ale też jest już notowany... Boję się,że któregoś dnia może nie zdążyć. Ale będę dowoziła tam jedzenie, więc i na oku będę będę je miała... Są doprawdy kochane... Quote
OlaLola Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Trzeba je umieścić w metrze, zawsze jest odzew i szybko domki się znajdują... :) Ogłoszenia też potrzebne... Do kogo kontakt w ogłoszeniach do Ciebie klaudus?? I na jakie psiaki wyrosną ? duże małe?? Quote
halbina Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 na razie mogę tylko porozsyłać wątek... śliczne... jak wygląda mamusia? jak jest duża? Quote
mamanabank Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Właśnie, jak wygląda matka szczeniąt? Quote
Klaudus__ Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Kontakt jak najbardziej na mnie: tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl gg: 3964166 Mama mniejsza niż do kolan - tata podobno 'ala' pekińczyk. Chociaż mi One wyglądają na mieszankę z jakimś bullowatym. Nie pozwolono mi zrobić mamie zdjęć. Była zamknięta w chlewie, a szczeniaki mi pojedynczo wynoszono. Było ich 5 jednak jeden już został wydany. Będę się starała dowiedzieć gdzie... Żeby sprawdzić czy na łańcuchu nie wylądował... Quote
zerduszko Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Klaudia skąd Ty tych ludzi bierzesz? Co za :angryy: Quote
zmierzchnica Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Banery na szybko (jak trzeba to coś zmienię wieczorem, wiem, że czcionka trochę nieczytelna się zrobiła): Quote
Klaudus__ Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Zerducho - nie wiem... Ale jak zobaczyłam te kruszynki w tym chlewiku... Pikawa mi normalnie do końca popękała... Jakbym nie miała takiej sytuacji jaką mam - już by u mnie siedziały, chociaż w garażu... Ale bezpieczne... Ale teraz nie mogę Ich zabrać... Zawiozłam koc i jedzonko... Dziękuję za bannerki! Nic nie trzeba zmieniać... Jak dobrze,że są... :Rose: Quote
Ola la Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Zrobilam maluchom cafeanimala. http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Sliczne-szczenieta-uratuj-choc-jednego,6505 nie wiem tylko jakiej sa plci?Napisalam ,ze sa i chlopcy i dziewczynki ;) Quote
OlaLola Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Jak jest Ola la to będzie i metro :):modla::modla::modla::modla::modla: To ja już jestem spokojna o szczeniaczki:happy1: Quote
nika28 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 OlaLola napisał(a):Jak jest Ola la to będzie i metro :):modla::modla::modla::modla::modla: To ja już jestem spokojna o szczeniaczki:happy1: Zgadza się :) Z metra będzie dużo ludzi dzwonić ;) Quote
Ola la Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 cioteczki :oops: tez wierze,ze bedzie Metro albo chociaz odzew z cafeanimal.;) Napewno bedzie duzo chetnych oby tylko w tym chlopie nie znalazlo sie tyle "checi" by pozbyc sie maluchow. Kurcze fajnie byloby tez wysterylizowac ich mamusie...marzenia.:shake: Quote
nika28 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ola la napisał(a): Kurcze fajnie byloby tez wysterylizowac ich mamusie...marzenia.:shake: Nawet trzeba by było ją ciachnąć... No bo my znajdziemy domki dla tych, a za chwile będą kolejne... I tak w kółko :-( Quote
Bjuta Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 A psiaki są w Pszczynie, tak? Jakie podać województwo w allegro? Quote
Klaudus__ Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Pierwsze zdjęcie to chłopak drugie - dziewczynka trzecie - chłopak czwarte - dziewczynka Bardzo proszę o oświecenie jak dodać malucha do podpisu... Bo od czasu jak jest nowe dogo to ja z niczym nie potrafię sobie poradzić... Quote
Klaudus__ Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 województwo śląskie... Mówiłam o sterylce... Ale ta kobieta powiedziała,że brat nie ma kasy na jedzenie, a co dopiero weterynarzy... Zaproponowałam,że i mamie domu poszukam, usłyszłam,że On Jej nie odda... Nawet jakbyśmy kasy nazbierali to sterylka byłaby możliwa na lato... Bo do domu Jej na 100% nie wezmą, a w tym chlewie to tylko mogłaby się taka osłabiona czegoś nabawić... Quote
Ola la Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Kurce to fatalnie no....do lata to zdąży moze powić nowy miot:shake: i tak w kolko jak pisze nika28. wiem ,ze od stycznia w katowicach maja byc darmowe sterylki ale nie wiem jak to sie bedzie mialo do psow "niekatowickich".no i wlasnie co zrobic z sunia po sterylce . Quote
Bjuta Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Można dać zastrzyk na przesunięcie cieczki i jakoś do ciepłych miesięcy doczekać. Quote
Bjuta Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Klaudus__ napisał(a):Pierwsze zdjęcie to chłopak drugie - dziewczynka trzecie - chłopak czwarte - dziewczynka Bardzo proszę o oświecenie jak dodać malucha do podpisu... Bo od czasu jak jest nowe dogo to ja z niczym nie potrafię sobie poradzić... To akurat jest po staremu - wchodzisz na USTAWIENIA (prawy górny róg, obok WYLOGUJ SIĘ) i potem EDYTUJ SYGNATURĘ i wklej i już Quote
Klaudus__ Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Bjuta napisał(a):To akurat jest po staremu - wchodzisz na USTAWIENIA (prawy górny róg, obok WYLOGUJ SIĘ) i potem EDYTUJ SYGNATURĘ i wklej i już No właśnie problem mam tego typu,że ja wogóle nie mam ustawień... :o Quote
Recommended Posts